💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 95 000
  • 2 339
  •   149
Отговори
# 2 160
Ако Калин няма право да прехвърли себе си най-правилния му ход ще е да замени царица за пешка. Т.е. Пекин за Сапунджиева. Така хем ще обезглави и дезориентира временно жълтата коалиция, хем ще се сдобие със слаб противник за елиминационната битка. Ще прати Пекин на поднос в резиденцията при Феномените на съседното легло до най-голямата й почитателка Grinning
Обаче имам едно предчувствие, че ще замени Сапунджиева за Николета. От жълтите май тя му е най-малко неприятна.
Надявам се да не познае, Феномените да получат предимство и Безименните да си останат на изолатора. Я как хубаво са се настанили. Защо да им хабят силите да си местят багажа?
Сапунджиева не е слаба

А хич не е .По думите на Дино " не я гледайте, че е гърчава" .И още един цитат от класика " скелет облечен в кожа"😜🤣

# 2 161
Сапунджиева не е силна, не е и слаба. Но пък не ми изглежда много умна. Пекин ме учудва колко е силна за физиката си  и как успя толкова пъти да победи Ръждавичка на силови битки.

# 2 162
Имам малко по-различен прочит за причините за разместването на купичките от страна на Ивайло. В началото тръгна мотивиран, или поне се стараеше да изглежда така, независимо от бавното коване на пироните. Калинката дръпна, напълно очаквано, Ивайло се представи страхотно на фунийките, но и там не бързаше, имам усещането, че беше си поставил за цел да удължи момента и да се наслади максимално на последната си игра. Да покаже кой е, какво може и да си излезе с достойнство. Прекрасно знаеше, че няма да отстрани Калин, а и не искаше. Театрато, които изигра беше за публиката, и донякъде за водещите и екипа. Започна с въртене на масата, видя, че това разконцентрира Калин и смени тактиката, започна да размества само своите купички, без тези на Калин. Нелогичен за мнозина, но хитро изигран ход, който постигна крайната си цел. И Ивайло, и Калин са интелигентни, умни и интуитивни играчи, и двамата прекрасно знаят, кой, защо, и какво направи. Поздравления и за двамата! 👏

Изобщо не се случи това, изгледай пак епизода. Ивайло си игра за победа, от началото до края. Когато видя че изостава започна с номерата. Първо завъртя масата веднъж. Имаше странна система, първите три-четири пъти винаги първо отваряше червеното кубче  и някое друго. После смени системата, взе да отваря различни. В този момент Павел се изцепи "Дали Ивайло няма да му размести някоя от купите" WTF? До този момент не изоставаше толкова много, но Калин отвори два-три чифта. Ивайло пак сбърка и му пролича че се изнерви, тръгна но се върна и завъртя масата. Павел налива масло в огъня че  момента бил "всичко или нищо". На следващото идване до маста Ивайло видя че безнадеждно изостава. И вместо да отвори свои купи ПЪРВО ЗАПОЧНА ДА РАЗМЕСТВА на Калин. Даже на Павел му дойде в повече и подвикна"Ивайло, Ивайло, спри се вече". На следващото ходене до масата пак не уцели и я завъртя за трети път. Тогава явно се усети как ще изглежда всичко това за зрителите и за да замаже нещата си размести и своите купи. Действията му вече нямаха никаква логика, бяха на отчаян, предал се човек.
 Та тия приказки за благородния Ивайло дето играл театро и "дал път на младежта", на някой друг ги разправяйте. Ивайло си игра за победа докрай, но стратегията му го провали, после се поотчая, взе да играе мръсно и прибързано. И очаквано Калин си го би по всичко.

# 2 163
Тази игра не губи ли смисъл, ако се разместват купичките. Да се завърти масата е едно, но разместиш ли купите хаосът става пълен и може да се разчита само на късмет. Това беше поредното правило- "в движение". Това ми е единственото ТВ предаване, което гледам. И понякога Като две капки вода или Пееш или лъжеш. Признавам, че ще ми липсва. И много искам Калин да спечели!

