💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 54 390
  • 1 372
  •   374
Отговори
# 1 125
  • София
Всички сме така, и аз се чувствам отвратена от начина как ни навират един плужек за герой, че малко се е позатичал по арената. Не е бил много бърз, ама пък голямо желание имал. Що не нареди пъзела тогава онзи ден като го е знаел, леле каква скатавка е този.

Иво пък как нямал желание повече да го правят на глупак и да го използват и защо това да е проблем?

Надменността на Ралица минава отвъд всяко актьорско майсторство и навлиза в полето на личното отношение, недопустимо! Единственият пример, който тя може да дава е как да не се обличаме на плажа и особено с къси поли, когато краката ни не стават за тая работа.

Интересно ми е дали Калин със саботажа си нулира шансовете си да спечели или още преди това е било взето решението?

Сякаш нарочно пак ни навират отново за победител най-неприятния персонаж. Как да продължа да гледам се чудя като само се ядосвам!?

# 1 126
Не е Ивайло схемаджията. И въпреки, че го жертват постоянно, не е жертва. Дотук оцелява единствено благодарение на личните си качества и борбен дух. Вижда се, които са схемаджийките и техните питомници.

Всички играят в Игри на Волята, само Ивайло е в Сървайвър😜

# 1 127
Но защо точно Миро? Въпрос с повишена трудност. 🤔

Направо въпрос за 100 хиляди 😅

Може да е обещал на екипа, да им подари по 1 магнитче 😁

Пекин много насериозно се взе, тя беси и коли. Каза за Калин, че засега му дава пространство и въздух !!! Интересно ми е да видя как ще го налази. Дано не й се върже на двуличното поведение.

# 1 128
Траян и Дино са моите фаворити

# 1 129
Е, защо Миро? По същата логика, по която Дечо изобщо влезе в играта. Сигурно е "наш" човек. Аз и Пекин подозирам, че има някаква, макар и косвена връзка, примерно с Павката.

# 1 130
Чета и се чудя - по какъв параграф Али Реза може да се класира във финалната петица???
Иначе все е на умирачка и пред припадък, а на арената е като същинска пеперудка!

Снощния тагадък не ми хареса - еднообразно и обречено "състезание". Калин и да не беше саботирал, все тая. Нямаше как само от него и  Николетка /взе точка!/да се спечели от жълтите.

# 1 131
Николета е с интелектът и емоционалността на едър рогат добитък. Всъщност - не. В кравите намирам повече емоция и природна интелигентност, отколкото в нея.

# 1 132
  • В Града на липите
Снощния тагадък не ми хареса - еднообразно и обречено "състезание". Калин и да не беше саботирал, все тая. Нямаше как само от него и  Николетка /взе точка!/да се спечели от жълтите.
Аз тази игра въобще не я харесвам Blush макар тук да е голям хит.
Ако Калин не беше взел точка, Ралица сигурно щеше да го изтропа на съвета, обаче се въздържа. Иначе щеше да е твърде нагло, предвид че го трансферираха без имунитет.

# 1 133
Аз мога да Ви кажа само, че докато критикувате, но продължавате да гледате, продукцията ще е повече от щастлива. На мястото на участниците просто не си струва да влизат в тая режисирана помия. Някой ще каже, че парите са стимул- да, но ако продукцията реши, че по някаква причина не те харесва, то ти нямаш абсолютно никакъв шанс да спечелиш. Смисъл от участие има, ако си някакъв богопомазан, като Канадския Хиперман или някой подобен фикус. Мислех да догледам сезона и да ги отрежа от следващия, но простотиите ми дойдоха в повече и им казах чао. Интересно ми е обаче да хвърлям по едно око тук, както и да гледам, че всички спойлери един по един се потвържват.

# 1 134
  • София
Та той през цялото време се пази и си се щади като бременна жена

Като се замисля Миро бих го харесала за финалист, само ако накрая останат двамата с Радостина. Grinning

Ох бе. Joy

# 1 135
Наясно сме, че няма как да се гладува 7 седмици и да си свеж и сочен като противната 🐸 .
Иначе гладуването е въпрос на навик, не е чак толкова страшно, но определено човек трябва да се захрани мега внимателно.

