По дискутираната тема имам два случая - единият от преди няколко години и единият от преди два дни.
Първият път си бях поръчала фотоепилатор за около 500лв. Преди 4 години си беше голяма сума. Доставката беше с превозвач и след като отворих кашончето в него вместо фотоепилатор имаше пакет хартия за принтер. Писах на съпорта по чат и им пратих снимка. Възстановиха ми парите и ми казаха да си запазя хартията.
Вторият случай е от преди 2 дни. Пак с превозвач си поръчах яке за 260лв. Не ми хареса и се зачудих как да им го върна. Даваше ми безплатно връщане от Германия, но писах на съпорта по чат и ги помолих да ми генерират етикет, за да го върна от България. Уточних, че ще поема разликата в цената на куриера. Питаха защо искам да го върна и им казах, че не достатъчно дебело и топло. Минута по късно ми отговориха, че ще ми възстановят парите, а якето няма нужда да го връщам.
Та според мен гледат през съответният профил какви продажби минават и колко често има връщания и други неща от някакъв алгоритъм и преценяват какво да отговорят.