💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 47 436
  • 1 125
  •   99
Отговори
# 360
  • Някъде там...
При всички положения, по-приятно ще ми е да гледам как тича Калин, а не Пекин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
  • София
Александър между другото щеше да е идеален за запомнянето.
Аз тук съзирам две в едно. Хем бутат Пекин, хем ще запазят и реномето на Калин, защото според мен Александър щеше да го бие с лекота на тази игра.

# 362
  • Дубай
Ясно е защо, но пък моето мнение, че именно капитана трябва да го реши този пъзел... Все пак в тази битка това е основната част, а не трасето.

# 363
Ако Пекин успее да омае Калин просто… надявам се да е просто нещастен подбор на моменти при монтажа и Калин да си е до Ивайло. Иначе ми е интересно с какви доводи ще го номинират, щото е бил зле на трасе?

# 364
Между другото май сините са знаели,че Калин се разделя с тях.
Направи ми впечатление един коментар на Дино,че по рано с Калин си били говорили за безименни, и как той щял да отиде там и да ги бие наред.

# 365
Фенките на Калин печелим, но Дяволо е големият губещ.
Александър между другото щеше да е идеален за запомнянето.
(...) защото според мен Александър щеше да го бие с лекота на тази игра.
Дяволче, Алекс отпадна преди Калин на битката с цветовете. Тогава и двамата бяха от първите, но отзад напред. Joy

# 366
Кефи ме как се развиха нещата — Ръждавичка в началото хейтише Калин, че бил прост, а сега реве за него и даже казва, че ѝ е на сърце. Май иска от него нещо повече от просто "братче".хдд

# 367
Ръждавичка никога не я е страх от битки.
Тази жена е нещо невиждано досега в историята.
Не си спомням досега жена, която така охотно да ходи на битки.

Като не я страх от битки, защо не стана капитан когато Лапунов отпадна.Лесно е да не те е страх като знаеш, че няма да е елиминация.

Ти май забрави, че Ръждавичка вече беше на една директна елиминационна и опатка Ивайло и Иван.

И не Ръждавичка решава кога да е директна елиминация, а продукцията.

Само че Ръждавичка беше абсолютно сигурна, че Лапунов отива на елиминация.А сега никой няма такива съмнения.

# 368
Който е гледал предишните издания на игрите е наясно, че преливат хора от едно племе в друго. След като взеха по-силните лечители, близко до ума е, че ще им дадат някой. Освен Калин, няма кой друг да им помогне реално. Дори Калин беше наясно, че именно той ще бъде пленен и пусна усмивка. Сигурно са говорили за това сините.

# 369
Кефи ме как се развиха нещата — Ръждавичка в началото хейтише Калин, че бил прост, а сега реве за него и даже казва, че ѝ е на сърце. Май иска от него нещо повече от просто "братче".хдд
Е той нали се води плейбоя на предаването (и бг мамите) все пак. Как да не искаш най-доброто?

# 370
Едва ли. Те са два месеца нон стоп заедно в много напрегната обстановка. А Калин вдъхва спокойствие и увереност, че всичко ще е наред и можеш да разчиташ на него.
Много ясно, че ще й липсва и ще реве.

# 371
След тази седмица, две седмици ли остават до обединеното племе? Май ще трябва да има една капитанска с отпадане, за да ги нагласят

# 372
Е той нали се води плейбоя на предаването (и бг мамите) все пак. Как да не искаш най-доброто?
Тихите води са най-опасни! Пък и той, заедно с Лапунов, бяха най-младите момчета там — другите са на 30 и нагоре.

# 373
Както реве, така ще го прати на заколение е момента, в който престане да й е нужен

# 374
Може да е коментирано, но не съм прочела, защо лявата буза на Калин, половината е с някаква пигментация? Някой знае ли?
На мен ми изглежда като хлътнала и с различен овал от дясната. Възможно е и да е  зрителна измама заради пигментацията.

Сериозно ли ви е много важно това?

Общи условия

Активация на акаунт