💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 48 997
  • 1 167
  •   86
Отговори
# 420
  • София
Най-вероятно думите на Ивайло за пъзела не са излъчени, в противен случай Пекин и придворните ѝ нямаше да пропуснат възможността да обвинят Ивайло в лъжа.
И не, не е обвинение към Калин (Ивайло харесва Калин), а към “силните и комплексни” играчи Миро и Николета, които забавиха племето на трасе.
Една птичка (Калин), пролет не прави. Толкова си може жълтата 4-ка.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:29 от Мецани

# 421
  • София
Как ви хрумва да изпляскате такива диагнози просто ей така... Rolling Eyes

Ивайло наистина да беше настоял, ако е смятал, че ще се справи; но може да си е представил какво ще му чуят ушите при неуспех, а и всички залепили поглед в Калин като спасител, явно е решил да не се хаби.

Искам да направя вметване, че Иво не отправи критика към Калин, както видях да коментирате и колко било лесно на наредени кубове да се изкаже! Показа, че много малко не му е достигнало, тоест е бил на секунди от победата. Да не говорим, че Ивайло винаги го хвали.

Много вероятно. Той разчита на него за съюзник, надали иска да се конфронтират.

# 422
Калин е Р-А-З-К-О-Ш-Е-Н!
Досега такъв човек не е имало в Игри на волята. Хем да е мега добър, хем да е прекрасен като човек. Определено ми е фаворита за всички сезони!

Най-накрая ни го показват толкова, колкото би трябвало! Досега сякаш го криеха. Чувахме, че той им изготвя стратегиите на Феномените, но почти не се е случвало да ни го показват. А той Калинката си ги строи в две редици да му козируват още от първата минута. Направо ме напуши смях - като някакъв Бог го гледаха Grinning

Ръждавичка показа своята мила страна, което много ме зарадва.
Очаквах обаче капитанска битка трасе и съм малко разочарована. Според мен щеше да отнесе Пекин.

# 423
Ивайло е как? А?
Не го вярвам.

Довечера съм за Калин.

# 424
Получавам дежавю с тоя Ивайло... Едно към едно същите думи чух от него при загуба на Завоевателите. Колко лесен бил пъзелът, как можел да се нареди за секунди, как се бил предложил, ама не бил настоял. Как следващия път щял бил да настоява той да го реши! Много неприятен тип!

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 10:42 от Bilyana14.

# 425
  • В Града на липите
Не вярвам Пекин да успее да оплете Калин. Той на промото каза на Ивайло май, че коалициите не са неговото нещо, а и при Феномените се наслуша за тактиките й. Ще играе пак на база представяне в игрите. Grinning
То му личи, че не е тарикат и е дошъл да играе. Сега ще го скапят от игри Sweat Smile надявам се да не стигне до финала залитайки, като Миро или куцайки като Ивайло. Защото просто не си го представям да не стигне до финал. Вече го прецакаха с нагласената изометрия и Безименните, мисля че засега ще го оставят на мира и ще изместят фокуса, към Ръждавичка и Пекин или някой друг.
Цитат
Пекин беше много смешна с тоя фалшив позитивизъм. Лястовички, романтика. Рачето и тя не може да повярва на ушите си, но се захласва. Все пак трябва да се покажем колко сме извисени пред това момче Калин. Може би точно това не му се понрави на Ивайло и реши да е в другата крайност.
Аз не се учудвам, че бяха превъзбудени и нахилени на Изолатора. Калин излъчва такова спокойствие и положителна енергия, че няма как да не им го предава. Дано не му я изпият Grinning
Иво се срина психически и физически и може би ако беше малко по-млад и жизнерадостен щеше да рестартира, но вече не виждам как ще стане. Май си изигра играта.
А Калин е толкова самокритичен, че наистина се чувства виновен. Знае че не му дадоха време, но се пука от яд, че не разбра правилата за куба. Този пост наистина е супер важен и затова на повечето не им стиска да се предлагат.

# 426
Ще се види и Калин колко е добър. За мен такива хора, които се оставят да им дават наклон и не смеят да противоречат, само и само да не се конфронтират, не са баш добри. А той поне има всички останали качества, за да има самочувствието да дава отпор на разни тъпи коалиции.

Миро и аз го видях как стъпи на земята на гъбките. Но явно за него правилата са други...

# 427
Аз чакам противният Алекс да излезе на двубой и  да си ходи, нетърпим тип е!

# 428
Аз чакам противният Алекс да излезе на двубой и  да си ходи, нетърпим тип е!

Аз също не го харесвам, той попадна в силното племе, не е гладувал, не е имал индивидуални битки нито капитански, нито елиминационни(освен една единствена и той сгъна чадърите), даже не е кой знае какъв пъзелист, ако го сложим до Караолис от С6. Но когато го сложим до контузения и психически пречупен Ивайло, до страхливия и изнемощял Мирослав, до Траян и Дино също, когато бяха в Лечителите - може да го забележим. Време е му е на Алекс да ходи да се бие

