Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 59 356
  • 783
  •   4
Отговори
# 510
  • София, Манастирски ливади
Според съветника им Руфъс, стават за всички видове, но вижте все пак.

# 511
Защото лавинообразно скочи броя на прясно-поръчващите-чули-че-има-гратис-доставка Simple Smile
Поне в 3-4 теми чета за множество хора поръчали за пръв път сега
Да, това е така, но не би трябвало да е предпоставка за влошаване на логистиката.
Просто броя поръчващи стана много повече, съответно проблемите с доставката ако преди са били единични(докато тук “общността” беше по скромна), сега ескалират заради броя хора, които споделят за проблем. Отделно около ЧП еконт всяка година са в пълен амок, и без да доставяха амазонски пратки. Отделно имат огромен проблем с куриерите и си правят каквото си поискат с всякакви пратки-уж до адрес, ама ела си я вземи в клон, престояване в депо и какво ли не.

# 512
...
Тези четки които са препоръчани по-горе ще станат ли за този модел:
https://www.amazon.de/dp/B0FJ2N9RPM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Philips sonicare накрайниците са съвместими с всички техни модели. Да, стават

# 513
И понеже се похвалих две страници назад как съм супер доволна от warehouse deals. Днес ми дойде една прахосмукачка, like new, е беше ползвана с години според мен. Цялата с косми и боклуци, четката цялата ужулена от много ползване, направо отвратителна. И тук идва най-големия плюс на доставката до Бг, директно я върнах без разправии за адреса. Чакам още две, едната директна доставка и една с превозвач, направо съм настръхнала какво ще получа.

# 514
И при мен се опитват от Еконт да пренасочват на своя глава, но не им минава номера. Като ми се обади и не съм на адрес казвам, че не желая пренасочване, разговорите им се записват. Последния път куриера след като се разбрахме в петък да я достави в понеделник я върнал към офиса, пуснах рекламация и след няколко дена ми я донесе. Онзи ден ми звънят от Еконт да ми предложат компенсация едно безплатно изпращане.

# 515
Да питам плащания с револют минават ли?Преди няколко страници се обсъждаше?Ако платя с револют виртуална се генерира в приложението и платя с нея и после се наложи да ми връщат пари как се случват нещата?

# 516
  • София
Аз плащам с виртуална револют, но не еднократната.
С нея съм плащала в тему и пари връщат без проблем.

Една пратка ми стои в някакъв склад на еконт вече седмица. Другите пристигнаха навреме, ама бяха леки и малки. Чудя се дали не им се занимава с по-обемни пратки.

# 517
  • София
Покупка от немския амазон от 30.11., директно до бг, с дата на доставка 18.12,  днес ни в клин ни в ръкав от Екон ми звънят, че са на адреса. Разбира се, че не бях подготвена. Помолих пренасочване до офис на Еконт, което се таксува. Струва ми се, че отново ще се върва на изпитания метод за поръчка с превозвач - предвидимо, безпроблемно и точно. Благодаря от такваз услуга до бг, гадаене на тука има тука нема и гонене с куриери....Disappointed
Не пренасочваш, а сменяш датата - безплатно е.
Тия искат пари и за да смаляване на интервала ....Angry

# 518
Много се разводни темата, няма ли как да се направи отделна  за доставките?

# 519
Досега не съм имала проблеми с доставките от Амазон. Дала съм адрес на офис на еконт и проверявам в сайта им. Не съм дала адрес на който живеем, защото по цял ден няма никой. През последния месец поръчвах 3 пъти и доставките идваха навреме. Преди десетина дни поръчах отново, но този път малко се бавят. Надявам се, че до празниците ще ги получим.
Дами, как се премахва банкова карта в апликацията на Амазон? Опитвам, но не се получава. В момента,  са ми запаметени две карти, но искам едната да я премахна изцяло.

# 520
Your account -> your payments-> wallet-> избираш карта -> remove

# 521
Your Account › Your Payments › Settings › Backup payment methods
Влизаш по менюто ето в това и отмаркираш картата, която искаш.
Ако не успееш така, че е леко объркано, ще ти напиша стъпка по стъпка, евентуално със скрийншотове, за да го разбереш. Simple Smile

да, и като на second става Simple Smile

# 522
Голяма сте сила мами💯Вълшебни сте! 🍀Благодаря Ви.🌸🌸 Ще се пробвам сега.

# 523
Моето е от мобилното Simple Smile затова може да е различно:-))
Важното да стане де

# 524
Имам сигурно глупав въпрос,но ще връщам за първи път към Амазон.
Така...потвърждавам връщането и  чакам етикет по имейл ,и го разпечатвам. След това  отивам ,в който си искам офис на Спиди и връщам без проблем и без да плащам нищо. Правилно ли съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт