💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 43 806
  • 1 044
  •   44
Отговори
# 435
  • Някъде там...
Ако бие Пектина, както и аз мисля, Ръждето от яд сама ще започне да се хапе. Много си повярва тя, силна е, добра е на трасе, ама хвръкна много на високо и продукцията ще я свали.
Снощи като тръгваха сините Калин им махна, само Алекс му отвърна, Траян се обърна, но толкова, другите ни вопъл, ни стон.
Дино го поздрави на тръгване, Чикагото му козирува. Ръждавичка няколко пъти се обърна, тичайки.

# 436
  • В Града на липите
Обичат си го Калинката, Феномените. И ми стана супер мило, като се прибраха и си говореха само позитивни неща за него.

# 437
Калин все пак участва професионално в тийм-билдинг мероприятия, нормално е да има поглед какво е необходимо за здрав колектив и как да подхване "последните", за да дадат и те нещо за цялото. Но това не е работа за всеки, една зодия сме и аз обяснявам бавно и спокойно, обаче ако някой повече от три пъти си прави каквото си е наумил, съм способна да полудея. В него не виждам такива изблици и искрено се възхищавам. По ми е любопитно, дали ще има хъса да е първи в индивидуални двубои, защото е отборен играч. Както гласи клишето - предстои да видим.
Към #НеНаГладавИгриНаВолята слагам и #ДайтеИмСлънцезащита , всяка година се надявам никой да няма кожни поражения, особено на лошите локации.

# 438
При пъзелите почти винаги трябва да има едно "изчакване" другият отбор да те застигне. Дори и да си наредил пъзела, трябва да го развалиш, за да дойдат и другите. Съспенс да има. Предаването се крепи на единия Обрат.

# 439
Здравейте. На мен ли ми се струва или бъркам, но племето на Феномените не поставят ли рекорд за най-много спечелени резиденции изобщо за всички сезони ? Аз до колкото помня имат 1 изолатор и 2 стопанства и през останалото време са на резиденцията. Алекс и Ръжавичка го изкараха на хотел в буквалния смисъл сезона. Това, ако не бъркам трябва да е 10-та седмица на състезанието и май им е 7-ма резиденция. Нека някой ме поправи ,ако бъркам , защото ми е интересна подобна статистика.

# 440
Да, те са май с най-много резиденции цялостно. Но за мен тук пак продукцията е намесена, още в началото племето на Феномените беше най-подсилено. Сложиха Гергана, Александра и Тянко в един отбор, на Феномените сложиха Чикагото, Калин, Лапунов, айде там само Наталия беше за цвят. Нямаше равен старт за всички, но това е продукцията. Завоевателите бяха племето с най-много съвети и лоши локации, така го направи продукцията. При едните 1 слаб пост, при другите 1 силен пост😂 После ми обяснявайте за стиковане

# 441
Ако бие Пектина, както и аз мисля, Ръждето от яд сама ще започне да се хапе. Много си повярва тя, силна е, добра е на трасе, ама хвръкна много на високо и продукцията ще я свали.
Снощи като тръгваха сините Калин им махна, само Алекс му отвърна, Траян се обърна, но толкова, другите ни вопъл, ни стон.
Е как? Всички прегърнаха Калин преди за отиде в другото племе и го изпратиха позитивто. Даже като си тръгваха феномените към резиденцията някои пак поздравиха.

# 442
Да, те са май с най-много резиденции цялостно. Но за мен тук пак продукцията е намесена, още в началото племето на Феномените беше най-подсилено. Сложиха Гергана, Александра и Тянко в един отбор, на Феномените сложиха Чикагото, Калин, Лапунов, айде там само Наталия беше за цвят. Нямаше равен старт за всички, но това е продукцията. Завоевателите бяха племето с най-много съвети и лоши локации, така го направи продукцията. При едните 1 слаб пост, при другите 1 силен пост😂 После ми обяснявайте за стиковане
Ивайло ли е човека с най-много кофти локации(имам предвид изолатор/река/плаж ) от всички участници този сезон, които са в редовната игра от ден1 ? Иначе цялостно само  Радостина май е най-зле в това отношение спрямо Ивайло.

# 443
Това се очертава да е седмицата на Калин с най-много екранно време заедно с останалите жълти. Ръждето и Алекс явно ще компенсират (може и Дино) за Феномените. Искам да видя и другите. Тотално се изгубиха(особенно Чикагото). Той от както се докопа до така бленуваната резиденция не обелва почти нищо.

# 444
  • София
Очевадната намеса на продукцията в предстоящата капитанска битка с размяната на ролите на секунданти и капитани поне ще доведе до две положителни неща: ако спечелят Пекин и Калин - евентуално премахване на изолатора като локация, макар по-скоро да очаквам някаква тъпотия като това да им върнат знамето, а да оставят смяната на изолатор със стопанство за кастинг битката, и фактът, че ще плакнем око с Калин по трасе 😍

Гледам, че в първата страница Калин е отбелязан като везни, тоест ако по време на снимките е бил на навършени 26 години, вече би трябвало да е на 27. Някой, който следи страниците в соц. мрежи на участниците от самото начало, забелязвал ли е някой да го поздрави и горе-долу около коя дата? Не съм кандидат астролог, просто ми е любопитно 😊

П.П. За мен няма абсолютно никакъв шанс Калин да участва в коалиция различна от такава по чисти симпатии, разговорът с Пекин според мен е, че трябва да гонят победи в предстоящите (елиминационни) битки.

# 445

Не мисля, че е било неравностойно разпределението в началото. Както при жълтите не са били само Тянко, Александра и Гергана, така и при Феномените не са били само Чикагото, Лапунов и Калин. През жълтото племе преминаха доста сериозни играчи - Йордан, Димитър, Шопа, Ивайло, Томи, Миро...Не беше изградено нищо стабилно. А при Феномените имахме Мартина Луканова (помни ли я някой?), Гордиенко и Наталия. Феномените НЕ бяха замислени като доминиращо племе, но стиковката между тях и кадърността на Калин направиха чудеса.

# 446
  • Bayern
Лапунов без да има типични за индианците черти, винаги ми е приличал на красив такъв. Направо ми е идеален за ролята на последния мохикан Smiley

# 447
  • Някъде там...
Обикновено сините са племето на Шашавите, събират ги от кол и въже, все различни. Те и като такива ги представиха в началото през очите на Ръждавичка в един синхрон.
И обикновено са най-бедстващото племе. Като изключим многострадалните жълти Амазонки може би.
Но този път не познаха. Не знам кой беше сплотяващият фактор, даже не мисля, че е само един човек, но създадоха племе-чудо. Племе-феномен. В добавка имаме адаптивния, хладнокръвен и мислещ Калин, който превръща племето в юмрук в битките. Много се радвам, че имаме възможност да се насладим на добрата страна на човешките взаимоотношения - приятелство, уважение, обич, подкрепа. Това прави сезона успешен за мен.
Феномени Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 448
  • София
Аз се бях сетила за онази Мартина, има ли я някъде по общите снимки и дейности?

# 449
Просто си представям как са потривали ръце сценаристите като са създавали племената. "Дайте сега тук да вкараме пародиен елемент. Най-несъвместимите да съберем. Дървен философ с шест деца, миньор с фасети и присадена коса, шантав бос дългокоско, който се превъплъщава в животни, застаряваща куклена актриса и див пещерняк, който не говори и не се сресва. Тези едно трасе няма да минат, ще изгният на най-лошите локации и ще се хванат за гушите..." А то какво стана - привидният дефект се оказа най-големият ЕФЕКТ.

Общи условия

Активация на акаунт