🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 75 980
  • 1 534
  •   1
Отговори
# 1 290
Двамата най-желани да се мачнат.
КрасимирО и Нети в двойка Joy
Той Джани се опитваше да й говори в тази насока Grinning

# 1 291
Дениз и Виктор  си ги държат, то няма кой да спечели - Габи и Калоян, или Петър и Криси? А Натали я карат да сменя партнера явно, че няма главни герои. Виктория влиза в роля на обиждащата, иначе за какво да я държат.

# 1 292
Новото момиче било ли е да в някой Ерген? Изглежда ми позната физиономия .
Аааа, аз се сетих! Новото момиче прилича на Криси Горджъс!!! Joy

# 1 293
Новото момиче било ли е да в някой Ерген? Изглежда ми позната физиономия .
Аааа, аз се сетих! Новото момиче прилича на Криси Горджъс!!! Joy
Леле, вярно! Само е малко по-млада нейна версия, без акне Simple Smile

# 1 294
Виктория е много бедна и злобна душичка, милата. Личи и колко е нещастна в живота. Затова е и такава лепка.

Виктория, че не е красавица - не е, но повечето хора не са. Разликата, обаче е че много хора с посредствен външен вид имат много други качества, с които впечатляват. Предполагам на всеки му се е случвало да се запознае с някой, който не е нищо особено на външен вид и с времето да установи, че този човек знае много, може много, забавен е или много добър и да започне да му се вижда много красив. Има и обратното - страшни красавци или красавици, казват 2 думи и нещата приключват. Та за Виктория ако мълчи зле, ако говори още по-зле.

# 1 295
не харесвам и такава прическа
Скрит текст:

# 1 296
  • Пловдив
Да,Вики според мен има редакторски инструкции да е по-изявена гаднярка,отколкото е в действителност, за да замести профила на Шермин.
В сезон три си беше същата злобичка. Бях забравила ...

# 1 297
Явно Виктория ще заеме ролята на Шермин като интригантка и скандалджийка.

Красимира и Киара са меко казано скучни, прости, досадни и противни.
Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.

# 1 298
Леглото си е наследство на Кратунчо от Джанката. Той Ана не я е канил да се мести там. Тя сама се настани и завлече някои от парцалките в чувал за смет. Или съм изтървала когИ Красимир и е оферирал да си делят стаята.

Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.

# 1 299
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно.Голям лисугер е той.Тихомълком с  милият поглед на глупак ги прецака всичките.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 00:30 от HHelena

# 1 300
Виктория влиза уж да “изобличи “ другите , нов  същата злобарка като Шермин , последната поне на външен вид го докарва повече .

# 1 301
  • Вестерос
Изтървах началото, праха ли Красун и Киара?

# 1 302
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно
Разсмя ме  Simple Smile Мартинчо Елвиса от другия Ерген сигурно си дъвче каишката на най - скъпия часовник от мъка, че е детрониран от класацията вървежните плейбой.
Той си имаше Мартинки, КрасимирО - Шаврантинки.

# 1 303
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно
Разсмя ме  Simple Smile Мартинчо Елвиса от другия Ерген сигурно си дъвче каишката на най - скъпия часовник от мъка, че е детрониран от класацията вървежните плейбой.
Той си имаше Мартинки, КрасимирО - Шаврантинки.
Мартинчо да си дъвче колкото иска.Дегрониран е тотално.Кратун обра овациите .Ще го призная тотално ако обърне  и Блага.

# 1 304
Леглото си е наследство на Кратунчо от Джанката. Той Ана не я е канил да се мести там. Тя сама се настани и завлече някои от парцалките в чувал за смет. Или съм изтървала когИ Красимир и е оферирал да си делят стаята.

Красимир я покани. Когато я върна в шоуто, се разбра че леглото и е заето от Блага и той и каза да спи при него.

Общи условия

Активация на акаунт