# 1 136
"Мирослав е на 36 години и развива собствени бизнеси в сферата на фотографията и приключенските експедиции. Смята се за изключително добре подготвен както физически, така и стратегически за всички изпитания, които му предстоят в "Игри на волята"."

# 1 137
Дъно! Номинират по един, след като подробно се запознаха с плановете на Ивайло и Калин, които планове са изградени на база правилата на играта да се номинират по двама. Т.е. директно им казаха: елате, разкажете и споделете, след това действайте по вашия план и ние ще използваме това, за да ви прецакаме (понеже останалите четирима играчи са ни по-важни)!
Че то, ако считат за нарушение определено поведение, редно е да им го кажат и да го предотвратят, а не да потриват ръце в очакване на "нарушението"! След което - посочване с пръст, назидание и директно прецакване!
Зрителите предвиждахме това изменение в правилата за номиниране, но чак не ми се вярваше, че толкова плоско ще го отиграят. Общо взето, това е едно директно признание на продукцията, че наглася всичко и развитието на играта е предопределено! С малки изключения, когато играчи като Ивайло успяват да лавират, но неизбежно идва теслата за тях. Цяло чудо ще е, ако Ивайло се задържи и в следващата седмица, просто прозира как му е подпечатана присъдата. Ехо, това е обида и за зрителите, да пробутвате евтини и прозрачни сценарии, претендирайки за справедливост и честност!
От това, което съм гледала, 100% нагласени бяха: елиминацията на Чикагото и преместването му чрез блатото при зелените; влизането на Дечо в племената; оцеляването на Пекин в силова битка срещу балерина; отпадането на Лапунов; отлагането на изгонването на Томи за точния момент;  "пленяването" на Калин; "победата" на Пекин в капитанската битка срещу Ръждавичка; едноличната номинация на Ивайло с цел да го изправят в елиминация срещу Калин (което много скоро ще се разбере дали е така). Ако бях гледала и по-съсредоточено, сигурно и други неща щяха да станат очевидни. Добре, че бяха сините и някои по-ярки играчи, за да зарибят народонаселението. Иначе са си все същата боза, която издигна едно време чалга победителя в сезон 4, пял, милвал и подкрепял жените до последно!

# 1 138
Това предаване трябва или да се спре, или да е поне като 1 сезон. Нека играчите сами се показват какво могат, продукцията да следи за спазване на правила, правилно протичане на битките, безопасност и това е.

Какво ни учи това предаване до момента цели 7 сезони, а сега е черешката просто. Мълчи и търпи, дори да си прав си накланяй главата и оставяй да те тъпчат, влачи като вол и не се оплаквай, с травми или не щом продукцията казва ще играеш за другите до откат. Няма да имаш мнение, ще слушаш богопомазаните от продукцията и ще се жертваш за тях да влезнат на финал, нищо че чеп за зеле не стават. Нямаш право на лично мнение, няма да противоречиш, няма да си недоволен, ще козируваш на водещите какъвто и да те изкарат.

Не е вярно, че това предаване не се гледа от децата, особено от по-малките. Ако е ергенът, брадърът ...то родителите може и да им забранят, но това уж трябва да ги учи на воля, издържливост , физическа активност...ама то на какво се учат от тези блатните, че и други??? Бъди злобен, схемаджия, мажи, лъжи, изгони по-силните, оплюй, влачи се и прави схеми, бъди удобен некадърник, за да те подпрат, договаряй се с продукцията да те бута, то така е и в реалния живот-един тегли, друг обира лаврите и парите.

# 1 139
Със сигурност е имало доста Мировци през сезоните назад, но са си тръгвали преди да ги забележим, точно когато им е било време.
Миро се забеляза наскоро. Благодарение на продукцията. И няма да си тръгне скоро, защото е добре подплатен с хора, грошове и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт