🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 5 561
  • 206
  •   42
Отговори
# 15
Благодаря за темата.

Най симпатичен ми е Орлин, гледам в анкетата и другите това са гласували.

# 16
На мъжете костюмите били реквизит, също и за дамите имало облекла, но им дават и с лични дрехи. Имали и фризьори и гримьори - мъжете ги подстригват.
Фризьорите сигурно са бръснари, аз не виждам женски прически. Ще излезе, че Дениз не се гримира сама?

За следващия сезон вече записват и да знаят кандидат-ергените, че костюм за коктейла няма да липсва.

# 17
На мъжете костюмите били реквизит, също и за дамите имало облекла, но им дават и с лични дрехи. Имали и фризьори и гримьори - мъжете ги подстригват.
Фризьорите сигурно са бръснари, аз не виждам женски прически. Ще излезе, че Дениз не се гримира сама?

За следващия сезон вече записват и да знаят кандидат-ергените, че костюм за коктейла няма да липсва.

А перачка за косата на Шермин явно не са осигурили, та затова все ходи с мръсна прежда по главата

# 18
  • here and now
Ааа сега и перачка за на Анчето чергата... Много солено ще им излезе.. Стига им, че изяде всичкото ойстер по Родос... Mr. Green

# 19
Сигурно това са два от петте езика, на които говори Шермин - бебешки и котешки. За мене това са антисекси прояви, но в собствените си очи вероятно изглежда много сладичка и желана.

Аууу, само като я чуя ми настръхва косата. Голяма отвращение.

Сигурно това са два от петте езика, на които говори Шермин - бебешки и котешки. За мене това са антисекси прояви, но в собствените си очи вероятно изглежда много сладичка и желана.

Иска й се да звучи сладко, леко лигаво и инфнатилно, като Натали, ама грам не й се получава. На Нати й отива, защото и изглежда така, както говори. А Шерката, с тази визия на евтина, платена п....ка, няма как да й пасне това гласче.

На Натали също не й отива, да говориш на бебешки и на детски не отива на никой след определена възраст (4-5 г.) независимо колко “невинно” изглежда.

# 20
  • Мюнхен
Анна каза в предишният подкаст, че майка и е с мъж, който е с 27 години по-възрастен от нея, тоест и той е бил на минимум 60 години когато са се събрали, а тя около възрастта на Дениз.

# 21
Ааа сега и перачка за на Анчето чергата... Много солено ще им излезе.. Стига им, че изяде всичкото ойстер по Родос... Mr. Green
А колко вино изпи за тия 2 месеца...

# 22
Каква е тази анкета, процентите на първия въпрос не правят 100%
=====

В Ана Метушева има  още една личност, дори още две- Шермин и личността “Аз съм малко коте”🤪

А Краси е "Бау".

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 19:11 от Pepina_n3

# 23
Скандалния триъгълник( понеже любовен със сигурност не е) вече се изтърка от всякъде. Да вкарат нова сюжетна линия.
 И аз онзи ден докато чистих слушах Джанката и Габриела в Надкаст. Не знам защо изобщо се опитват да ни замажат очите, че нещата не били такива, каквито видяхме. Туджаров им приглася , Джани се оприличи на Майка Тереза. Добре, че Неделчо е по-обективен.

# 24
  • София
Благодаря за новата тема, Кло!

1. Не, дотегна ми отдавна
Излагат се всички до един в този тригълник, а продукцията изпусна златен шанс да затвори тази страница и да развие останалите сюжетни линии, които стоят неубедително.
Тушев си е подредил целия сезон около Шермин и тя да му е главния герой.
Ами не сполучи.

2. Гергана, Денислав (засега), Бонбонова (на кантар ми е, ама карай), Лъчо, Близнаците, Симона, Стоян Ву, Пенко, Габриела (на Джан-Микеле) и Орлин.

# 25
  • в сърцето на един мъж...
Мерси за темата!

От анкетата - 1. Не ми е интересно вече, изчерпа се, но пък ако Киара успее да го отмъкне от Петглавия змей, ще й се зарадвам много Simple Smile
2. Харесвам Бонбонева Simple Smile Денислав, колкото и да е странно Дениз, вероятно защото не съм я гледала другаде, но ми харесва, а също така и Орлин.

