💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 109 597
  • 2 544
  •   178
Отговори
# 2 430
От каста на Ралица,Павел и Ваня разбрах че общо взето всички сме "идиоти" ако случайно кажеш нещо негативно .Много мило от тяхна страна.Но е важен филма  който според тях са игрите .Така определено ще запазят фенове си плиткоумци 🤦😂
И ще приключа с това .
Ако Павел чете :Не,Павка.Не си  достоен заместник на Димо😄даже и близко не си..Сори нот сори.И не е хейт 😁

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 13:27 от *Ани*

# 2 431
Тази Ива вчера нещо не ми допадна особено. А щом е от каста на Михаела - не мерси, дано не влиза. А това " Д-р Пекин не само, че е пожизнен капитан, но има и имунитет да не гласуват за нея" е мисля най-голямото предимство давано някога, абсолютно несправедливо Rage

# 2 432
  • София
Калин изобщо не го е страх да излезе срещу Мирослав, особено пък сега, когато Миро  “не е ял от месец”.  😀  Последният пък изобщо не е по-силен или равностоен на Чикагото и Дино.

Харесах вчера Ива, но ако и тя е тренирала при Михаела, то бия отбой. Не искам в сезон 8 да гледам отново същата претоплена манджа с интриги и женската коалиция.

Пелипенко никога не съм я харесвала. Флегматичното ѝ говорене ме побърква. По едно време беше инструктор по Пилатес в Пулс. Ходих на 2 тренировки при нея. Ами… и пилатесът ѝ е като говоренето - скучен и флегматичен.

# 2 433

Синхроните за седмица 10.
Траян ,защо с толкова малко? С какво е ядосал шефовете Grinning

# 2 434
И аз бая се посмях на идеята, че Калин го е страх повече да излезе срещу Миро, отколкото срещу Алекс Joy

Калин просто си взе някой да говори вместо него, че цяла седмица му писнАGrinning

Хахахахахахха това ме разсмя.
Продукцията, коли варианти пък да е дала - не зная.
Пекин наистина ли е с перманентен имунитет до сливането? Не беше ли само за първата седмица?

# 2 435
Мъж за мъж или жена за жена... даваме ти да избираш,ама не съвсем. Дали ако можеше да смени без това условие,Калин би сменил Пекин за Алекс?
Защото определено Калин търси съюзник и близък човек, на който да има доверие в това племе. Не ми се играе с вас,каза той.
Не можем да го виним,само Ивайло знае по-добре от него какво е да съжителстваш 24/7 с такива същества. И така, изборите му са били Алекс и Ръждавичка. Като е надделял Алекс. Но при условието на продукцията трябва да прати Мирослав. Кофти,защото тогава той ще захлеби на резиденция и ще се подсили преди обединението. А може и да спечели някой грош,ако го пратят срещу Радостина или Николета. Та дори и срещу Алекс. Но си мисля,че Сапунджиева ще е първата номинирана и отпаднала другата седмица. Много ми е интересен разборът на Алекс относно избора на Калин. Защото те определено ще го коментират,надявам се да го излъчат.
Относно контузията на Ръждавичка,не мисля,че е нещо сериозно. Тя има тази черта да преувеличава и да се изкарва жертва. Особено ако е имала проблем с представянето на битката.

# 2 436
В подкаста Ралица каза, че финалната битка ще е на Mad Max арена ( онази с вагонетките май), а спойлерната снимка на победителя била от плажа и всъщност била снимка на Мартин от миналата година със сменено с ИИ лице.

# 2 437
Много ми е странен избора на Калин. Защо смята, че няма да загубят отново двете номинационни и няма да се изправят един срещу друг с Алекс, което почти сигурно обрича последния на гибел. Нещо не ми се връзва. Със сигурност го е помислил това, но може би си мисли или знае нещо, което ние не знаем.
При всички положение ще бъде много интересно!

Дано контузията на Ръждавичка не е тежка и да не я извади от играта, би било огромна, огромна загуба! Кусури си има тя, но заслужава да е в топ 3, поне!

# 2 438
  • София
В подкаста Ралица каза, че финалната битка ще е на Mad Max арена ( онази с вагонетките май), а спойлерната снимка на победителя била от плажа и всъщност била снимка на Мартин от миналата година със сменено с ИИ лице.
Ха, ха. А ако се окаже, че е истинска, какво ще каже. Wink
Мирка ли беше с реденето на щурвала поне един час? Толкова за това, колко го е страх Калин от него.

# 2 439
И аз бая се посмях на идеята, че Калин го е страх повече да излезе срещу Миро, отколкото срещу Алекс Joy

Калин просто си взе някой да говори вместо него, че цяла седмица му писнА Grinning
Да, той нали не е много вербален Joy, направо се измъчи.

# 2 440
Калин не говореше много при Феномените, защото имаше прекалено много разговорливци - Наталия, Алекс, Ръждавичка, но и не беше нужно. Там с поглед се сработваха и разбираха. При жълтите разбрахме, че може да говори, да мисли и да отстоява себе си, но той явно си предпочита мълчаливата ефективност. Опасявам се, че като дойде бащицата говорител Алекс, Калин пак ще млъкне, а  тъкмо се разприказва. Grinning

# 2 441

В заключение, имаше един цитат от последния филм за Супермен - “Maybe kindness is the real punk rock” и затова се сещам всеки път като видя Калин 💙
По- добре не бих могла да го кажа! Не цитирам целия пост за да не стане много дълго, но се подписвам под всеки абзац в него. Облякла си мислите ми в думи- благодаря!🫶🍀🌹

# 2 442
А-хааа, вагонетки, чували, вериги и прочие грозна хамалщина.
Ми, то май най-големият спойлерист на сезона ще се окаже оная дребна душица Томи.

# 2 443

Синхроните за седмица 10.
Траян ,защо с толкова малко? С какво е ядосал шефовете Grinning

Скучен е. Какво друго може да каже, което настойникът му Николай не е казал вече?

# 2 444
  • София
Пфу, количките, а.к.а.вагонетки. Тази ми е най-грозната арена. Предпочитам финал на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт