💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 59 803
  • 1 571
  •   115
Отговори
# 1 110
Не е Ивайло схемаджията. И въпреки, че го жертват постоянно, не е жертва. Дотук оцелява единствено благодарение на личните си качества и борбен дух. Вижда се, които са схемаджийките и техните питомници.

Много точно мнение!
Не знам колко играчи до сега са оцелявали седмици наред с подобна контузия. И то системно на битки, не скатаване зад коалиция докато оздравеят. Може би Мастагарков, въпреки че имаше съмнения до колко му е контузено рамото.
Ивайло изглежда като тежък характер в живота, не бих го искал в обкръжението си. Но пък тук е топ играч, такива искам да гледам на арената!

# 1 111
На изолатори им дават "някаква храна" преди битка.На блатото - само преди битка,която беше веднъж седмично.

# 1 112
Но защо точно Миро? Въпрос с повишена трудност. 🤔

Направо въпрос за 100 хиляди 😅

# 1 113
  • София
Хич не го жаля Миро аз.Пратиха му постоянна стража в лицето на Пекин да му играе социалната част.
Пратиха му и човек да му играе битките-Калин.
Сгъват Иво от елиминации,но Миро пак наглее и го иска вън.
Как очаква резиденция с 3 клявки и Калин?
Нали се сещате как.Ще му пратят още някой от феномени да му разчиства победния път на страдалеца.

# 1 114
  • Някъде там...
Като се замисля, да, гладувала съм даже повече от 20 дни. Два пъти. Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо не можех да задържа, даже вода. Бременност му се вика. Единият път 4 месеца глад, другият път почти 7. На системи периодично. Поне не съм ходила на битки, извън прозаичните ежедневни такива. Joy Но да кажем, че знам какво е 20 дни глад...
Да, има няколко участника, които почти не са мизерствали. Но това не е, защото са бутани от продукцията. С борба и лични качества са си го извоювали. Единият е "наказан" при схемаджиите сега.

# 1 115
  • Be realistic - plan for a miracle.
Имаше един участник на блатото, който заяви че не може така да издържи, стана и напусна играта. Предпочете здравето си пред това да примира пред камерата и да е по жена от жените.
Всеки сам си избира пътя и си носи последствията и любовта на феновете.

Toва беше една мацка, на която ѝ се беше руптурирала овариална киста и имаше спешна нужда от гинеколог, хигиена и топлина. Това, разбира се, не се каза на съвета. Ралица я нахока, че място за слабаци и лигльовци (много ясно си спомням последната дума, че я използва) нямало в Игрите.
Съжалявам, че не помня името на участничката. След това в подкаст разказа за ситуацията си и за това, че се е притеснила искрено да не й се случи нещо по-сериозно в репродуктивен план, което да няма оправия. Затова почти в паника от канските болки е казала, че си тръгва и моментално да идват да я взимат и водят в хотела. Тая сцена я помня ясно и беше излъчена така, сякаш наистина е лигла.

# 1 116
Миро не е ял като хората от n на брой седмици, но явно не му представлява чак такъв проблем, щом е напълно съгласен да изпращат най-силните си играчи на елиминация с надежда да отпаднат от играта, за да може той и момичетата да имат по-големи шансове. А какви - вероятно да си отлежат на този изолатор? Ако Мирослав е толкова немощен и искащ резиденция, щеше да пази Калин и Ивайло като писани яйца, защото те са им възможността това да се реализира. Той обаче си иска жените, така че резонно ,,гладува". Поне е коалиционно добре, това го захранва достатъчно.

# 1 117
Като се замисля, да, гладувала съм даже повече от 20 дни. Два пъти. Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо не можех да задържа, даже вода. Бременност му се вика. Единият път 4 месеца глад, другият път почти 7. На системи периодично. Поне не съм ходила на битки, извън прозаичните ежедневни такива. Joy Но да кажем, че знам какво е 20 дни глад...
Да, има няколко участника, които почти не са мизерствали. Но това не е, защото са бутани от продукцията. С борба и лични качества са си го извоювали. Единият е "наказан" при схемаджиите сега.
Миро не е ял като хората от n на брой седмици, но явно не му представлява чак такъв проблем, щом е напълно съгласен да изпращат най-силните си играчи на елиминация с надежда да отпаднат от играта, за да може той и момичетата да имат по-големи шансове. А какви - вероятно да си отлежат на този изолатор? Ако Мирослав е толкова немощен и искащ резиденция, щеше да пази Калин и Ивайло като писани яйца, защото те са им възможността това да се реализира. Той обаче си иска жените, така че резонно ,,гладува". Поне е коалиционно добре, това го захранва достатъчно.
Значи знаеш как трябва да се захранва човек след дълго гладуване.

# 1 118
  • Някъде там...
И това какво общо има с лошите избори, които прави Миро? С какво го оправдава?
Всички вътре нямат избор как да се захранят. Виждаме каква храна им се полага, дори на резиденцията. Неслучайно масово имат здравословни проблеми впоследствие. Това категорично НЕ Е проблем само на Миро.

# 1 119
Явно Миро е по-гладен от другите и трябва да се захрани по-така.
Аман вече. Колкото и застъпници да има, няма да стане по-драг, нито по-бял.
90% поне не го харесват като участие в игрите и не одобряват за победител. Ако ще, Миро да тича на финала с две системи. Няма химия. Просто е.

