💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 50 575
  • 1 183
  •   86
Отговори
# 540
Днес Шопа е рожденик.  Може би ,ако още беше в играта щеше да е интересно

# 541
При тази липса на твърд регламент, освен да се нервирам, друго не остава. Аз обаче избирам да се радвам, че виждам играчи като Калин и Момчи. Пък другия сезон, ако няма такова бисерче просто няма да го гледам.

# 542
  • софия
Не разбирам защо се използва думата "саботаж". Това е стратегия. Но в това предаване правила няма. И всеки път когато някой играч съумее да направи добър стратегически ход, продукцията му го слага отзад.
Крайно време името да се промени. Това не са никакви игри на воли....

# 543
 Стига бе, пак кренвирши и наденица. ВЪРНЕТЕ ГИ НА СТОПАНСТВОТО,  ИЗРОДИ.

# 544
Нека Ръждавичка да смачка главата на змията. Калин ще издържи гладен една седмица.
Прекрасна ще е играта ако Пекин я няма.

# 545
За Ръждавичка съм.

Сори, Калинка. Ще го преживееш. Без салами. Вредни са.

# 546
Закопаха Ръждавичка!

# 547
тежка щайга деликатеси леки Joy

# 548
  • София
И пак да попитам - тези хора не са ли гледали предишни сезони и не знаят ли какво се случва? Тоест, последната дума има продукцията. И някой заплаши ли ги да ходят там?
Хич не ми е и жал. Да не говорим за глада, мизерията, увреждането на здравето, разправяха, че давали по 1 превръзка на ден на жени в цикъл. И разни други гадости. Ами...
[

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 20:54 от Светулчица

# 549
Калин искаше да отиде на битка, главно за да си почине малко от драмите Satisfied

# 550
  • София
Калине, не играй срещу баща си и сестра си. Откъсни главата на змията. 🙂

# 551
 С това трасе май плановете на продукцията са  Ръждето да загуби

# 552
реално погледнато Ивайло и Калин няма нужда да саботират с тези съотборници, стига да не дадат 100%, а да кажем 60%.
За Ръждавичка съм, Калин и Ивайло ще издържат още една седмица, но подозирам, че няма да се случат така нещата.

# 553
Калин е твърде чист за такива планове. Не го възвеличавам, той просто си е такъв. Великолепен младеж!

# 554
  • Някъде там...
Ръждавичка, за разлика от Калин, е гледала ИВ. И веднага се усети коя е битката. Оттам и споменатата памет. Но продукцията размени ролите на капитана и секунданта, ей това беше изненада. Иначе Ръждавичка щеше да отнесе Пекин с обиколки. Сега очакваме Калин да тича срещу Алекс, ясно е кой има предимство.
Явно се търси жълта победа, да захраним Мирко крампата.
Ама и той смята, че всички са му длъжни. Да го пазят, да не го товарят, да не го номинират. И, разбираш ли, той в коалиции не влиза, просто си гласува там с мнозинството, да не влезе случайно в някакъв конфликт. Ще вземе да му излезе име, нали, а той е тооолкова скромен и възпитан.

Сърцето ми е синьо. Как може да ме подлагат на такова мъчение сега, вътрешни терзания имам.

Общи условия

Активация на акаунт