💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 56 443
  • 1 462
  •   476
Отговори
# 570
В сезона на 'силните жени", пак нахендриха мъжете на физическата част.  Пекин и другата са ,като 🧍🏼‍♀️🧍🏻‍♀️

# 571
Калин хич не си дава зор. Според мен се пази за бързата част за играта.

# 572
На куба губи доста време.

# 573
Обаче Иво още не може да си прости, че не изчака другарчето си да направи 3 кръга и после Радка да я отвее на последните 2... или не са му позволили да го направи

# 574
  • В Града на липите
Ръждавичка добре се справя засега. Това със запушването на ушите помагало Grinning

# 575
Ти пък! Това е най-анархистичното поколение.
Кое, поколението на комсомолските бригади и манифестациите под стой?

*  *   *
Егати капитанската битка, на която капитанките стоят със скръстени ръце, а пажовете се потят по трасето Rolling Eyes

# 576
 Калинчо се мърдосва, философства, Алекс го отнася по трасето.

# 577
Ти пък! Това е най-анархистичното поколение.
Кое, поколението на комсомолските бригади и манифестациите под стой?

*  *   *
Егати капитанската битка, на която капитанките стоят със скръстени ръце, а пажовете се потят по трасето Rolling Eyes
Той е бил на 10 през 1989 г. Какви бригади и комсомолци?

# 578
  • Някъде там...
Обаче и Алекс, и Калин се опитват да помнят също. Браво, така е по-ефективно, не само да търчиш.
И пак не са се сетили да намокрят арената, ужасен прахоляк.

# 579
  • тук, на мястото си
Голяма грешка на продукцията пак, трябваше Симона и Пекин да са по трасе. Щеше да е много по-интересна битка.

# 580
Само на мен ли Алекс ми е изключително противен тип,който винаги обвинява другите за това,което се случва и никога не търси вината в себе си?

# 581
Само на мен ли Алекс ми е изключително противен тип,който винаги обвинява другите за това,което се случва и никога не търси вината в себе си?
Не само на теб. Ама като го няма Лапунов, Ръждето ще се задоволи с Алекс.

# 582
  • София
Струва ми се, че Калин леко подсказа на Пекин  като си постави ръката вдясно на зеленото и тя му каза...Да, точно там.. Може и съвпадение да е, но може и да не е ..

# 583
  • На Изток от Рая
Голяма грешка на продукцията пак, трябваше Симона и Пекин да са по трасе. Щеше да е много по-интересна битка.
При положение, че на последната битка с памет Алекс отпадна първи, а Калин трети, ако не се лъжа още в 1 - ви кръг с 4 плочки, са се застраховали да не висят до вечерта там, а на жените да им излезе душата от търчане 😀

# 584
  • София
Нито Ръждавичка, нито Алекса видяха пипнатата, но НЕОБЪРНАТА плочка. Не знам Павел за какво шмекеруване говори

Общи условия

Активация на акаунт