💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 44 576
  • 1 059
  •   78
Отговори
# 1 020
То все му е лошо как да бъде избран за капитан Миро...

# 1 021
  • пустинята Гоби
Кое му е шокиращото, човек който обича да се скатава, не е бил капитан?

# 1 022
Очаквах повече от Траян в тази битка.
Е колко повече? От 4 точки, той спечели 2. И 4-те ли да ги спечели той?

# 1 023
  • София
Ивайло атакува Томи за храната.
Доооостааааа любопитно. 😊

# 1 024
Ако не бяха саботирали можеше и да има, поне така мисля. Но те също с Ивайло даже не се сетиха, че Калин може би ще има за тази седмица, ами веднага си казаха “ние ще сме първите”
Чудя се защо толкова хора подкрепят Ивайло? Като човек, нарушил правилата с храната и Томи-гейта, преди това през първата фаза на играта се държеше зле с племето си, особено с Александра за филията, след което уж щеше да я пази - прати я на елиминация(това да речем е било неизбежно), винаги мрънка за всичко, не успя да намери никъде истински съюзници(въпреки опитите му) освен Кристиян, наистина подхлъзна Николета за елиминационната капитанска, докато Жълтите се мъчиха и той вече си правеше планове за това как ще го пленят на Резиденцията, отиде там да обижда на външен вид и да се подиграва. Дойде моментът и стигна до Безименните и реши да саботира битки😂 А хората полудяха по него, чак фен срещи организира, аз ли нещо не съм добре ?!?
Да

# 1 025

Влизат на скандаааал и двамата, обаче има нещо супер травмиращо в цялата картинка и това е правописът на Ивайло.

# 1 026
  • София
Очаквах повече от Траян в тази битка.
Е колко повече? От 4 точки, той спечели 2. И 4-те ли да ги спечели той?

Хайде да бъдем коректни все пак? Simple Smile
Виждаш ли кога съм писал това? Резултатът беше 3:2 за Феномените с 3 точки от Траян, Дино и Ръждавичка, като Траян в другите две битки отпадаше първи. Явно си е почивал. Ама аз коментирам на момента, стара традиция в темата, което си е запазена марка за темите за Игри на волята още от сезон 1 (да се пише много по време на самите епизоди, това си е част от чара и легендата).
Та след като приключи битката го похвалих, както и си му е редът.
Траян е героят днес с 2 точки! Simple Smile
НО, няма да се нареди до легендите Андрей, Крум и Лазаринов.
Даже според мен Николета му открадна славата. Защото е жена и защото не е яла. Ръждавичка също отбеляза точка, но идва от резиденцията.

# 1 027
Томи се опитва да 'лъска' имидж, проявявайки уж някаква самоирония и подкопавайки останалите, как видиш ли са му съучастници, но освен, че копае тунел към мазето на дъното, друго не мисля, че би постигнал. Като не можеш да излезеш от ситуацията с някакво достойнство, мълчи и се покрий, по- лесно ще те забравят. Но те се навират сами за медийно внимание и после зрителя е лош, че оплюва.

# 1 028

Влизат на скандаааал и двамата, обаче има нещо супер травмиращо в цялата картинка и това е правописът на Ивайло.

Той,нали във визитката си бе споменал,че не чете книги. Явно това се е отразило и на правописа.

# 1 029
Хора, по договор нямат право да си махат микрофоните. Слушат ги.
Макс за 30 секунди, 1 минута ги махат, ако е за повече се издават.

Томи да не е отишъл и да се е върнал от бензиностанцията за 30 секунди?

# 1 030

Ъъ, в такъв случай се радвам, че не бивам. Дори да бъдат опровергани всички твърдения за играта на този човек, аз отказвам да бъда част от хората, които ще категоризират хората по външни белези. Грозно е да видиш човек в национален ефир да прави такива изказвания за жена😎

# 1 031
Николета, ти ли си . С тая прясна регистрация Joy

# 1 032
Николета, ти ли си . С тая прясна регистрация Joy

хаха, разсмя ме, но не, не съм Николета. Явно не си попадал на други мои коментари далеч не подкрепям Николета. Който и да беше, независимо мъж или жена, стига, да се обиждаме на външен вид? Не сме деца, но голяма част от нас възпитават деца, на други вероятно им предстои…
Ииии да, прясна съм, хаха, сега ви открих😊 ако искаш ела на лично да се запознаем

# 1 033
  • София
Хора, по договор нямат право да си махат микрофоните. Слушат ги.
Макс за 30 секунди, 1 минута ги махат, ако е за повече се издават.

Томи да не е отишъл и да се е върнал от бензиностанцията за 30 секунди?

Те може от там да са го засекли...
Защото ако махнат микрофоните за повече от минута, две и се разследва.
Той го е спрял в магазина, за да не се чува, иначе докато е ходил не го е спирал, защото разходките не са забранени.

# 1 034
  • София
Томи се опитва да 'лъска' имидж, проявявайки уж някаква самоирония и подкопавайки останалите, как видиш ли са му съучастници, но освен, че копае тунел към мазето на дъното, друго не мисля, че би постигнал. Като не можеш да излезеш от ситуацията с някакво достойнство, мълчи и се покрий, по- лесно ще те забравят. Но те се навират сами за медийно внимание и после зрителя е лош, че оплюва.

Копае и към мазето на дружката си Миро - който също е ял, нищо, че "месо не бил хапвал от" и бла бла.
Пак го пиша - не съдя никого за това, че са яли, не понасям тъпотията с гладни хора от страна на продукцията. Даже разбирам, че не са казали на Иво и Крис на момента - страхували са се, че ще ги издадат може би, НО до тук.

Това че Томи излезна без дума да каже в защита на незнаещите за пазаруването, също бих разбрала до някъде, но трио - Блатна Кралица, Миро Безлични и Николета - не знам на кой свят съм - НЕ! А, те и нагли, ама много нагли в синхрони и айде блатната си призна донякъде, Николета с половин уста за малко сандвич. Но, Миро - не, бе нищо не е ял той, е хм, хм, май там една филия хляб в повече..Жалък. Пък и обвиниха и тримата още по-нагло и Крис и Иво, че видиш ли - те им дали (какво - нали уж не сте знаели бе Миро) и те нямало как да не се усетят - и те са виновни значи. Просто са жалки и тримата - трябваше да изгонят и тях за мен или поне да са автоматично номинирани всяка седмица.

Общи условия

Активация на акаунт