🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 50 717
  • 1 352
  •   72
Отговори
# 1 305
  • Вестерос
Изтървах началото, праха ли Красун и Киара?

# 1 306
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно
Разсмя ме  Simple Smile Мартинчо Елвиса от другия Ерген сигурно си дъвче каишката на най - скъпия часовник от мъка, че е детрониран от класацията вървежните плейбой.
Той си имаше Мартинки, КрасимирО - Шаврантинки.

# 1 307
Аз вървя назад.Бат Кратун нае... всичко що мръда.Ай пак сега да му се подиграваме дружно
Разсмя ме  Simple Smile Мартинчо Елвиса от другия Ерген сигурно си дъвче каишката на най - скъпия часовник от мъка, че е детрониран от класацията вървежните плейбой.
Той си имаше Мартинки, КрасимирО - Шаврантинки.
Мартинчо да си дъвче колкото иска.Дегрониран е тотално.Кратун обра овациите .Ще го призная тотално ако обърне  и Блага.

# 1 308
Леглото си е наследство на Кратунчо от Джанката. Той Ана не я е канил да се мести там. Тя сама се настани и завлече някои от парцалките в чувал за смет. Или съм изтървала когИ Красимир и е оферирал да си делят стаята.
Явно Виктория ще заеме ролята на Шермин като интригантка и скандалджийка.

Красимира и Киара са меко казано скучни, прости, досадни и противни.
Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.
Красимир я покани. Когато я върна в шоуто, се разбра че леглото и е заето от Блага и той и каза да спи при него.

# 1 309
И като почне да казва това "КиагХъ" вместо Киара..Нимоа да го понасям!
Аз все чувам, че й казва Кера, и аз така започнах.

# 1 310
Може, аз превъртам голяма част от сцените с Шермин, че такива като нея не мога да ги трая. А и не се опитвам да запомня кво говори, освен ако не изцепи някоя тотална невежест като погрешното произнасяне на Лоро П , сюнета итн:). Видях само как си отиде с чувалчето парцалки, останалият и багаж е в мъжката къща, но на долен етаж, та оттам  
Леглото си е наследство на Кратунчо от Джанката. Той Ана не я е канил да се мести там. Тя сама се настани и завлече някои от парцалките в чувал за смет. Или съм изтървала когИ Красимир и е оферирал да си делят стаята.
Явно Виктория ще заеме ролята на Шермин като интригантка и скандалджийка.

Красимира и Киара са меко казано скучни, прости, досадни и противни.
Имам чувството, че на Красимира през цялото време му беше името “Ана” в устата. Само това повтаряше…а Киара как отиде да им спи в леглото, няма такова к*рве.
Красимир я покани. Когато я върна в шоуто, се разбра че леглото и е заето от Блага и той и каза да спи при него.

# 1 311
Новото момиче да не е някоя от реквизита. Толкова обикновена визия, скучен характер. Голям нос, малки гърди (новия вкус на бат Красо:trollface:) .

Виктория е инструктирана да провокира. Да не мислите, че я интересува дали на чисти чаршафи е прана Киара. Sweat Smile

# 1 312
  • Край морета северни и южни
Виктория, че не е красавица - не е, но повечето хора не са. Разликата, обаче е че много хора с посредствен външен вид имат много други качества, с които впечатляват. Предполагам на всеки му се е случвало да се запознае с някой, който не е нищо особено на външен вид и с времето да установи, че този човек знае много, може много, забавен е или много добър и да започне да му се вижда много красив. Има и обратното - страшни красавци или красавици, казват 2 думи и нещата приключват. Та за Виктория ако мълчи зле, ако говори още по-зле.
Да не кажем, че по-често е така. В академичните среди повечето хора са с обикновена визия. На много от тях как изглеждат им е последна грижа и наистина там са някои от най-умните хора. Тук преди време една форумка им се подиграваше, защото имали елеци, станали на топчета.

Но Вики не използва интелекта, който смята, че притежава с нещо възвишено. Тя хем изглежда скромно, хем иска да е като кухавелите, че и да ги бие в тяхната игра. Защо й е не знам.

# 1 313
Чудя се третата фаза на Туджаров да не е с главна героиня Виктория....
Тихомир пак си пролича какво леке е. Тя го тупала, викала, че е бързо, ама той давал газ, все пак трябвало и той да си направи кефа. Новата добре го подреди...не е мъжкарско, а мишкарско. Той си е жив Мишкомир. Мисля, че ми е най-непрятен от всички. И с вечното хлъзгаво,...че другият решавал как да се почувства, обижда и тн. Едно хубаво качество не успявам да му намеря на този човек...

# 1 314
Житомир мишката си има уговорка с Вики. Ще си дават рози един на друг до финала, или докато влязат подходящи за тях.

