🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 48 105
  • 1 310
  •   65
Отговори
# 1 305
  • Вестерос
Изтървах началото, праха ли Красун и Киара?

# 1 306
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно
Разсмя ме  Simple Smile Мартинчо Елвиса от другия Ерген сигурно си дъвче каишката на най - скъпия часовник от мъка, че е детрониран от класацията вървежните плейбой.
Той си имаше Мартинки, КрасимирО - Шаврантинки.

# 1 307
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно
Разсмя ме  Simple Smile Мартинчо Елвиса от другия Ерген сигурно си дъвче каишката на най - скъпия часовник от мъка, че е детрониран от класацията вървежните плейбой.
Той си имаше Мартинки, КрасимирО - Шаврантинки.
Мартинчо да си дъвче колкото иска.Дегрониран е тотално.Кратун обра овациите .Ще го призная тотално ако обърне  и Блага.

# 1 308
Леглото си е наследство на Кратунчо от Джанката. Той Ана не я е канил да се мести там. Тя сама се настани и завлече някои от парцалките в чувал за смет. Или съм изтървала когИ Красимир и е оферирал да си делят стаята.
Явно Виктория ще заеме ролята на Шермин като интригантка и скандалджийка.

Красимира и Киара са меко казано скучни, прости, досадни и противни.
Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.
Красимир я покани. Когато я върна в шоуто, се разбра че леглото и е заето от Блага и той и каза да спи при него.

# 1 309
И като почне да казва това "КиагХъ" вместо Киара..Нимоа да го понасям!
Аз все чувам, че й казва Кера, и аз така започнах.

# 1 310
Може, аз превъртам голяма част пр сцените с Шермин, че такива като нея не мога да ги трая. Видях само как си отиде с чувалчето парцалки, останалият и багаж е в мъжката къща, но на долен етаж, та оттам 
Леглото си е наследство на Кратунчо от Джанката. Той Ана не я е канил да се мести там. Тя сама се настани и завлече някои от парцалките в чувал за смет. Или съм изтървала когИ Красимир и е оферирал да си делят стаята.
Явно Виктория ще заеме ролята на Шермин като интригантка и скандалджийка.

Красимира и Киара са меко казано скучни, прости, досадни и противни.
Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.
Красимир я покани. Когато я върна в шоуто, се разбра че леглото и е заето от Блага и той и каза да спи при него.

Общи условия

Активация на акаунт