# 2 164
 Нямам спомен в друг сезон някой да ги е размествал. Масата са въртяли, но купите не помня. Затова си мислех че не е разрешено да пипаш тези на противника. Така може да играят до среднощ.

# 2 165
  • Bayern
Аз не съм против жените да си се коалират или пък страхливите мъже да се скатават, такива заигравки придават цвят на шоуто Grinning Не е нужно да има и само топ подготвени играчи като Фифо и Калин, това все пак не е Олимпиада. Спомнете си Мани Heart Exl от Сезон3 Smiley колко й се ядосвахме всички, но пък най-забавните моменти бяха с нея Satisfied. Със сълзи съм се смяла, няма вече такива образи .  
Предаването се прецаква не заради мишкуващи играчи и женски коалиции, а заради намесата на продукцията. Крайно време е да спрат да побутват интересни според тях участници и да прецакват други!
Освен това искам и нова водеща, шоуто има нужда от свежо младо лице, не от строга даскалица!!!

# 2 166
  • София
Миналата неделя имаше нещо като среща там. Ние сме ходили много пъти, големият ми син каза, че всеки път като ходи вечер в заведението, върви предаването на телевизора им. Аз мислех, че са го поканили те, защото са му фенове, но по-късно разбрах че той е собственик. Имаше доста майки с деца и моите ме бъзикаха, че сигурно има някоя бг мама и очаквах някой да пише тук, но явно е нямало съфорумки. Simple Smile Бяха и Кристиан и Димитър Димитров от Димитровград. Много хубаво впечатление ми остави Крис, има много хубаво излъчване и наживо. Спокоен и усмихнат. И беше с теника на любимата група от детството ми, Гънс Simple Smile Ивайло каза тогава, че от глада страда паметта и заради това отпада от игрите, както ще видим после. Казаха, че всички локации са далече една от друга, говореха за някакви бъдещи планове. Димитър не е бил никога на резиденция, аз не помня такива неща. Хубави думи казаха за Траян, че е умен. Бургерите му са вкусни, между другото и бяха с доста прилични цени преди. Сега вече всичко е поскъпнало.
На Йвайло заведението за бургери в Люлин се казвал " 69 бургер шоп".

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 19:34 от Elwing

# 2 167
Ако Калин няма право да прехвърли себе си най-правилния му ход ще е да замени царица за пешка. Т.е. Пекин за Сапунджиева. Така хем ще обезглави и дезориентира временно жълтата коалиция, хем ще се сдобие със слаб противник за елиминационната битка. Ще прати Пекин на поднос в резиденцията при Феномените на съседното легло до най-голямата й почитателка Grinning
Обаче имам едно предчувствие, че ще замени Сапунджиева за Николета. От жълтите май тя му е най-малко неприятна.
Надявам се да не познае, Феномените да получат предимство и Безименните да си останат на изолатора. Я как хубаво са се настанили. Защо да им хабят силите да си местят багажа?
Сапунджиева не е слаба

А хич не е .По думите на Дино " не я гледайте, че е гърчава" .И още един цитат от класика " скелет облечен в кожа"😜🤣
[/quote
Силна е на арената, а и сега като си върне килограмите пак ще си изглежда добре

# 2 168
Имам малко по-различен прочит за причините за разместването на купичките от страна на Ивайло. В началото тръгна мотивиран, или поне се стараеше да изглежда така, независимо от бавното коване на пироните. Калинката дръпна, напълно очаквано, Ивайло се представи страхотно на фунийките, но и там не бързаше, имам усещането, че беше си поставил за цел да удължи момента и да се наслади максимално на последната си игра. Да покаже кой е, какво може и да си излезе с достойнство. Прекрасно знаеше, че няма да отстрани Калин, а и не искаше. Театрато, които изигра беше за публиката, и донякъде за водещите и екипа. Започна с въртене на масата, видя, че това разконцентрира Калин и смени тактиката, започна да размества само своите купички, без тези на Калин. Нелогичен за мнозина, но хитро изигран ход, който постигна крайната си цел. И Ивайло, и Калин са интелигентни, умни и интуитивни играчи, и двамата прекрасно знаят, кой, защо, и какво направи. Поздравления и за двамата! 👏

Изобщо не се случи това, изгледай пак епизода. Ивайло си игра за победа, от началото до края. Когато видя че изостава започна с номерата. Първо завъртя масата веднъж. Имаше странна система, първите три-четири пъти винаги първо отваряше червеното кубче  и някое друго. После смени системата, взе да отваря различни. В този момент Павел се изцепи "Дали Ивайло няма да му размести някоя от купите" WTF? До този момент не изоставаше толкова много, но Калин отвори два-три чифта. Ивайло пак сбърка и му пролича че се изнерви, тръгна но се върна и завъртя масата. Павел налива масло в огъня че  момента бил "всичко или нищо". На следващото идване до маста Ивайло видя че безнадеждно изостава. И вместо да отвори свои купи ПЪРВО ЗАПОЧНА ДА РАЗМЕСТВА на Калин. Даже на Павел му дойде в повече и подвикна"Ивайло, Ивайло, спри се вече". На следващото ходене до масата пак не уцели и я завъртя за трети път. Тогава явно се усети как ще изглежда всичко това за зрителите и за да замаже нещата си размести и своите купи. Действията му вече нямаха никаква логика, бяха на отчаян, предал се човек.
 Та тия приказки за благородния Ивайло дето играл театро и "дал път на младежта", на някой друг ги разправяйте. Ивайло си игра за победа докрай, но стратегията му го провали, после се поотчая, взе да играе мръсно и прибързано. И очаквано Калин си го би по всичко.
И аз го видях като теб, ESPACE. Харесвам Ивайло като играч, но не трябваше да дава мегдан така да се омаловажава победата на Калин 🩵. Той затова сега Томи разправя на всеки свой лайф, че Калин не е побеждавал срещу силен съперник.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 19:13 от MikasaA

# 2 169

Изобщо не се случи това, изгледай пак епизода. Ивайло си игра за победа, от началото до края. Когато видя че изостава започна с номерата. Първо завъртя масата веднъж. Имаше странна система, първите три-четири пъти винаги първо отваряше червеното кубче  и някое друго. После смени системата, взе да отваря различни. В този момент Павел се изцепи "Дали Ивайло няма да му размести някоя от купите" WTF? До този момент не изоставаше толкова много, но Калин отвори два-три чифта. Ивайло пак сбърка и му пролича че се изнерви, тръгна но се върна и завъртя масата. Павел налива масло в огъня че  момента бил "всичко или нищо". На следващото идване до маста Ивайло видя че безнадеждно изостава. И вместо да отвори свои купи ПЪРВО ЗАПОЧНА ДА РАЗМЕСТВА на Калин. Даже на Павел му дойде в повече и подвикна"Ивайло, Ивайло, спри се вече". На следващото ходене до масата пак не уцели и я завъртя за трети път. Тогава явно се усети как ще изглежда всичко това за зрителите и за да замаже нещата си размести и своите купи. Действията му вече нямаха никаква логика, бяха на отчаян, предал се човек.
Така си беше. Харесвам Ивайло като играч, но не трябваше да дава мегдан така да се омаловожава победата на Калин 🩵. Той затова сега Томи разправя на всеки свой лайф, че Калин не е побеждавал срещу силен съперник.
Той па Томи много знае да говори.Посмешището на Игрите.Очевидно защитава Мирослава нали са дружки и след игрите,но това го прави толкова смешен в очите на хората с неговите постоянни  лайфове в токток 😁

# 2 170
Те: Томито - продоволствието, Мирко - Кринолина и Шопа са си заформили един клуб "опитваме се да омаловажим Калин, защото реално му завиждаме"

