🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 5 561
  • 206
  •   42
Отговори
# 30
Слушах до някъде Чакалкаст и гостът каза интересна теория.
Шерпата отдавна е искала да излезе от рИалитито и е излязла, но Тушев й е обещал хонорар, само на нея, за да се върне и продължи с шоуто.

Склонна съм да повярвам. Тя се върна настървена и още по излобена.

Дали ще си оправи циците с хонорара? Вие как мислите?
Пишете отдолу коментари 😜😜😜

Няма да се учудя, даже звучи доста логично.

# 31
Рози ли ще раздават, че има нова тема? Вече само тук следя какво става.

# 32
  • София
Виктор, обаче много добре ги затапва тия двамата Joy
https://www.facebook.com/reel/1704933990424342/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 33
Скрит текст:
Шерпата отдавна е искала да излезе от рИалитито и е излязла, но Тушев й е обещал хонорар, само на нея, за да се върне и продължи с шоуто.

Склонна съм да повярвам. Тя се върна настървена и още по излобена.

Дали ще си оправи циците с хонорара? Вие как мислите?
Пишете отдолу коментари 😜😜😜
Да, лифтнати са. Оправила ги е след излизането.

# 34
От скука си пуснах подкаста с Патладжан, мале това момче просто е неслушаемо. Толкова е прост, самовлюбен и ограничен, направо е труден за слушане.
А относно “вагона с книги” става ясно, че не го е чел, а само го е изгледал как минава покрай него.

# 35
Орлин ми е най- симпатичен

# 36
  • here and now
И аз за Орлин гласувах в анкетата. А нагласеният тъпоъгълник изобщо не ми е интересен. Който и когото да избере, всички са прецакани.. твърде много се изложиха вече...

# 37
Рози ли ще раздават, че има нова тема? Вече само тук следя какво става.
Всеки понеделник пускам новата. Надявам се да има розораздаване, че от последното сякаш пак минаха хиляда години.

# 38
Ей сега ще дойде 5ти декември и ще си взимаме сбогом.

# 39

….
Невярна хипотеза, според мен- Ана можеше да излезе и при онова  измислено “докосване на розата”, ако толкова е искала. Но тя остана с това измислено пипане.
После с тази риза оцеля и Хенито, щото Бате ЛилиЕ ѝ я връчи.

# 40
Тя толкова драпа да е там, искала била да излезе...грънци. Виж, за парите може и да се е пазарила
Интересно що й минават к...те номера.

# 41
Красимир е лапнал по Шермин , че чак се унижава. Тя го мачка като чехъл, а той си го връща на Киара. Подава и сламчици , понеже е смачкан , и се надява да я "тресне" или поне да има фенка , че да си повдигне малко самочувствието. Тя толкова тъпа милата , че чак е навита. Тези жени не могат ли да се усетят кой за какво ги иска , че чак си внушава , че има интерес към нея

# 42
На мен пък ми се струва, че Краси има истински интерес към Киара. Не че са им супер интелектуални разговорите, но си говорят там нещо, върви им приказката. С ШерминЪ е много насила всичко. Но ШерминЪ очевидно повече му допада като визия.

Киара, ако не бяха зле направените джуки, всъщност е много хубава според мен.

# 43
Все още ми е интересен "триъгълника". По втория въпрос, направо ме изумява как може да са харесвани някои участници, които на мен са ми на100 % неприятни. Ама вкусове различни.

# 44
  • SF
2. Гергана, Денислав (засега), Бонбонова (на кантар ми е, ама карай), Лъчо, Близнаците, Симона, Стоян Ву, Пенко, Габриела (на Джан-Микеле) и Орлин.
Много подобно на моето гласуване. Не дадох глас на Бонбонова, но ми е на кантар като при теб. Не гласувах за нея, но карай.
Симона не я помня.  А вместо булката на Джан-Микеле, гласувах за Натали.
Какво й е на Натали?! Нищо му няма на момичето! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт