🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 51 201
  • 1 356
  •   79
Отговори
# 1 335
Аз се радвам, че Шермин си тръгна, натоварваше ме. Искам да видя сега останалите.

# 1 336
Шермин опледелено има някаква травма, дали от дете, дали по - късно. Но опледелено трабва малко да се смири, да си свие опърпаните крилца и да забрави какво са я правили по яхтите, самолетите и хотелите. Каквато и роля да е играла и където да е била едва ли се е държала така, защото иначе да са намерили осакатена до някой строеж или да са я изяли рибите, за съжаление има такива релни случаи.
Оцеляла е, може би е видяла и правила неща, за които не знаем че съществуват и е време да се скрие някъде и да влезе в обществото, а не да си мисли че е над него.

# 1 337
Харесва ми новото момиче-Габриела,на пръв прочит изглежда скромна,обрана,но като гледам много на място си му каза някои неща на Тихомир,следващата седмица си отвръща и на Виктория,хем възпитано,хем я реже,да видим.
Изглежда ми на рИален студент по право,за разлика от онова недоразумение Емили.
Дано се мачнат с Денислав ,и без това Блага е по-заета да клюкари,отколкото да му обръща внимание.
Към Виктория изпитвах съжаление,което явно ще прерастне в непоносимост,като стара мома е,вечно негативна,вечно неудовлетворена.

# 1 338
Скрит текст:
Ана не трябваше ли днес да е гост в ПО? Нали канят всички излезли?

ПС сложете малко снимки от Лондон за тези, които не ги следим из мрежите.

Казаха май, че в понеделник ще бъде.
Скрит текст:

[/quote]
Майката по потник - много олд мъни.

# 1 339
Това ли трябваше да е голямата изкусителка? Съжалявам, но ми изглежда от махалата, никакво изкушение не виждам ...

Точно така изглежда. И с това рокле за 15,50 кой знае от къде купено, с тази смешна розичка отпред, направо ме отврати. Но пък поне говори добре, усмихната е и има разкошна коса. Не мисля, че някой в предаването би й обърнал внимание.

А Габи Бланко вода ли задържа не знам, обаче се е подула, като балон. Имам чувството, че от както е в предаването е станала двойна

# 1 340
Твърде много я жалите и разсъждавате Шермин. Обикновена лека жена си е, при това такава с много ниско самочувствие, иначе нямаше да слушаме за езиците, килата и какво беше още…

Айде пък да я жалим как трябвало от малка да “работи”, вие майка ѝ на снимки виждали ли сте?! Майка ѝ е абсолютно същият курволяк, просто вече има по-малко мераклии за нея и предава щафетата.

Да правиш секс за пари е избор, не нещастно стечение на обстоятелствата и резултат от тежък живот.

А, въпрос от мен, Виктория и Киара не бяха ли приятелки? Нали влязоха заедно и ми се стори, че се познават добре и са си приятелки в живота?

# 1 341
Не разбирам защо вкараха това ново момиче? Как пък 1 готино момиче/момче не вкараха. Някой красавец с пари, че да поразклати двойките на  Дениз или Кристина или някоя секси мацка, че Красю да хлътне или друг.
 Тази новата въобще не е хубава.

Вкараха нова, красива, секси мацка - Гери. Обаче тя милата май избяга с 200, като видя какво й се предлага. Жалко, че се размина с близнаците - щяха да са страхотна двойка с единия (по-хубавия).

# 1 342
"А, въпрос от мен, Виктория и Киара не бяха ли приятелки? Нали влязоха заедно и ми се стори, че се познават добре и са си приятелки в живота?"

Не се май приятелки извън формата,били са заедно в Ергенът 3.Познати,а и още с влизането Киара беше приветствана "дружелюбно" от Шермин,по същото време Виктория също беше осмивана,обиждана от същата,та общият враг ги сдуши май.
Нищо,че Виктория впоследствие прави евалата на Шермин.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 11:52 от Морана

# 1 343
Но искам да кажа, че ми стана много мъчно за Шермин. Не защото излезе, не защото не успя да си отмъсти на Красимир като го изкара, а просто заради човека който е и живота, който води.
Мисля, че я рабрах. Според мен тя всъщност изобщо не иска да е зла и да напада никого, но става агресивна, когато се чувства несигурна и заплашена. Просто тази агресия за нея е форма на самозащита.