# 429
Сбърках за предположението си,че жълтите ще бият,по стъкмистика на сценаристите.Съжалявам за Калинката,че попадна в едно гнездо с 4  змии,и от него се очаква да бъде Краля Слънце.Той сам си го каза...какво да очакваш от един Иво,който с мъка прикрива болката си,с един слаботелесен Миро/гласен за победител/,и две "силни"шматки,които нон стоп копаят дъното.Сал една Пекин,която все още има сили за битки,която с твърда ръка пази шматките,и праща силни играчи да я пазят.Но както каза Иво в промото,той ще потъне,но ще иска да завлече една от тях към дъното.И тук,ще видим ръката на Бог,в лицето на продукцията,избирайки битки,които ще са лесни за недохранените.Но пък,ако са лесни за тях,ще са още по-лесни за сините,и тогава отново ще видим Бог/сценаристите/ който ще извърти мортафал на сините с правилата.Жалка картинка,и изхабяване на силни играчи,за сметка на онези,които не са силови, не са умни пъзелисти, но са гъсти с тези дето пишат какво "трябва" да се случи.
С една дума ...сеир са става:(

# 430
  • София
Гледам много се обсъжда снощи кой можел и кой не можел да нареди пъзела, и викам да дам моите два цента и половина по темата.
Нямаше никакво значение, дали Ивайло е можел да го нареди и за колко, защото финалът на битката (т.е частта с пъзела) беше един много зле скалъпен театър с възможно най-калпавия монтаж. И друг път се е случвало, когато едното племе (или участник) поведе със толкова много, после за да оставят съспенс до следващия рекламен блок да ни показват някакви кадри че уж всички редят заедно, а в действителност битката е свършила много по-рано.
Да обясня малко по-подробно монтажа (всеки който иска може да си върне епизода): показват как жълтите започват да редят пъзела и са сложени само два куба )при това грешно), превключват на сините и след секунди се виждат пак жълтите, но вече и четирите наредени и то по начин при който е нужно само едно завъртане на най-горния куб за да се завърши. Обаче ни връщат пак при сините, където кубовете им са за пореден път пренаредени (дори и между уж последователни кадри от различни камери) и този път най-горния излиза само с едно завъртане. И докато дават как сините се радват виждаме кадър при който жълтите кубове са разхвърляни наоколо (след като уж секунди по рано бяха и петте един върху друг) и има само два сложени.
Та гледайки всичко това единственото обяснение което виждам е: разликата по-трасето беше огромна в полза на сините след което те са си наредили кубовете комфортно, но за да има уж по-драматичен финал са ни разиграли малко театър да изглежда, че уж и жълтите са имали шанс накрая.
Послеслов: не че в случая има значение, но двата пъзела бяха различни, като този на жълтите е по-лесния вариант (всеки куб имаше по две оранжеви стени, които задължително трябва да се сложат съответно да сочат надолу и нагоре, т.е броят комбинации се намалява значително), а този на сините беше една идея по-сложен, защото допълнителните две стени бяха боядисани в един от основните 4 цвята, с което се изисква малко по-разчупено мислене. Ако бяха наравно двете племена по трасето, то тогава жълтите биха имали "предимство" от 2-3 до няколко минути от по-лесния вариант на пъзела, но при разлика от 30 минути няма шанс за обрат. А ако някой се забави 30 минути (дори 20) точно на такъв пъзел, той/тя повече не трябва да бъде допускан до пъзели изобщо.

# 431
Деси:
- Калин не е добре на изометрия, ние сме му анализирали слабите страни.
Дааа, сещаме се за нагласената битка дето неговият наклон беше къде по-труден.

Наглица:
-Кофти кофти, но това са правилата!
Кви правила бее! Човек колкото и да е подготвен, колкото и да е сръчен, го прецаквате и обратно - колкото и да е смотан го бутате напред.

Алекс:
-Сапунджиева прави едно и също нещо и очаква различен резултат, айде няма да цитирам Айнщайн за да не се обиди, но това е признак на лека глупост.

Симона разочарова все повече. Сбъркан характер.
На тоя фон Пекин взе да ми става по-приемлива.

# 432
Чудя се Ръждавичка колко ли ще е за женска коалиция ако отпадне от жена? Например от Пекин на капитанска. Нещо натам ни гласят май.
Иначе тази вечер отпаднали няма да има, но Калин и Пекин ще бият. Ако тичаха жените и помнеха мъжете, може би Алекс и Ръждавичка щяха да са, но в сегашната конфигурация нямат шанс за мен.

# 433
  • тук, на мястото си
Ако бие Пектина, както и аз мисля, Ръждето от яд сама ще започне да се хапе. Много си повярва тя, силна е, добра е на трасе, ама хвръкна много на високо и продукцията ще я свали.
Снощи като тръгваха сините Калин им махна, само Алекс му отвърна, Траян се обърна, но толкова, другите ни вопъл, ни стон.

# 434
  • Bayern
Вчера Калин колко търпеливо напътстваше съотборниците си Smiley Дори и когато се виждаше, че жълтите жени са безполезни той на синхрони усмихнато обясняваше как на момичетата им било трудно . Толкова е съобразителен и тактичен, че до него истеричните викове на Симона изглеждат още по-неприемливи. Много добре възпитани момчета са Калин и Лапунов и  този сезон беше удоволствие за гледане благодарение на тях!
Аз толкова хипнотизирана пред екрана никога не съм била Smile Калин е Чудо Blue Heart
#сезонанаКалин

Общи условия

Активация на акаунт