💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 49 534
  • 1 174
  •   89
Отговори
# 1 140
Според мен не трябва да има желаещи да участват в следващия сезон....
Не ги разбирам тия "мераклии" как доброволно искат да се подлагат на глад, мизерия, здравословни проблеми, унижения и гаври от страна на Продукцията.

# 1 141
  • София
Забележете, че 3 пъти племето на ПекинА беше подсилено с Феномени:
1. Траян
2. Чикагото
3. Калин

Да не излезе накрая, че Продукцията закриля основно Пекин и нея гласи за победител,  а не Миро. Просто Миро се облагодетелства от Пекин, като първи придворен.

# 1 142
  • София
Не бързай, най-доброто тепърва предстои

# 1 143
Честно казано от двамата, Пекин и Мирослав, предпочитам победител да е Пекин...

# 1 144
  • София
Това предаване трябва или да се спре, или да е поне като 1 сезон.

Продукцията наистина се активизира особено много със стъкмистиката след сезон 3, когато видяха какъв "фурор" предизвика Мани Миглата, но припомням, че още в първи сезон към края се появи една "Кутия на Пандора", благодарение на която Ана-Мария беше на полуфинал. Но там "Риза-гейт" и скандала с финала засенчиха всичко останало.

# 1 145
  • София
"Мирослав е на 36 години и развива собствени бизнеси в сферата на фотографията и приключенските експедиции. Смята се за изключително добре подготвен както физически, така и стратегически за всички изпитания, които му предстоят в "Игри на волята"."
Това е най-смешното нещо, което съм чела от години, а аз чета непрекъснато. Joy

С така стеклият се разврат на събитията, довечера се надявам да паднат Феномените, за да номинират Сапунджиева и да може Ивайло да има шанс да се върне. Въпреки че от друга страна не знам дали това е най-доброто за него, защото жълтите са много слаби и другата седмица пак ще е той на пангара, измъчен, контузен и гладен. А като цяло това е обречена битка, никой не може да спечели срещу продукцията.
За МирА си мисля, че трябва да е човек на някого, няма как иначе. Не виждам причина някой да го хареса така от въздуха като поведение, като присъствие, като игра, като аура ако щеш. То няма нищо там, като кух изсъхнал дънер е - няма емоция, няма мисъл, няма идея, няма живот. Само като се сетя как едва-едва отхапваше от кренвирша снощи с една измъчена физиономия, все едно го бяха накарали живи жаби да яде.
Честно казано, предпочитам за победител всеки друг, само не и него. Е, без Радостина, разбира се.

# 1 146
Аз от първи сезон само това си спомням, че се дракаха за някаква риза кой да я глади. Даже не съм сигурна, че помня целия сюжет около нея.

# 1 147
  • София
Скрит текст:
Другите имат резиденции.
Радостина също захлеби на резиденция, а и е жена.
Вече съм писал за женската физиология в Игри на волята и Фермата и как някои не свалят, дори качват.

Пишеш глупости.
Ако си в калориен дефицит и имаш физическа активност, без значение мъжка/женска физиология,  няма как да не свалиш килограми, да изчистиш мазнини и да направиш релеф. С калориен дефицит сваляш, с калориен излишък - качваш килограми. Това е простото правило.

Калорийният дефицит е най-видим при Сапунджиева, която е била и в резиденция, и на стопанство. Ха, сега я сравни с Радостина, която е “гладувала” 7 седмици на блато.

Нека не даваме лични квалификации, защото нарушаваме правилата на форума.

Съветвам ви да се консултирате с ендокринолог и диетолог.
Ще ви кажа само, че от организъм до организъм има разлика.
При жените подложени на по-голям стрес и лишения особено.
Аз никога не пиша празни приказки. Тези неща са дискутирани вече и то със специалисти.

# 1 148
Аз от първи сезон само това си спомням, че се дракаха за някаква риза кой да я глади. Даже не съм сигурна, че помня целия сюжет около нея.

Такъв култов момент - Ана Мария и Веско.

# 1 149
Сега си давам сметка, защо Мирко така нахока баничарите, дето яли, пък на тях не дали, пък какви престъпници станаха. Мирко и Томи са отивали да си вземат баничките. Но, греда!
Трима от племето ги изяли. Затова ли беше толкова бесен и нападателен? Горкия. Бил е на системи. Не му стигнали сандвичите и шоколада.....
Този ли гласите за победител, драга продукция?!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:17 от Stasiva

# 1 150
Продукцията продължава да доказва, че обича страхливите играчи – онези, които безропотно си приемат съдбата и не ѝ се опъват. Искат си стадо – послушно, подредено, с по някой едноок водач в царството на слепите, за да има все пак „драма“.
От вчерашния епизод това си личеше кристално.

Иво – ясно му е кой го притисна в ъгъла и че този път няма измъкване. Остана му само да хапе до последно.
Калин – знае кой е правилният ход, но не му се връзва с моралния компас. Подозирам, че ще стигне до онова „майната му, не ми е на всяка цена“ и ще тръгне на битки – докъдето стигне.
Пекин – външен мозък на клявките. Ако не друго, има акъл да преценява кое ѝ е изгодно в момента. Тя е вторият човек (след Калин), за когото това си е игра – и не ѝ пука как ще стигне до победата.
Клена – нашият гладуващ философ. С политкоректното мръняне и пазене от битки ще си се дотътри напред. Явно и тази стратегия върши работа.

Само не мога да разбера защо избраха точно него за опонент на Калин, вместо Траян? Да не би родата на жената нещо да е замесена? 🤔

Траян пък го почнаха превантивно – с онези „случайно“ излъчени реплики за Пекин, да не би случайно доброто представяне да ни направи положително впечатление

# 1 151
Миро не е ял като хората от n на брой седмици, но явно не му представлява чак такъв проблем, щом е напълно съгласен да изпращат най-силните си играчи на елиминация с надежда да отпаднат от играта, за да може той и момичетата да имат по-големи шансове. А какви - вероятно да си отлежат на този изолатор? Ако Мирослав е толкова немощен и искащ резиденция, щеше да пази Калин и Ивайло като писани яйца, защото те са им възможността това да се реализира. Той обаче си иска жените, така че резонно ,,гладува". Поне е коалиционно добре, това го захранва достатъчно.
А каква му е файдата , като и без това не помагат и дори пречат. На елиминация се яви с тях , може би трябваше да поиска да мине три пъти трасето вместо тях Joy

# 1 152
  • Някъде там...
Е, Дидо, направо ме жегна вътрешно. Sad И по-големи мизерии ли да чакаме. Отщя ми се да гледам направо.
Само да не ми омаскарят Калинката...

По принцип си харесвам повече първата фаза, по-забавно, по-леко някак вървят нещата. Няма чак такива схеми, интриги, побутвания. Опознавам хората. Втора и финалната ми идват много хард, особено ако симпатизирам силно на някой/някои играчи.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 15:07 от Жабче

# 1 153
За мен ако Мирослав спечели при положение, че грубо наруши правилата, това ще е вече дъното. Все е имало нагласени и набутани победители, но не и явно прегрешили по правилата на играта. Догодина предлагам направо да офертират първо близкия магазин за авансово плащане да си пазят записите от камерите и да си пазаруват всички.

# 1 154

И аз като Жабче да си кажа, че направо ми приседна като ти видях коментара, Дидо. Ужас!
Ама нали за първа и последна година гледам, ще е до край Joy

Общи условия

Активация на акаунт