Същото прави и Шермин, работи от малка и се грижи да издържа майка си и брат си, защото ѝ се е наложило емоционално да е родител на майка си.
От цялата паралелна реалност с богатото семейство и прислугата, която си фантазира, ми става още по-мъчно, като си помисля какво я е докарало до там.
Така наречената ѝ връзка с руснак шест години в Дубай най-вероятно е била с нейния сводник.
Това дете винаги е било предавано от близките си и е трябвало да се бори буквално с всеки и никога да не показва слабост или колебание.
И защо трябва да отмъщава на Красимир? И защо е допуснала да се стигне да си отмъщава? Какво и е направил Красимир? Ако е харесал Киара, това значи ли, че и е направил нещо лошо на нея? Защо праха до последно с Красимир, не е за отмъщение.

Станала е агресивна, защото така са и казали сценаристите, те за да я вкарат пак, са имали условия. И аз мисля, че по принцип не е чак толкова агресивна, в стария сезон тя се отказа, според мен. До изгонването поведението и беше не чак агресивно. Поведението и се промени при повторното влизане. Може да се дължи и на това, че е била за малко с достъп до Гугъл. Попрочела е някои 'шокиращи новини'.

Не сме сигурни, че ги е издържала още от малка, дори емоционално. Съгласна съм, че има някакви травми. Нашата информация не е проверена, това сме го чули от нея, това си е нейната версия, аз не ѝ вярвам.

# 1 344
  • Варна
Имам чувството, че Натали колкото повече стои, толкова повече погрознява.

За мен Блага и Кратун се познават отвън.

# 1 345
  • somewhere near the sea
Виктория ,как може да е ок с това да я наричат "Пър , пърке" Grinning

Тя се възползва от това и сама се представя с: "Ваша Цър-пър"
https://www.tiktok.com/@vasenova1808/video/7346355253681409312

# 1 346
Имам чувството, че Натали колкото повече стои, толкова повече погрознява.

За мен Блага и Кратун се познават отвън.
И аз мисля, че се познават, тя с никой друг не фамилиарничи.
Но са на близки години, живеят в София, обикаляли са заведения в миналото - не е изключено.

# 1 347
Харесва ми новото момиче-Габриела,на пръв прочит изглежда скромна,обрана,но като гледам много на място си му каза някои неща на Тихомир,следващата седмица си отвръща и на Виктория,хем възпитано,хем я реже,да видим.
Изглежда ми на рИален студент по право,за разлика от онова недоразумение Емили.
Дано се мачнат с Денислав ,и без това Блага е по-заета да клюкари,отколкото да му обръща внимание.
Към Виктория изпитвах съжаление,което явно ще прерастне в непоносимост,като стара мома е,вечно негативна,вечно неудовлетворена.
Е как с Денислав, та той ще й е до сисите. Виж с Радо или Тишо по-си ходят, но и двамата са дървени философи и очевидно трудно завръзват връзки. На мен новата също ми е от боята и хич не ми е хубава, но иначе поне от пръв поглед е доста по-интелигентна от масовката там.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 12:30 от Fatalina

# 1 348
Това ли трябваше да е голямата изкусителка? Съжалявам, но ми изглежда от махалата, никакво изкушение не виждам ...

Точно така изглежда. И с това рокле за 15,50 кой знае от къде купено, с тази смешна розичка отпред, направо ме отврати. Но пък поне говори добре, усмихната е и има разкошна коса. Не мисля, че някой в предаването би й обърнал внимание.

А Габи Бланко вода ли задържа не знам, обаче се е подула, като балон. Имам чувството, че от както е в предаването е станала двойна
Задържа... вино и храна. Те там постоянно са на маса... Направи ми впечатление - идват от банкетО и налитат на кетъринга като оси.
Никакво движение, лежат като одалиски в харема и набиват вместо локум и шербет - сладоледи и сокчета.

# 1 349

Киара,промоционално Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт