💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 86 108
  • 2 136
  •   132
Отговори
# 2 115
Пекин си е абсолютен индивидуалист и не би се поколебала да бутне под автобуса всеки, стига това да носи някакви ползи за нея в дадения момент. Направи го с ветеринарката, направи го с Иван ако щеш, който не че не й се криеше под полите, но в момента, в който видя,че може да има възможност за по- добри играчи, с които да партнира намаза и неговите ски. Говореше за отпадането на Сапунджиева с Радостина и Николета, при все, че със Сапунджиева игра много по- дълго, отколкото с другите две умници, и благодарение на първата имаше под ръка Миро и Томи.
Иначе аз нямам против индивидуалистите, ако наистина си играеш сам за себе си, не заблуждаваш никого с коалиционни глупости и си готов да си ходиш на битките, колкото пъти се наложи, вместо все да се чудиш кого да пратиш да ти свърши работата.
Иначе ясно, че всеки си има стратегия, просто на мен тази не ми харесва, а явно и масово на зрителя не допада.
Но Миро ми е по- анти и от нея, защото едната е паяк, плете мрежи и оплита играчи, но другия е мижитурка. Не знам дали Сапунджиева може да е като водата, както я съветва Алекс, но Миро определено е, той навсякъде така умело се слива с пейзажа и, както е по- нисък от тревата в голяма част от времето видимо ще стигне доста по- далеч, отколкото заслужава.

# 2 116
Прекалено голямо внимание отдавате на някакъв си Туджаров. Това същия, дето прави Ергенът ли е? Мале мале, една 37 годишна бабичка не го знае този кой е и за какво се бори. Даже нямам идея как изглежда. Бил казал нещо си там и коментирал. То много плява има в интернет. Даже няма и да си направя труда сега да видя как изглежда тоя, както направих и предните 10 пъти, в които се е изцепвал с някоя тъпотия и сте го коментирали.
Да, и една 32-годишна, и още една на 27. И няколко аналитични и обективни мъже.

# 2 117
Според мен Ивайло ги сплотяваше точно защото ги нападаше и те се отбраняваха. А Калин дори като каза на Радостина шубе, не го каза със злоба и те почнаха да се оглеждат през очите му. Въпросът на Ралица как ще изглежда отстрани също ги стресна. Аз продължавам да мисля, че Радостина е по-рефлектиращата от двете, тя говори повече и създава впечатление на по-надъхана, но има някакъв вътрешен компас, който се обажда от време на време. Николета живее в нейната си вселена, в която има място само за нея. По това си прилича с Ръждавичка, но последната гради образа си на качества, а Николета на външността си. Цялото представление колко е объркана и как не знае как да постъпи, въобще малкото момиченце търсещо закрила за мен е обмислена поза. Имам подозрения и защо, но не ми е толкова интересна, че да издирвам информация за личния ѝ живот.
А Миро прави страшни обзори, все едно той не е част от случващото се. Нито веднъж не каза ние, винаги са те (момичетата) или пък в страдателен залог - Калин беше номиниран,   вместо ние го номинирахме. Снощи каза нещо много фрапантно, не помня думите, но пак беше някакво пасивно действие, все едно преразказва чуто. Би било интересно Пекин да ни анализира него срам ли го е и затова се дистанцира или хитрост и той като Николета уж се е пуснал по водата и не разбира и обстоятелствата го водят. Но и в двата случая абсолютна липса на активна позиция.

# 2 118
  • Be realistic - plan for a miracle.
На този думата отговорност му е много чужда, пак ще кажа - отговорен мъж не оставя жена си в напреднала бременност за 3 месеца сама, без дори да може да я чуе и да знае каквото и да е за нея.

# 2 119
Този залог го мисля от снощи и нещо пак ми мирише на заговор срещу Калин и в подкрепа на Пекин. Калин ще види спасение, да вземе някой силен за битки, а би трябвало да избере някой слаб за елиминация. Те го карат, да избере нов бушон на коалицията, а негово добро сърце ще види само спасение за “отбора”. Разчитат на неговата доброта и наивност, дано не се подведе. Стискам палци, той да ги изработи с умен ход!

# 2 120
На този думата отговорност му е много чужда, пак ще кажа - отговорен мъж не оставя жена си в напреднала бременност за 3 месеца сама, без дори да може да я чуе и да знае каквото и да е за нея.

Кой това ?

# 2 121
  • Някъде там...
РАдостина ме втрещява как прави синхрони с усмивка до ушите, говорейки с жизнерадостен патос пълни глупости или някакви наизустени мантри, или още по-зле - лъжи, негативни изказвания за хората. Но е нахилена, все едно мед й капе от устата, а то катран...

# 2 122

Кой това ?
Мирцата

# 2 123
Абе вярно ли е че една седмица в игрите са 4 дни и ако да кои игри се играят в един ден ?

# 2 124
Абе вярно ли е че една седмица в игрите са 4 дни и ако да кои игри се играят в един ден ?
Това мисля, че е вече във фаза 2, когато са по 2 племена и май капитанската и първатя номинационна са в един ден. Помня, че Калин спомена, че е изморен на бягането (първата номинационна) и каза, че се е изтощил от капитанската.

# 2 125
В същото време една “силна” и достойна да продължи в игрите жена, върти кючеци по заведенията… и забавлява мъжката част.
Да беше отпаднала още на блатото, вместо да затъва по-дълбоко в него.
Друго като не може … и никой не иска да я кани !!

# 2 126
Удивително колко нагли са жените в жълтото племе. Глупав и нагъл е пагубна комбинация.
"Ако на Калин това му била топ формата можели и без него да изкарат" - Пекин. 🤡

# 2 127
  • Варна
ВИНАГИ МРАЗЯТ СИЛНИТЕ !!!
Калин ако спечели и не му позволят той да се върне при сините има ПРЕКРАСНА опция = да смени Сапунджиева с Миро и при БЕЗИМЕНИТЕ да останат Калин и ЧЕТИРИ СИЛНИ ЖЕНИ - ако не друго БАРЕМ СЕИР ДА ГЛЕДАМЕ - е тогава ще похваля продукцията

# 2 128
Очевидно Пекин и компания си имат своите почитетели. Какво и Иво и Калин ще се намери кой да ги хейти. То и за това има такъв сблъсък на характери и вселени в предаването. Поне положителното е, че масово поведението на четирите блондинки не се одобрява.
Очевидно се опитваш да прилепиш Калин до Ивайло и да правиш погрешни внушения , а и  най-малко в това което съм написала има хейт . Не одобрявам поведението им , а казвам че така са решили да бутат в играта , не е справедливо , но е част от играта. А да говориш кой как си възпитава децата вече извън формата , както прави Ивайло  показва тесногръдие и  сериозна лимитираност меко казано.

# 2 129
Има ли вариант Калин да премести себе си при феномените? А Сапунджиева при всички останали женички?

Общи условия

Активация на акаунт