🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 36 326
  • 967
  •   271
Отговори
# 825
Как пък никой не сети да и опонира, че изкуствената и муцуна не прилича на нищо, докато обижда останалите на носове..

# 826
Все повече допускам,че Красун ще пожелае да напусне

# 827
  • Край морета северни и южни
Ами тя Анка може и да излезе като посмешище, ясно е, че олд мъни ще странят от нея, но пък от друга страна открадна много екранно време от други там, които искаха да намажат последователи - Фифи, Йовица, Киара, Радо може би, Лили, Петър, Кристина, Дениз...

Май им излязоха криви сметките, пред такава куку звезда наистина се губят, пък нека тя да е известна като най-голямото посмешище на страната. Даже и Габа губи екранно време когато Шермин е там.

В следващото риалити Ана ще е с псевдонима Вселена, защото тя е повече от звезда. Wink

# 828
"Любовницата скоро ще стане жената" 😏 Халал да й е на Киара съпружеската роля на такъв убавец алфа мъжкар като КрасимирЪ

# 829
  • София /Абсурдистан
Анка като ходи и и се виждат гащите. То се вижда всичко де Simple Smile

# 830
Шермин обаче си е луда.  Надявам се да е просто сценарий. Яко я пере съчмата.

Красимир е абсолютно, пълно, 100%-ово падение на мъж и не е никаква жертва.

Виктория се излага . Роля ли играе?! Помня я като умна жена от нейния сезон, а не такова delulu... Вики, ако ни четеш, смени амплоато. Отчаяна жена не ти отива. И не, не си грозна!

# 831
  • here and now
Единствената емоция, която видях от Анка е завист и злоба.
Има признаци на психопат, макар да споделям, че нямам компетенциите да я диагностицирам. Направо ми е зловеща.

# 832
Виктория със светли лещи ли е тук?
Скрит текст:

# 833
Не знам Дениз каква психология е завършила, но явно базови понятия не е усвоила.
Не спря да спекулира с термина "биполярно разстройство", който означава точно определено състояние, нямащо нищо общо с поведението на Шармин. Подобни подмятания на диагнози много ме вадят от обувките ми.

# 834
На Ани перуката понякога ми напомня на спагети. Ето й идея за нова рекламна колаборация - спагети 🍝 "Шермин".

# 835
Лилито си подписа билета за вкъщи!
И на нея и е време да си ходи вече, много е злобна и напрягаща!
Кофти човек! 😢

А Радо е просто фурнаджийска лопата и подчинен на Шерминка. 🙄

# 836
Да сваляш маски и "да правиш интриги" са две различни неща, Бат Лиляне. Явно Киара замести Хиени в сърцето ти, но Радо не ти е дете да го поучаваш с глас на Дон Корлеоне

# 837
Това с произволното боравене с такива тежки диагнози ме влудява. Да не говорим , че брат ми е с БАР от 20 години, което е истински кошмар за семейството. От няколко дни отново е в криза и на тежки антипсихотици. Адски кухи същества.

# 838
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Красимир от това шоу и Мирослав от съседното са ми нарицателни за анти-мъж. Няма такова страхливо, мишкарско и неуважително поведение.
Радо двете стотинки добре го затапи Лили, хареса ми в случая преценката и, и как му опонира.

# 839
Пак добре, че Дениз не е казала "биОполярно разстройство". От тези вътре и това може да се очаква. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт