💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 50 379
  • 1 181
  •   68
Отговори
# 1 170
  • София
Е то не само Миро е бил на системи,голяма част от тия, дето са били на гладните дестинации са минавали системи.Вместо да ги държат гладни продукцията да помислят за начин, по който могат да се изхранват, дори да е по 300 калории дневно.Най малкото мисля, че е добре като ще има такива дестинации вместо да тренират старите кучета само за физика кандидатите, да има обучения за оцеляване.По нашите земи има много храна, само трябва да се изучи и разпознава кое растение,коя гъба са ядливи.Палене на огън с подръчни средства, правене на заслони......Първите игри бяха най добри, там имаше игра на волята, а не като последните.

На една от локациите преди време казаха, че им е забранено да убиват животни, за птици ставаше въпрос. Всяка година им дават въдици, ама не ни показват да са хванали риба.  На тях и трябва протеин, с чай от мащерка няма да се нахранят.  Аз също съм против глада. Някъде бях чела, че им давали консерва боб или консерва русенско варено, ама е всеки ден.

# 1 171
Преди битка им дават банан и гадно протеиново барче...На тези, които са на блато..Не могат да убиват риба, птица, жаба, змия...За мен това е подсъдно...Една седмица  ОК, но оттам нататък  е  показване на човешките права.Затворниците имат три пъти храна дневно

# 1 172
Не бързай, най-доброто тепърва предстои
Дидо, плашиш ме…още по- лошо ли ще става?

# 1 173
Дидо, плашиш ме…още по- лошо ли ще става?
Скрит текст:
Най-лошото е, че Али Ръза предполагаемо печели. GrinningSob

# 1 174
А, моля, не обиждайте Али Ръза! Той си беше човек на място, стабилна мъжка фигура и го съсипаха хората около него. По-скоро Ивайло може да сравним с него.

# 1 175
  • пустинята Гоби
Стабилна мъжка фигура Миро не е бил никога, но имаше добри изяви на арената. Явно да се снижава и спотайва е избраната от него стратегия, а откакто е в изолатора и да му е лошо. Не я харесвам Пекин, но е доста по-устойчива от него.

# 1 176
  • тук и там
Ами освен да чакаме Миро,като отиде на резиденция изведнъж да се превърне в харизматичен,чаровен,весел,забавен,мъжкар и готин пич.Щото гладът се смята за това,което му пречи да блесне..Чикагото и той беше голям киселяк като беше гладен,но пак си беше забавен..Та Миро и на резиденция да иде,и да стане изведнъж звяр на арената,други качества му липсват и няма как да бъде харесван..

# 1 177
Аз идвам с новина. Не е спойлерна.

Тази или другата седмица снимат Черешката на тортата със играчи от Игри на Волята. Чикагото ще участва.

# 1 178

Тази или другата седмица снимат Черешката на тортата със играчи от Игри на Волята. Чикагото ще участва.

Страхотно звучи. Супер подходящо за Лапунов, дано е сред тях.

# 1 179

А кога се очаква да го излъчат по телевизията?

# 1 180

А кога се очаква да го излъчат по телевизията?
Най-вероятно на пролет. Февруари/март.

# 1 181

Надявам се и Сапунджиева да участва

Общи условия

Активация на акаунт