# 26
Благодаря за новата тема!

Любовния ,,триъгълник" между Киара, Краси и Шермин си стана вече направо пореден епизод от Малката булка, сходен сценарий едно към едно 🤣🤦‍♂️
Тъкмо смятах че историята е приключила, КрасимирЪ тъпото си избра Шарма и Киара отново навлиза, ама тоя път не го играе влюбена уж 🙄
И тя нещо почва да ми запада, не ми е ясно какво търси от човек който видимо я е отхвърлил...
Анка Метушева е ясна, дъното на дъната и още ще рие...тая НЕ заслужава да е вътре, а да излита по-скоро, гнусна жена без капка адекватност, човещина, задръжки и елементарно възпитание! 🤢
КрасимирЪ ми е рекордно жалък мъж без нищо мъжко, да си беше тръгнал със дубайската 5 езикова бутафорна кралица на тротоара Шермин, която е и биполярна освен всичко и си сменя настроенията през 5 минути!
Нелепите и опити да мяучи и да се прави на бебе и коте, и особено лигавщината и с това че тя е кралица, смях в залата 🤣
И после следва едно злобно, себично агресивно и нагло самозабравило се лице в тази дубайска особа...
И Кратун си избра баш тая усойница 🙄
Дано скоро и двамата да си ходят, наистина яко дотегнаха вече!

От участниците ми останаха симпатични до момента:
-  Гергана - харесвам я още от 1ви сезон, до момента е супер, ама я орязват заради едни и същи персони.
- Денислав - последните 2 епизода ми направи добро впечатление.
- Блага - до момента не ми се е изложила, малко заради поведението и в сезон 1 ми е на кантар поради изцепките и тогава, ама засега не ме дразни.
- Виктория донякъде - в сравнение с някои други е по-добре, ама тая отчаяност и вкопчване в измисления мъж Тишо, дето не става за нищо ми идва в повече.
- Натали - въпреки мненията че е фалшива и преиграва, както и това че е танцьорка и тя, не ми е дразнител и ми е по-скоро симпатична, а и реално май между нея и Орлин единствено виждам нещо навън от останалите двойки в предаването.
- Орлин - от мъжете категорично вече ми е най-адекватен, трезвомислещ и уравновесен, за мен този човек е объркал предаването, Диви и красиви щеше по-добре да му пасне, нямаше я тази пошлост там, за разлика от тук.
- Дениз - въпреки че ми беше крайно противна в сезон 1, тук наистина има голямо израстване към по-добро, сега ясно е че има скандално минало, но по-важното е какъв човек е сега - тя за разлика от дубайската wannabe кралица има някои позитиви в нея, докато в онази другата не виждам нищо позитивно.
- Калоян донякъде и той - не ми е дразнител, по-адекватен от някои други, ама ми е много флегматичен и муден, и с Габи въобще не си отиват.

От напусналите ми останаха симпатични Лъчо, близнаците, Стоян и донякъде Неделчо.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 19:49 от Leah vladimirova

# 27
  • Варна
Слушах до някъде Чакалкаст и гостът каза интересна теория.
Шерпата отдавна е искала да излезе от рИалитито и е излязла, но Тушев й е обещал хонорар, само на нея, за да се върне и продължи с шоуто.

Склонна съм да повярвам. Тя се върна настървена и още по излобена.

Дали ще си оправи циците с хонорара? Вие как мислите?
Пишете отдолу коментари 😜😜😜

# 28
  • В Града на липите
Благодаря за новата тема.
Тъпоъгълния многоъгълник се изчерпа отдавна. Стана пълна досада.
Вече не знам кой ми е симпатичен от участниците. Имам чувството, че дори и читавите ще се заразят от скандалните.. И простотията и лошотията ще пламне, като вирус..
Чудя се, кой въобще ще излезе от този формат с дивиденти. Дори и тези, което не са се омаскарили все още имат цял месец да го направят. Това шоО ме прави голяма песимистка, а по принцип съм оптимист.

# 29
Благодаря за темата!
Прецедент, но за първи път ми се случва да няма нито един участник в реалити, който да ми е поне малко симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт