💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 47 765
  • 1 130
  •   79
Отговори
# 555
...
И все още не мога да си обясня Канадския как ще избута до края.Какво трябва да са направили че да успее..
Чист бил, нали чухте Калин. Създава впечетление на чист и доблестен мъченик. Да ти е грях да го номинираш.
/Когато го забележиш./

# 556
И аз съм против саботажите, но в случая на Калин и Ивайло - одобрявам, от къде на къде силните мъже ще бутат слабачките Радостина и Николета, друг е въпросът какво мисли продукцията обаче. Миналата година Мартин и Добрин си правиха саботажи ей така за кеф и никой нищо не им каза. Ако решат тази седмица по 1 да ходи на елиминация, като нищо Калин и Ивайло може да са един с/у друг.
И не само ги бутат, но и двете са с нагласата, че са силни и им се полага по право да продължат напред като такива. Толкова да нямат реална самооценка, че чак са смешни.

# 557
  • София
Много съм доволна, че Калин хареса идеята на Ивайло и иска да играят заедно! Никак не е глупаво момче! Ясно е, че това не е неговото, то и на Ивайло не беше, но и двамата си дават сметка, че нещата не са справедливи по начина, по който са поставени в момента.
Ивайло също е много праволинеен и допреди няколко дни милееше и играеше за племето, въпреки коалициите и това, че го изпращаха нонстоп на елиминации, но му преля чашата на човека вече. То всяко нещо си има граници. Понякога обстоятелствата налагат да се играе по начин, който не е свойствен и присъщ.
Дано само сметките им не излязат без кръчмар и да започнат да номинират по един, че тогава системата Халифакс отива по дяволите. А никак не ми се ще!
Да видим сега капитанската. Аз съм за Ръждавичка и Алекс, въпреки че има реален шанс да спечелят и Пекин и Калин. Ако Алекс беше този, който трябваше да помни, щяха да издухат Пекин, но сега шансовете са горе-долу 50:50.

# 558
Миро хитрягата крои капата на Калин. Да пада щото е силен и за него по-лесно.
Мишки.
Сега Радка подхвана ехото. Повтаря като папагал думите на ПекинА.

Плана на Иво е добър, но като знам как ги нагласят..... И добре е разбрал, че те опъват от битка на битка докато грохнеш, за да може Радка да злорадства. Долна работа.

# 559
И аз съм против саботажите, но в случая на Калин и Ивайло - одобрявам, от къде на къде силните мъже ще бутат слабачките Радостина и Николета, друг е въпросът какво мисли продукцията обаче. Миналата година Мартин и Добрин си правиха саботажи ей така за кеф и никой нищо не им каза. Ако решат тази седмица по 1 да ходи на елиминация, като нищо Калин и Ивайло може да са един с/у друг.

Плана на Ивайло е много добър, но такива неща се правят без камери. Не е глупав човек, как не се усети, че няма как продукцията да им позволи да съботират две игри.При положение, че ни показват на нас зрителите този заговор, почти съм сигурен, че продукцията ще направи някакъв обрат и ще стане невъзможно да се осъществи.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:43 от biglubo

# 560
Мале много яка биткаааа! Дано да хапнах най-накрая Безименните. Харесва ми планът на Ивайло и Калин, въпреки предпочитанията ми към Пекин. Успех и на двете!
#teamPekin

# 561
  • В Града на липите
Малко го подценихме Алекс. Да видим ще поддържа ли все така темпото.

# 562
И пак да попитам - тези хора не са ли гледали предишни сезони и не знаят ли какво се случва? Тоест, последната дума има продукцията. И някой заплаши ли ги да ходят там?
Въобще няма да се учудя, ако тази идея е подсказана от екипа. Защото Ивайло е доста дисциплиниран и преди няколко дена каза, че играе само по правилата.
А той е от поколението на правилата, та само ако някой му "разреши", ще си позволи такива волности. Така мисля, де.

*   *   *
Егати играта, тежката част я изнасят мъжете Grinning в сезона насилните жени. Срам и позор.

# 563
  • Някъде там...
Алекс добро темпо държи, не знам колко време ще издържи. А Калин с тия кубчета всеки път има проблеми май. Не може да им хване инерцията.

# 564
Не трябваше ли мъжете са на картите?

# 565
Ех, Павка, Павка, колкото и да се опитваш, не можеш да подцениш Калин и неговите възможности. Стига се хАби и стига ни натяква ти на какви битки си бил /статист, предимно/

# 566
Сетих се за Алеко и неговият Гусар Joy

# 567
  • Be realistic - plan for a miracle.
Минавам само да кажа, че тоя Миро е доста тъпоъгълна мърда с много подмолна душица и театрални умения - и никой не може да ме разубеди в противното.

# 568
...
А той е от поколението на правилата, та само ако някой му "разреши", ще си позволи такива волности. Така мисля, де.
...
Ти пък! Това е най-анархистичното поколение.

Скучна битка. Трябваше да ги пуснат Ръждавичка и Пекин на трасе.

# 569
Добре де как така капитанките седят и само помнят, а секундантите се бъхтят като луди и накрая само капитана намазва награда, ако не броим Леките?

Общи условия

Активация на акаунт