💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 47 021
  • 1 118
  •   81
Отговори
# 930
Ако бях на Калин до обединението щях да си клатя краката и само на елиминационни да се напъвам. Пък то ако са решили да те прецакат от продукцията- дали преди обединението или на финал е все едно. Щях да си доставя удоволствието да им скъсам нервите.
Ама той е такова слънчево същество, че няма да го направи. Дано успее да се наслади на преживяването и да не обръща внимание на тинята🍀

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 22:11 от Моето мнение

# 931
  • София
Ох, милата Николета…. Що глупости наприказва.
Жълтата 4-ка са уникални лицемери. Калине, готви се. Мирко и ПекинА казаха, че следващия си ти.

# 932
Може би, ако Калин като пръв гласуващ беше дал номинационния си глас за Радостина, щеше да накара и другите да повлекат крак и да гласуват срещу нея.

# 933
Ивайло сам си го направи с този саботаж и наистина имаха шанс да победят , яд ме е че вкара и Калин в схемите си.

# 934
  • София
Спасиха кожата на Радостина днес.

# 935
  • Някъде там...
Ей, как ги подхлъзна продукцията. Личи си кого подкрепя.

# 936
  • София
Ох, толкова тегаво. Направо ми е неудобно да ги гледам и слушам. Калин как си личи, че това не е неговото, за разлика от изпечения покерджия.

# 937
Е КАК ДА НЕ ГИ САБОТИРАШ ТЕЗИ???
От началото на играта все го номират с тези доводи - провали ни, той е виновен, че загубихме! А той тогава не саботираше!

# 938
  • София
Спасиха кожата на Радостина днес.
Не мога да се побера в кожата си...Ах, нейната кожа.. Слаба, тъпа нагаждачка...ноо в правилната коалиция.Rage

# 939
Водещата се държеше твърде снизходително днес. Беше гнусно за гледане.

# 940
  • В Града на липите
Утре поне ще гледаме силна и оспорвана битка.
Независимо от изхода ще има екшън Grinning

# 941
Жалка продукция!

# 942
Ралица да оди да пере и прострира, може да мине и през нас!
Лекарите били казали! ЧЕ той, Йвайло, в реала щеше да е с два месеца поне болничен!
Само Ленорка не знае кво е спринт, за нея си беше мотане по мола!
Николетка пак в полет на бръмбари-калинки! Дано във финала се определи в коя коалиция все пак е искала да бъде!
Миро уважително праща Ивайло!
Пекин се "присламчи" към логиката на Калин!

# 943
Хора, по договор нямат право да си махат микрофоните. Слушат ги.
Макс за 30 секунди, 1 минута ги махат, ако е за повече се издават.

Винаги могат да шепнат, или да влязат във водата да се къпят... Но не се сетиха, а кроиха стратегия пред камерата директно. Не, че има значение, пак щяха да ги сготвят.

# 944
Битката утре е нова. Няма да има ссботажи според мен...

Общи условия

Активация на акаунт