Токсични връзки

• 480
  • 14
  •   2
Отговори
Здравейте, преди два дни се разделих с приятелката ми по нейна инициатива. Казваше че не съм я обичал, а съм бил с нея "защото така ми е удобно в дадения момент  докато не намеря по добър вариант". Не я обичах, а я харесвах и си допадахме в  интересите. Все ме караше да и повтарям колко я харесвам и колко е красива, изпросено. Въпроса ми е защо не можех да спя с нея в едно легло? Постоянно се будя и ми беше нервно. През цялото време на връзката ни изпитвах някакво напрежение без да има причина. Нещата които не харесвах в нея и ги казвах, защото съм директен и не искам да лъжа партньора си, а тя реагираше много остро. Сега откакто се разделихме, спя като бебе. Дали е била токсична тази връзка или тя е била енергиен вампир? Като цяло е положително момиче, но много темперамента и някак натоварваща. Има ли някой който се чувства така във връзката си?

# 1
Тук не виждам токсичност, а по-скоро липса на достатъчно симпатия от ваша страна. Не разбирам защо сте били във връзка с човек, към когото очевидно не сте изпитвали истински чувства, освен може би привличане въз основа на външен вид.

# 2
Ама ти въобще не си я харесвал….

# 3
Вие си казвате, че не сте я обичали  и тя е била права да си тръгне, защото е видяла, че не правите никакви усилия, а само сте си усигурили удобства, като тя ви е под ръка, когято ви трябва.
Защо тя да е токсичен човек или тя да е енергиен вампир?
Токсичният сте вие, защото след като не сте я обичали е трябвало да и кажете : Не те обичам, не мога с теб, така че не трябва да сме заедно.
Нищо токсично не виждам във вашия разказ, освен вашето собствено поведение.

# 4
Тоест ти не си я обичал, тя си е тръгнала, защото е видяла, че не я обичаш и сега ти си обиден и я наричаш токсична?
Ей не издържам, днешната младеж е като оранжевите котки - с една мозъчна клетка за всички...

# 5
Освен твоето поведение, не виждам друго токсично нещо във връзката ти.
Да стоиш с човек във връзка, който не обичаш, да го заблуждаваш и да му губиш времето и накрая да го изкараш енергиен вампир... е следващото ниво нахалство. Grinning

# 6
Лг не обичал гаджето, критикувал с убеждението в собствената си непогрешимост, следователно гаджето било токсично и енергиен вампир...

# 7
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Здравейте, преди два дни се разделих с приятелката ми по нейна инициатива. Казваше че не съм я обичал, а съм бил с нея "защото така ми е удобно в дадения момент  докато не намеря по добър вариант". Не я обичах, а я харесвах и си допадахме в  интересите. Все ме караше да и повтарям колко я харесвам и колко е красива, изпросено
. Въпроса ми е защо не можех да спя с нея в едно легло? Постоянно се будя и ми беше нервно.
Скрит текст:
През цялото време на връзката ни изпитвах някакво напрежение без да има причина. Нещата които не харесвах в нея и ги казвах, защото съм директен и не искам да лъжа партньора си, а тя реагираше много остро. Сега откакто се разделихме, спя като бебе. Дали е била токсична тази връзка или тя е била енергиен вампир? Като цяло е положително момиче, но много темперамента и някак натоварваща. Има ли някой който се чувства така във връзката си?

Не си бил достатъчно изморен. Wink

# 8
Е само сънят ли ти е бил проблем? С бившата бях така както го описваш, предпочитах да си я закарам у тях по нощите вместо да спя с нея. Пък с жена ми до толкова свикнах, че ми е странно като някой път се наложи да спя сам.
Не си имал достатъчно чувства към нея, не е тва токсична връзка както го описваш, а просто ти е била удобна колкото да не си сам. Моя съвет е да не се впускаш в такива връзки, а да си изчакаш точната жена към която имал силна тръпка, повярвай ми ще го разбереш много бързо без да се чудиш когато това се случи

# 9
Скрит текст:
Здравейте, преди два дни се разделих с приятелката ми по нейна инициатива. Казваше че не съм я обичал, а съм бил с нея "защото така ми е удобно в дадения момент  докато не намеря по добър вариант". Не я обичах, а я харесвах и си допадахме в  интересите. Все ме караше да и повтарям колко я харесвам и колко е красива, изпросено
. Въпроса ми е защо не можех да спя с нея в едно легло? Постоянно се будя и ми беше нервно.
Скрит текст:
През цялото време на връзката ни изпитвах някакво напрежение без да има причина. Нещата които не харесвах в нея и ги казвах, защото съм директен и не искам да лъжа партньора си, а тя реагираше много остро. Сега откакто се разделихме, спя като бебе. Дали е била токсична тази връзка или тя е била енергиен вампир? Като цяло е положително момиче, но много темперамента и някак натоварваща. Има ли някой който се чувства така във връзката си?

Не е така, изморявахме се и то на макс😆

# 10
Скрит текст:
Скрит текст:

Ами то и да стигне човек до умора, се изискват качества.

Авторе, сега нали спиш като бебе, доволен ли си?
Малко ми се струва като приказката за лисицата и гроздето, което било уж кисело.. Сега момичето вече го нямаш. Отишло си е. Дали ще й приписваш вещерски качества или ще използваш модерните думички за токсичност, все едно.

По-скоро продължавай напред в живота си, помни момичето с добро. Ще срещнеш друга и тогава ще разбереш.

# 11
Скрит текст:
Скрит текст:

Не е така, изморявахме се и то на макс😆

А защо се опитвеш да изкараш нея виновна, за това, че ти си бил лош партньор? Не си я харесвал достатъчно, трабвало е да ти тегли думите с ченгел от устата,  не може и да спи с тебе, накрая тя била токсична.
От наша гледна точка изглежда, че се е отървала. И следващия път не губи времето на момичетата.

# 12
  • София
Ако имаше развити съвест и емпатия нямаше да се питаш подобни неща. Сега ние няма как да ти помогнем. В живота на хора като теб всички се оказват токсични в един момент, а ти честен, чувствителен, откровен... Трагедия.

# 13
Не сте били един за друг, елементарното обяснение понякога е правилното. Чак токсична, като ти наистина не си я обичал и даже не си я харесвал, щом си се чувствал некомфортно край нея.
Добре сте направили, че сте се разделили.
Другият път избирай умно, за да си щастлив и ти, и да направиш и жената щастлива. Все пак не се събирате, за да се изнервяте, нали така?

# 14
Не си е обичал за това не си могъл да спиш с нея, не защото е токсична. Тръгнала си е, приключили сте, не разбирам защо си задаваш въпроси - кое, как и защо. Няма значение вече,дано си намериш някоя дето да си спите като бебета. 😊 Успех.

Общи условия

Активация на акаунт