Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 65 464
  • 854
  •   1
Отговори
# 210
На пощенска банка им се включва някаква защита и блокират плащанията. Обадете се и кажете сайтовете, с които имате проблем.  Случвало ми се е.
Обадих им се вчера. Нищо още не са направили. Предния път пак им звънях.

# 211
  • ВАРНА
Моля за препоръки за мултикукър, за бъдеща студентка Simple Smile

# 212
  • София
Моля за препоръки за мултикукър, за бъдеща студентка Simple Smile
https://amzn.eu/d/fjn8hf7

Черния и белия са намалени

# 213
  • ВАРНА
https://www.amazon.de/gp/product/B0DS2GNRZQ/ref=ox_sc_act_title_ … JWKAKR8XB7XF&th=1

А този как е - гледам доста е намален ? Какво трябва да гледам като показатели ? Каква е разликата мултикукър- Еърфраер и кое е по-добре ?

И още един въпрос за Shark-a - въртяща ли е четката за сушене или са изцяло стационарни приставки ?

https://www.amazon.de/dp/B0CGDJ112Z?ref=&th=1

# 214
  • here and now
morgana07, прелагам ти бъдещата студентка да прецени от какво има нужда, фраер ли, кукър ли, или нещо комбинирано и тогава да избирате...

# 215
  • Бургас
Нямам мултикукур и не мога да ставня, но ако се насочите към еърфраер, аз съм много доволна от този https://amzn.eu/d/eV0CfA6 мисля е и бюджетен.

# 216
  • софия
На моята студенкта купихме мултикукър Cecotec.
Приставките на shark не се въртят.

# 217
  • София
Правят ли проблем (вече) ако поръчаш от два акаунта в рамките на дни, с една карта до един адрес (превозвач)?

# 218
  • София
Правят ли проблем (вече) ако поръчаш от два акаунта в рамките на дни, с една карта до един адрес (превозвач)?
На мен ми се е случвало и не е имало проблем.

# 219
  • София
Включвам се с въпрос
В началото на ЧП поръчах 2 продукта на Нинджа - 3 в 1 блендер и еарфрайр. Одобриха ми поръчката, изтеглиха парите и до тук всичко е добре. Обаче вчера една позната се опита безуспешно да поръча същия блендер, дава и съобщение, че продуктът не се доставя до България. Днес влязох да проверя и наистина е така - поръчката ми продължава да е одобрена и да чака да бъде шипната, но когато отворя самия продукт изписва, че не го доставят до Бг.  При еърфрайера няма подобно съобщение.
Сега се чудя дали няма да ми анулират поръчката?! Има ли някой попадал в подобна ситуация?

# 220
  • Пловдив
Включвам се с въпрос
В началото на ЧП поръчах 2 продукта на Нинджа - 3 в 1 блендер и еарфрайр. Одобриха ми поръчката, изтеглиха парите и до тук всичко е добре. Обаче вчера една позната се опита безуспешно да поръча същия блендер, дава и съобщение, че продуктът не се доставя до България. Днес влязох да проверя и наистина е така - поръчката ми продължава да е одобрена и да чака да бъде шипната, но когато отворя самия продукт изписва, че не го доставят до Бг.  При еърфрайера няма подобно съобщение.
Сега се чудя дали няма да ми анулират поръчката?! Има ли някой попадал в подобна ситуация?

Вероятно вашият е бил бройка, която е можело да се достави до Бг, иначе нямаше да ви допусне да завършите поръчката.

# 221
Здравейте!
Влизам с молба за помощ преди да се обадя в банката, защото просто не знам какво друго да направя. За пръв път ми се случва.
Детето иска един таблет, намерих го в Амазон, от склада, но Продавач, който не е Амазон. Поръчах и платих в неделя с Виртуална карта на дск. Сумата беше с около 2 евро повече като левова равностойност, заради което платих успешно на 3-тото дозареждане.
Вчера, снощи отварям сайта да видя какво още искам да поръчам или имам да платя, че аз пазарувам само на празна карта. И виждам червен надпис на поръчката на таблета. Веднага проверих банкирането, излязла е сумата като плащане. Писах им имейл, казаха че било от банката, те са "замразили" сумата. Сега се чудя, като се обадя, евентуално за спра ли превода. Прилагам снимка че не мога линк от приложението

# 222
  • София
rosi_ta, Ninja store доставят до България, независимо дали е ново или от склада. Кажи на приятелката ти да провери пак от кой доставчик е пробвала да поръча.
Аз пътека направих от Нинджа продукти от Амазон, никога не съм имала проблеми.

# 223
  • София
Благодаря ви, момичета. От Нинджа стор е моята поръчка, нов продукт.
Проверих пак, блендерът отново е наличен с доставка до БГ. Странна работа?! Явно е било нещо временно.
Пращам линк на моята позната, в момента е с 40% отстъпка. Аз го поръчах  с 48%.

# 224
Здравейте!
Влизам с молба за помощ преди да се обадя в банката, защото просто не знам какво друго да направя. За пръв път ми се случва.
Детето иска един таблет, намерих го в Амазон, от склада, но Продавач, който не е Амазон. Поръчах и платих в неделя с Виртуална карта на дск. Сумата беше с около 2 евро повече като левова равностойност, заради което платих успешно на 3-тото дозареждане.
Вчера, снощи отварям сайта да видя какво още искам да поръчам или имам да платя, че аз пазарувам само на празна карта. И виждам червен надпис на поръчката на таблета. Веднага проверих банкирането, излязла е сумата като плащане. Писах им имейл, казаха че било от банката, те са "замразили" сумата. Сега се чудя, като се обадя, евентуално за спра ли превода. Прилагам снимка че не мога линк от приложението
Скрит текст:
Звънни на ДСК Банк(на този 0988192640 първо е бот, казвай "връзка с оператор", докато се съгласи да те свърже) да ги питаш, защото може би тези неуспешни опити за плащане са ги приели за злоупотреба и може уж успешното плащане всъщност те да са го блокирали. Вероятно сумата е само блокирана, а не изтеглена(има разлика).

Реално погледнато не можеш да спреш превода и да искаш.

Общи условия

Активация на акаунт