🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 33 101
  • 839
  •   156
Отговори
# 795
Ако и тази седмица няма нови лица, не виждам смисъл да вкарват някой за 2 седмици само.

# 796
Искам Ана да върне розата на Красун,така ще си тръгнат и 3-мата от тъпоъгъника.Крайно време е

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 19:55 от Berussa

# 797
Стана ми любопитно за парфюма на Xerjoff и връщах да гледам - прилича на Naxos сякаш, но според мен е на Краско по-скоро, защото аромата си е повече мъжки и е точно до кофата със зоб върху шкафчето. Подозирам, че козметиката на Шерката е пръсната из банята.

# 798
То наистина безсмислено ще вкарат още хора, сезонът свършва скоро и снимките са приключили по-рано. Цял сезон гледаме тъпоъгълника Ана-Красимиро-Киара.

# 799
Тоя Радо ПА колко тъпо парче е….

# 800
Иска да пере с кака Сарми.Не искам даѝ вдигам въшките, както каза батката, но това му е единствения шанс на Радо с жена, извадена от любимия му жанр филми.

# 801
Стана ми любопитно за парфюма на Xerjoff и връщах да гледам - прилича на Naxos сякаш, но според мен е на Краско по-скоро, защото аромата си е повече мъжки и е точно до кофата със зоб върху шкафчето. Подозирам, че козметиката на Шерката е пръсната из банята.
Да, на Красимир е - видях го в ръката му в един епизод. Шермин предполагам е с някой Amouage или с нещо на LV- така де, в тон с гривните😉

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 20:09 от ellis

# 802
На евтини хора и най-скъпият парфюм ще мирише евтино. Тъй мисля. Ако Красун ходи с анцунг Адидас от Капалъ Чарши, а на Шърман й се вижда бельото и гърдите под скъпата червена рокля, на какво да мирише? А като си отворят устата и двамата и започнат да говорят "сюнет" и "Барни го, да се накефиш" - антиреклама на нишови, или скъп парфюм правят. Аз искам да знам, с какво се парфюмират тези двамата перачи, че да не купувам парфюмите, с които парадират.

# 803
  • Вестерос
Йовица вино и рисуване ли прави? ТОва ли му е бизнеса?

# 804
И да бъда откровена в преценката си за маркетинга и рекламата - Лили има най-голям шанс за рекламно лице на нещо скъпо, на марков парфюм, на спортни артикули.
Не, защото е тъмнокожа, а защото излъчва индивидуалност.

# 805
  • София /Абсурдистан
Иска да пере с кака Сарми.Не искам даѝ вдигам въшките, както каза батката, но това му е единствения шанс на Радо с жена, извадена от любимия му жанр филми.
Няма пари той за нея, няма да го огрее.

# 806
Според мен Киара не си е "изфабрикувала чувства", а по-скоро не е могла да защити избора си пред редакторите. Тяхната работа е да провокират и подвеждат по синхроните.
 Вероятно й е станало тъпо "как ли ще изглежда отвън" всичко това, пък и зрителите няма приемат добре, че се "бори " за Красун само от женска злоба към Шермин.
 Най-първият й синхрон как не го харесва, беше искрен. Тяи росто от яд го искаше,  и ужким го "спечели ". Но се поддаде на провокацията на редактора.

Направи ми впечатление на промото, колко злобно гледа. Тя не е искрена, но няма доблестта да си признае, че играе играта стратегически. Цялата работа е да натрие носа на Шермин.

Честно казано, дожалява ми за Шермин в така поставената конфигурация.  Не че и за Киара- или който и да е, е голям плюс да бъде в двойка с някакъв такъв като Красимир. Той ще обере най-много резил от всички в този формат 😅

# 807
Няма пари той за нея, няма да го огрее.
Абе за една роза може да го... изпере.

# 808
Ако и тази седмица няма нови лица, не виждам смисъл да вкарват някой за 2 седмици само.

И аз това се чудя. До момента са влязли 15 жени и 17 мъже, т.е. евентуално чакаме още 5 жени и 3-ма мъже... При финал на 5.12  имаме 16 епизода. При положение, че на един скандал отделят по цял епизод, не виждам как ще се случи.

# 809
  • here and now
Киара е там с роля. Никакви чувства няма и никой не ѝ трябва. Макар да не харесва ТъпомирЪ, когато влезнаха тризнаците показа нулев, дори отрицателен интерес към тях. За сметка на това Анчето ги проучи почти всички...

Общи условия

Активация на акаунт