# 1 315
Не съм гледала още епизода от тази вечер. Утре ще го изгледам на запис.

Но искам да кажа, че ми стана много мъчно за Шермин. Не защото излезе, не защото не успя да си отмъсти на Красимир като го изкара, а просто заради човека който е и живота, който води.
Мисля, че я рабрах. Според мен тя всъщност изобщо не иска да е зла и да напада никого, но става агресивна, когато се чувства несигурна и заплашена. Просто тази агресия за нея е форма на самозащита.
Представям си какво е видяло от живота това дете. Много от рефлексите, които е развила, показват колко тежко е живяла и колко враждебен е бил към нея светът.
Децата на жертви на насилие имат нещо много общо помежду си. Стават преждевременно зрели и се опитват да поемат отговорност за родителите си.
Същото го забелязах и при Натали - тя каза нещо като "Започнах да работя от малка и можех да взема майка ми при мен и да си я гледам (мисля, че точно този израз използва!!!), но тя не иска да напусне баща ми, още седи при него!".
Същото прави и Шермин, работи от малка и се грижи да издържа майка си и брат си, защото ѝ се е наложило емоционално да е родител на майка си.
От цялата паралелна реалност с богатото семейство и прислугата, която си фантазира, ми става още по-мъчно, като си помисля какво я е докарало до там.
Така наречената ѝ връзка с руснак шест години в Дубай най-вероятно е била с нейния сводник.
Това дете винаги е било предавано от близките си и е трябвало да се бори буквално с всеки и никога да не показва слабост или колебание.

Започнах да гледам предаването само защото ми попадаха клипчета във Фейсбук и Шермин започна да ме дразни до степен, в която просто изпитах гняв, отвращение и негодувание, които ме караха да искам да видя какво ще стане.
След цялото ѝ участие обаче изпитвам съвсем различни чувства. На първо място много ме трогна, а на второ мисля, че има изключителни лични качества и ако не беше толкова ранена от злоупотребите с нея в секс индустрията, би могла да има потенциал за много неща.
Хубаво е, че се опитва да започне нещо странично с продажбата на дрехи. Дано да успее в някаква различна посока да тръгне и да намери начин да се измъкне от незавидното си положение.

Наскоро ми попаднаха едни интервюта на момичета от ескорт индустрията, които разказват доста покъртителни и шокиращи неща, които предполагам всичките са ѝ се случвали и това още повече ме кара да ѝ съчувствам.
Жалко, че сега ще отнесе невероятно количество хейт. Трябва да се намери някой, който наистина да ѝ подаде ръка и да ѝ помогне, на първо място с психологическа помощ, но за съжаление предаването я употреби доста грозно като цирково животно.
Много ми е тъжно за нея.

# 1 316
Шермин не е единствената вътре, която се е продавала за пари. Дениз, Габа джуката, Блага  - и трите са труженички, доказано. Разликата е, че Шермин е работила на световно ниво и наистина е повредена психически, но и е заработила по високи тарифи.

# 1 317
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Виктория с всеки изминал епизод става все по-зле. Не може да се прикрива вече.
"Селска пръчка, селянка,рокля чаршаф,грозна била..." Я се виж ти на какво приличаш и как никой не те иска...

Красимир и Киара са тоолкова сладки. Непрекъснато заедно и се целуват и гушкат. Кажете ми сега,че го играят?!
Доколкото разбирам вече не са заедно. Жалко.Намирам ги много добре един до друг.

Апропо жълтия парфюм,за който някой питаше.
Xerjoff Unisex 1861 Naxos е, мисля,че е на Красимир. Точно като за свалки в Родос - цитруси,лавандула,мед,табак,ванилия. Нямам го,в интернет прочетох.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 06:10 от Adoralova

# 1 318
Като се изчерпят несигурни те и "не мачнатите Joy", какво следва? Все така предвидимо ли ще си дават рози? Който и да влезе, не вярвам да разбие установените двойки, не че са много влюбени, а защото се държат заради финала. Да кажем, излязат Виктория, Тихомир, новото момиче и какво?

# 1 319
Виктория с всеки изминал епизод става все по-зле. Не може да се прикрива вече.
"Селска пръчка, селянка,рокля чаршаф,грозна била..." Я се виж ти на какво приличаш и как никой не те иска...

Красимир и Киара са тоолкова сладки. Непрекъснато заедно и се целуват и гушкат. Кажете ми сега,че го играят?!
Доколкото разбирам вече не са заедно. Жалко.Намирам ги много добре един до друг.

Апропо жълтия парфюм,за който някой питаше.
Xerjoff Unisex 1861 Naxos е, мисля,че е на Красимир. Точно като за свалки в Родос - цитруси,лавандула,мед,табак,ванилия. Нямам го,в интернет прочетох.

Откъде се разбира, че вече не са зедно? Красимир го чухме, че и навън е така желан, та може да е сгафил😀😀

Общи условия

Активация на акаунт