💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 41 752
  • 994
  •   189
Отговори
# 750
С какви очи ще номинират Калин и ще чакат другата седмица да се бие за тях!?

Ще кажат : "Калине, ти си най-нахранен, и най-комплексен, сигурни сме, че ще се върнеш и другата седмица ще ни заведеш на Резиденция". Изобщо не им трябват други аргументи на тях.

# 751
  • София
От вчера си мисля, че и това е сценарий. Ако искаш да саботираш, за да идат 2те патки на елиминция ще го разиграеш ли така пред камера.? Няма ли тайно и тихо да дръпнеш Калин и да проведете двамата този разговор, че никой да не разбере?
Реторичен въпрос.

# 752
Сините сгрешиха жестоко като пратиха именно д-р Пекин на блатото. Трябваше да я вземат при себе си и да я обърнат на втори Ивайло. Но сигурно от продукцията пак щяха да й измислят някакво спасение, пленяване или не знам си какво.
Ръждавичка си е супер. Много ми я хулите тук, хубавата и дръзка девойчица. Каквото показаха - тя си направи добър самоанализ, старае се, хвърля се, но видимо заровете бяха в нейна вреда и в полза на д-р Пекин. Не знам дали към себе си сте толкова взискателни колкото към Ръждавичка, би било впечатляващо, ако е така.
В тази игра всеки е срещу всеки, отдавна стана ясно.

# 753
Миро ще блесне утре.  Знаем, колко е добър в бягането...... от отговорност
Миро най-много да избяга до Канада и да се покрие. 🤣

# 754
Чета ви и ми е жал за нас- пишещите тук. На маймуни ни направиха. Между Пекин и Ръждавичка предпочитам Пекин. Не знам дали чухте снощи, но Ръждавичка си говори в мъжки род? И все някой друг и е виновен, ту ключът е изпаднал, иначе Чикагото е в историята, ту Алекс не е тичал достатъчно бързо. А нейния безумен начин на кодиране по редове и цветове само тя си го разбира. Мен ме ошашави. Личните и претенции ни накараха да повярваме, че е "всесилна", а Пекин е само "силов играч". Но не е така. На кюстендилката и липсва зрелост  и самокритичност. Как бих искала да завърши състезанието по места: 1. Калин; 2. и 3. Чикагото и Алекс; 4. Ивайло; 5. Пекин 6. Траян; 7. Дино; 8. Сапунджиева 9. Николета 9. МиЛослав 10. Радост.
Ако пропускам някого- значи не бива и да го помня. Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 18:17 от victoria vassileva

# 755
  • На брега на реката
Ръждавичка си има говорен дефект и при такива игри с комуникация от разстояние е доста трудно.
Ето ви причина да не са на трасе капитаните и Пекин да спечели.

# 756
Не знам дали вече е коментирано, не не ви ли се струва, че синият куб го бутат по-бързо и лесно от другите. Не знам, може и да заблуждавам. Но на играта Ръждавичка срещу Чикаго, мисля че Ръждавичка също буташе синия куб и така го размяташе, че си казах егати силната жена.
Сега Алекс буташе синия куб и се учудих Алекс как го размята, а на Калин му личеше че му беше по-тегаво. И нямаше да се усъмня, ако към средата на играта Калин не беше вече потънал целия от горе до долу в прах и пясък, а Алекс, който направи същия брой трасета, ако не и повече, си беше останал доста чистичък.
Колкото по-тежък е кубът, толкова повече прах ще вдига като пада на земята. 🤔

# 757
Ръждавичка си има говорен дефект и при такива игри с комуникация от разстояние е доста трудно.
Не съм съгласна за това, че говорният дефект е пречка. Номерацията вървеше само по вертикала. По хоризонтала бяха цветове. Симона упорито не казваше примерно "две зелено", а а "едно"-"две". Подобно кодиране много трядно се декодира. Разстоянието е допълващ фактор. Винаги съм знаела, че какъвто и да е човекът като характер- да влезеш да учиш медицина и да се дипломираш и да имаш специализация говори за висок интелект. И Пекин го доказва. Изненадва ме здравата и физическа форма и ми е интересна цялата и житейска история, която така и не научихме. Не е от симпатия към нея. Но ми е интересна. Повече от Ръждавичка, която май нищо не е видяла от живота, освен, че е глезла, която не може да се самооблужва и мъжете и носят и пренасят.

# 758
Замислих се каква е играта на Мирослав и до къде може да го заведе.
До сега е ясно - винаги с най-силната коалиция, не се раздава много, много в племенните битки, не поема рискови или отговорни задачи, такъв, че никой да не го види нито като много слаб, т.е. за гонене, нито като някаква заплаха, т.е. пак за гонене. Същевременно се пази и от преумора и контузии.
После след Томигейт бързо съобрази да се присламчи пак в по-многобройна коалиция и започна да се прави на умряла лисица, немощен, стенещ на арената, за съжаление от всички и невидим за отстрелване от другите.
Към настоящия момент - знае колко седмици остават до края, няма нужда от победи на племето си,  защото си имат Ивайло и Калин❣️за елиминации, ако единият отпадне, следващия път другият ще е на елиминация с една от жените, и в третата седмица пак същото, но който е отпаднал ще бъде заменен с втори бушон. Ако случайно пък сините загубят някоя битка - пак Калин❣️отива. Ако отпадне - остават двете бели птици. Така 3 седмици до обединението. Ако на самия Мирко се наложи все пак да е втори номиниран ' - ще е срещу двете слаби жени. Няма вариант, при който да не стигне до обединението при това разпределение в момента. Ако продукцията не развали този план, значи всъщност това е сценарият.

И всичко това би било скучно и негледаемо, ако в ролята на войника за ползване /по Пекин/ не е Калин❣️. Специално е подбран за тази роля, явно видът, уменията и харизмата му бързо са ги насочили, че ще се превърне в любимец. Ех, тоя Калин❣️...

В обединеното племе Мирко, с който е останал от коалицията, с грошове, саби и друг инвентар продължава. Може и да не се наложи изобщо той да харчи. Последната седмица се стреля по останалите силни играчи, а в очите на другите той няма да е такъв. Но и при опасност има грошове за имунитет. Същевременно, макар и поотслабнал на килограми, няма да има контузии, болки в ръцете, рани, мазоли, усукани китки и глезени, болки в гърба. До тогава пак ще си мрънка, ще стене и пъшка на арената, ще му е лошо и ще му се вие свят.

И накрая всички дружно ще го съжалят и нищо чудно и 100 000 лева да му подарят.

Най-хитрата игра за всички сезони. Но и най - недостойната.

И за осъществяването на тоя план продукцията не само не пречи, а му пришива Пекин и две слаби жени за защита, и Калин❣️за жива бойна машина и бушон - все пак като падат, защото и Мирко не си дава зор, някой трябва да ходи на елиминации, но и да се връща, за да го има и за следващия път.

Тая несправедливост ме изяжда.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 19:25 от MikasaA

# 759
Винаги съм знаела, че какъвто и да е човекът като характер- да влезеш да учиш медицина и да се дипломираш и да имаш специализация говори за висок интелект. И Пекин го доказва.
В Ергена го развенчаха този мит😜

# 760
Подпряха за пореден път Пекин. Само дарове от продукцията получава тази жена. Обикновено капитаните тичат по трасето, а помачачите помнят, но нямаше шанс Пекин да победи. Ръждавичка ме изненада и с памет - оказа се добра и в това. Момичето гори в играта и определено е еднакво критична както към себе си така и към околните. Относно недоволните тя каквото и да направи все ще е крива - ако е с жените, защо ги подкрепя, ако спази думата си към Калин и Алекс, защо не е вярна на Чикаго, ако е с всички, защо е лицемерна. Ами то няма как да играе с всички. Чикаго е най-хлъзгавата лисица след Пекин и Миро, не взема конкретна страна и чака да види накъде ще духне вятъра. Реално неприятна й е единствено Пекин и си личи. Относно самочувствието - ами има защо да е голямо.
А защо Чикагото трябва задължително да е в коалиция? Той иска сам да си взима решенията не да му дуднат на главата някакви 20 годишни. И гледа представянето на арената на съотборниците си и според това гласува. Той е на приниципа нека се реши всичко на арената, а не с тънки схемички.

# 761
Прогноза за довечера - сините печелят. Тегава битка ще е, аз не разбирам смисъла от въжения мост, под който трябва да лазят😂
Надявам се вече да изкарат Ивайло, може би най-противоречивият участник за мен този сезон. Имаше моменти когато го харесвах, и такива когато не. Цял сезон този човек не успя да си намери мястото, не можеш да обвиняваш никой за играта му, всеки играе както е решил за добре. Не спря да мрънка 2 месеца като жена в цикъл😂

# 762
Харесвах Ивайло, но след тези схеми за саботиране много ми падна в очите. И толкова самочувствие, че ще бие на елиминационна. Но игрите са непредвидими и знаем, че се случва точно обратното на очакванията понякога.

# 763
  • Някъде там...
А какво да направи Ивайло? Да се раздава на битките за племето, да бъде номиниран всеки път и после да няма сили да води важните за него елиминационни битки?! В безизходица е, а и контузен.
Черпя ви два контрастни кадъра от промото за днешния епизод. Гладен Миро и възмутен Калин, нищо, че не му личи:

# 764
Само не разбрах Ръждавичка сега защо намрази и Чикагото? Че те се прегръщаха като се върна той при тях. Той на ръце я носеше. Лоша дума не е казал за нея. Подозирам, че е защото я би на капитанската.
Много неприятно се оказа това момиче за съжаление. Заради голямото си его сама си отряза клона, на който седи. Първо Лапунов, от който не беше видяла лошо, сега и Чикагото. Утре сигурно и Алекс ще предаде, ако има с кой друг да играе. Ще се изкефя вече ако падне от някоя от жените, дори Радостина да е. Можеше да си се държат заедно с Ф4 и да се подкрепят до финала. Ама тя реши схеми да върти. На Пекин поне и се отдават.
Симона намрази Чикагото, защото се разбира със Сапунджиева, а Лапунов заради Гизем. Егото ѝ на единствена и неповторима, не може да го преглътне.

Моля, ако можете, кажете ми къде сте видяли за Чикагото, че съм го изпуснала това. Много жалко...

Общи условия

Активация на акаунт