🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 55 663
  • 1 421
  •   71
Отговори
# 1 290
  • Пловдив
Виктор пак е на мушката следващия епизод, подозирам че нещата с него ще ескалират. Интересно е защо Дениз плаче? От промото естествено не си личи по никакъв начин. Струва ми се, че следващата излязла двойка ще са те двамата.

# 1 291
Подразних се на Наталия... бива ли да е толкова загубена, меко казано. Имам чувството, че започна да и избива лекото поведение.

# 1 292
Двамата най-желани да се мачнат.
КрасимирО и Нети в двойка Joy

# 1 293
Виктор пак е на мушката следващия епизод, подозирам че нещата с него ще ескалират. Интересно е защо Дениз плаче? От промото естествено не си личи по никакъв начин. Струва ми се, че следващата излязла двойка ще са те двамата.

Дениз в последните епизоди изглежда отегчена от този "много интелигентен, възпитан, богат и тн." екземпляр.

# 1 294
Двамата най-желани да се мачнат.
КрасимирО и Нети в двойка Joy
Той Джани се опитваше да й говори в тази насока Grinning

# 1 295
Дениз и Виктор  си ги държат, то няма кой да спечели - Габи и Калоян, или Петър и Криси? А Натали я карат да сменя партнера явно, че няма главни герои. Виктория влиза в роля на обиждащата, иначе за какво да я държат.

# 1 296
Новото момиче било ли е да в някой Ерген? Изглежда ми позната физиономия .
Аааа, аз се сетих! Новото момиче прилича на Криси Горджъс!!! Joy

# 1 297
Новото момиче било ли е да в някой Ерген? Изглежда ми позната физиономия .
Аааа, аз се сетих! Новото момиче прилича на Криси Горджъс!!! Joy
Леле, вярно! Само е малко по-млада нейна версия, без акне Simple Smile

# 1 298
Виктория е много бедна и злобна душичка, милата. Личи и колко е нещастна в живота. Затова е и такава лепка.

Виктория, че не е красавица - не е, но повечето хора не са. Разликата, обаче е че много хора с посредствен външен вид имат много други качества, с които впечатляват. Предполагам на всеки му се е случвало да се запознае с някой, който не е нищо особено на външен вид и с времето да установи, че този човек знае много, може много, забавен е или много добър и да започне да му се вижда много красив. Има и обратното - страшни красавци или красавици, казват 2 думи и нещата приключват. Та за Виктория ако мълчи зле, ако говори още по-зле.

# 1 299
не харесвам и такава прическа
Скрит текст:

# 1 300
  • Пловдив
Да,Вики според мен има редакторски инструкции да е по-изявена гаднярка,отколкото е в действителност, за да замести профила на Шермин.
В сезон три си беше същата злобичка. Бях забравила ...

# 1 301
Явно Виктория ще заеме ролята на Шермин като интригантка и скандалджийка.

Красимира и Киара са меко казано скучни, прости, досадни и противни.
Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.

# 1 302
Леглото си е наследство на Кратунчо от Джанката. Той Ана не я е канил да се мести там. Тя сама се настани и завлече някои от парцалките в чувал за смет. Или съм изтървала когИ Красимир и е оферирал да си делят стаята.
Явно Виктория ще заеме ролята на Шермин като интригантка и скандалджийка.

Красимира и Киара са меко казано скучни, прости, досадни и противни.
Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.

# 1 303
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно.Голям лисугер е той.Тихомълком с  милият поглед на глупак ги прецака всичките.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 00:30 от HHelena

# 1 304
Виктория влиза уж да “изобличи “ другите , нов  същата злобарка като Шермин , последната поне на външен вид го докарва повече .

Общи условия

Активация на акаунт