[/quote]
Той па Томи много знае да говори.Посмешището на Игрите.Очевидно защитава Мирослава нали са дружки и след игрите,но това го прави толкова смешен в очите на хората с неговите постоянни  лайфове в токток 😁
[/quote]

# 2 171
Няма какво да го омаловажава, Калин е силен в игрите, всичко прави с лекота, а освен това е и чаровен. Показва, че може да си силен и да побеждаваш без да прибягваш до подли номера и да заставаш зад гърба на коалицията. Печели зрителски симпатии, подобно на Раду от миналия сезон.

# 2 172
  • В Града на липите
За мен е най-слаба от Феномените.
Това имах предвид. Калин има всички шансове да я бие, дори и с жилетка.
Естествено ако продукцията му разреши Simple Smile

# 2 173
Да напиша за вчерашната битка, че нямах време и си кажа мнението))
1 . Играта беше в полза на Ивайло. Двама сини мъже да коват дъсчици и стрелят фунийки, местят купички...моля , ама това е лека игра и Калин го каза.
2. Лека игра, но за хора със силна памет, заради купичките и това е ключовото в играта. Калин спомена за Ивайло и притеснението му и точно това отрази. Да, беше по-добър (брилянтен), но Ивайло не е случаен, точно в това е силата му. Затова мисля, че целта на продукцията е била да бутне Калин.
3. Ивайло няма начин да играе толкова глупаво и да не запомни повече от две купички за толкова тичане и ходене. Забелязах, че се чудеше и хаотично буташе предимно своите уж нещо да прави. На Калин съвсем леко преместваше позицията предимно. Помните и кулите с кубовете с цветовете как ги нареди бързо с поглед само за секунди. Няма начин да не е разбрал замисъла на продукцията да бутне Калин.
4. Ивайло няколко епизода събуждайки се казваше, че не иска и не издържа да се буди до тези хора вече.
5. Достойно постъпи, защото разгада какво искат от продукцията, какво им е изгодно на блатните мижитурки и Пекин си го каза, знаеше и какво го очаква занапред (безкрайно ходене на битки и да ги дърпа, както и глад , мизерия, нерви с глупаците там)
6. Ивайло е отишъл за приключението и тръпката и те точно това му отнеха. Издържа много, защото е инат, не се отказва лесно, не са му нужни парите.
7. Ивайло похвали продукцията , ама предимно приключението, емоцията, тръпката . Театърът беше, за да няма съмнения и някакви драми уж, но той ще откаже повече участие мисля. Жалко, защото на мен такива хора ми се гледат.
8. Ивайло уважава Калинчо и знае какво го очаква, съчувства му и явно побесня, като видя битката е разбрал защо я дават точно тази , какви са им целите. Строителна фирма май е имал също каза Павел, съмнява ме да кове пирон , като мен с почукване едвам-едвам.
9. Не може покер играч на 5 маси със наблюдателност и то това не му е отскоро и да някакъв лаик, залагат се и суми сигурно ,та...не е толкова отнесен и непомнещ.
10. Туджаров като влезе очаквахме някакви коалиции, мислител го изкараха, пътешественик, ерудиран, умен...еми аз видях съвсем друг човек. Ни мисъл някаква видях, ни издържливост, а излезе и много рано не помня елиминираха ли го, взе нещо да го боли ли (просто се измъкна)
Та продукцията искаше да бутне Калин и използва Ивайло за това. Той обаче е от стара коза яре и веднага разбра целта. Калин може всичко да си мисли, но Ивайло би продукцията , като отпадна. Всъщност той е победителя според мен.

# 2 174
  • Sofia
Не виждам защо мнението на Томито-лъжеца, големия "капацитет" трябва да е меродавно и да определя видяното със собствените ми очи! Вместо да се покрие, акъл взел да дава..

Общи условия

Активация на акаунт