# 1 120
  • София
Мммм, изобщо не ми се пише... Confused Хем знаех какво ще се случи, хем пак се чувствам отвратена и омерзена!
Явно продукцията и ние гледаме различни предавания и виждаме хората по коренно различен начин.
Как е възможно това бе, продукция?! Защо слагате прът в колелетата избирателно и само на играчите, които не харесвате? Ивайло се смля от битки този сезон, осакати се и за награда го натопихте на съвета, когато реши, че не му се влачат повече напред некадърните схемаджийки. Ами те и не заслужават, а и най-нормалното нещо на света е човек да иска да се защити и да се бори за справедливост.
Но пък Мирко за сметка на това беше обилно и напоително похвален и е хвален при всяка възможност с нужда и без нужда. Миналата година по същия начин славословеха Мартин, но той поне не се скатаваше и се справяше добре на терен, въпреки че пак получаваше много подпиране. А МиркА е най-големият жалкар, стъпвал някога в това реалити. Не помня някой друг подобен мрънкалник и убитак. Та той през цялото време се пази и си се щади като бременна жена, крие се зад жените и нито има живец, нито мнение. Ще кажеш, че само той е гладувал там този сезон. Я малко по-сериозно!
Че и по някаква супер непонятна и загадъчна причина всички му се връзват на театрите и го съжаляват и пазят. Пекин му пратиха да му е закрилница и да си го обгрижва и да му прави комфортно. Даже не разбирам защо се държи с него като една съща майчица и го бута ли, бута напред. Rolling Eyes
Аз наистина не мога да се сетя за по-невзрачен, безличен и посредствен играч за всичките 7 сезона.

# 1 121
  • В Града на липите
Мда, най-малкия му кусур на Миро е, че залита избирателно.
Даже Пекин предпочитам за победител пред него. Sweat Smile
Като се замисля Миро бих го харесала за финалист, само ако накрая останат двамата с Радостина. Grinning

# 1 122
Имам чувството, че Миро после и вкъщи така ще си мрънка като трябва да гледа бебето - недоспал съм, не мога, залитам...след Игрите нещо ми стана...

# 1 123
Самите участници ме дразнят, но тях ги разбирам донякъде, че се борят за оставане, реклама, екранно време, победа, дали мръсно или достойно, кой както може. Но Ралица, която всеки сезон се гаври с тях, отнася се грубо и подигравателно и назидателно, просто не я понасям. За пари заслужава ли си да правиш неща, от които ще се срамуваш после като се гледаш? Нито е гладувала там, нито им е участвала в битките, нито е тичала с подут крак, че да оценява на Ивайло контузията колко е тежка. Дори не мога да го оправдая с роля, защото всичките и роли са такива - на злобна и надменна жена - и като д-р Стилиянова в ОЖ и в 11А, сега и тук. И в двата случая не говори добре за нея, защото излиза, че или е посредствена актриса, или просто си е такъв човек. Жалко, защото иначе е красива млада жена. Би могла да дава друг пример от екрана.

# 1 124
На фона на Миро, Мартин Императора е малко детенце.
Моето мнение, предполагам, че ще е дълго, но ето какво мисля по темата:
Този сезон ми хареса първата фаза. Всичко си беше окей, е имаше си ги намесите от продукцията, но нещата ставаха интересни и аз нямах търпение през целия ден да дойде вечерта и да гледам така чакания епизод. Първите 1-2 седмици на фаза 2 - също не бяха чак толкова зле. Да, хубаво е, че има такова племе което да доминира, със сигурност ще се помни с години (визирам Феномените, разбира се).
ПРОВАЛЪТ на този сезон е Мирослав. Не разбирам тези всички хубави думи по него. Такава скрита личност, която само се крие между сенките, съжалявам ама, аз гледам предаването от сезон 3 и толкова жалък играч, не съм наблюдавал. Ако щеш и омразната победа на Алекса мога да я приема. Мирослав да стигне топ 10? Може би, да. Но топ 3? Със сигурност, не. За топ 3 трябват играчи като Калин, Ръждавичка, донякъде и Траян, макар че и той си има някои кусури.
А най-голямата глупост е сега тази измислена женска коалиция. Не мога да повярвам колко жалка трябва да е продукция, нарочно да прати Калин, за да може жените да го пращат и да им разчиства пътя. Ми съжалявам, аз не мога да продължа да гледам участници като Мирослав, Пекин, Радостина и Николета. И четиримата си имат огромно кусури. За Мирослав се изказах. За Пекин, бих казал, че е изключително неприятна и дразнеща личност, особено с това, че си мисли, че по някакъв начин, мъжете трябва да ѝ разчистят пътя. Моля? Коя си ти? Ако това беше казано от Ръждавичка, щях да го приема, много по-комплексна е от Пекин. Радостина, много-много не можах да я разбера, но знам, че е добър коалиционен партньор. Николета, тва момиче, като го погледнеш в очите, виждаш една празнота. Тя е от видовете хора, които живеят без да мислят, за това какво се случва с живота им. Меко казано, носи се по течението.
И сега какво? За топ 8, ще получим: вечно изстрадалия Мирослав, блатната Радостина, сменяща постоянно коалиции Николета, госпожа Джаферович 2 (Пекин), измъчен Калин от много елиминационни битки, изпостарял Алекс, комплексна Ръждавичка и последния останал предполагам, че ще е или Дино, или Траян. Ми не знам, аз съм разочарован, даже се чудя дали изобщо да доглеждам сезона, защото му е ясен края.

Общи условия

Активация на акаунт