🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 47 784
  • 1 306
  •   98
Отговори
# 1 275
Прилича на Теди Кацарова..

# 1 276
Виктория как позволява да ѝ викат “Пър, пърке, цър” и подобни!? Много е обидно за мен. Като цяло измислянето на прякори е грозна работа. Но и тя как го допуска? Освен всичко останало, де. То е ясно, че е страшно заблудена относно Тихомир.

# 1 277
Кво и стана на Виктория, напи ли се, какво и се случи че плюе яко по момичето още от влизане?
Егати комплексите...

Пър според Габчето и Вики, а явно и други идвало от purr, мъркането на котка, един вид че е ,,котенце по душа" и затова явно и е ок да я наричат просто Пър...
Габчето нали се беше обяснявала в Threads що я нарича пър 😂
Ама Цър Пър прякора явно я дразни (помня скандала от 3ти сезон между нея и Теа колко брутално беше)

Като цяло и Пър не е приятен прякор лично мнение, ама...хора всякакви.

# 1 278
  • София
Новото момиче е мило, но като външност не ми харесва. И няма общо с това, че е натурална и без корекции. Натали също е натурална и без корекции, но външността й е доста атрактивна. Очевидно и мъжете там това мислят.

# 1 279
Виктория ,как може да е ок с това да я наричат "Пър , пърке" Grinning
Е, пъррр не е лошо, това е на котките мъркането като им е кеф и ги галят, "генераторчето" Simple Smile

# 1 280
Орлин и Радо обиколки на басейна ли правят XD
Вече минаха 3 пъти, броих ги

# 1 281
Този сезон е прост точно, колкото Виктория.

# 1 282
Виктория е много бедна и злобна душичка, милата. Личи и колко е нещастна в живота. Затова е и такава лепка.

# 1 283
  • София
Само на разбрах Филипа какво ходи като селската клюкарка да казва на Виктория, че Натали я е заговорила по темата, че Тихомир я бил харсвал. Много ми е противна тази женица. Интригантка.

# 1 284
  • Пловдив
Гледам малко назад. Шърмата се е вселила във Виктория!

# 1 285
Тихомир е младата версия на КрасимирЪ, врътка ги по две три, в същото време харесва Натали, леко безгръбначен, увърта като за световно. Казва си нещата уж директно, но не е категоричен да отреже Виктория.
Много ми хареса вчера Красимир как си призна, че навън си ги върти по няколко, но в къщата било по-трудно, защото няма как да се скрие. Според мен пак ще заформи някой триъгълник, той обича драмата и да е желан от поне 3 жени едновременно.

# 1 286
Новото момиче било ли е да в някой Ерген? Изглежда ми позната физиономия .

# 1 287
Леле, Фифица как я изплющя Натали на Виктория.. Много подло от нейна страна. Направи й комплименти колко е красива, спечели й доверието и после тича при ревнивата Виктория. Това си беше чиста женска интрига 😏

# 1 288
Да,Вики според мен има редакторски инструкции да е по-изявена гаднярка,отколкото е в действителност, за да запълни профила на Шермин.

# 1 289
Виктория ако си прехапе езика, ще се отрови. То бива злоба... никоя от истинските красавици там не си позволява такива коментари.

Общи условия

Активация на акаунт