🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 36 976
  • 981
  •   87
Отговори
# 840
  • На морето!
Ако и тази седмица няма нови лица, не виждам смисъл да вкарват някой за 2 седмици само.

И аз това се чудя. До момента са влязли 15 жени и 17 мъже, т.е. евентуално чакаме още 5 жени и 3-ма мъже... При финал на 5.12  имаме 16 епизода. При положение, че на един скандал отделят по цял епизод, не виждам как ще се случи.
Някъде писаха, че заради земетресението в Родос не е имало снимки или имало някакво прекъсване, след което действието рязко се забързвало. Мислех, че този момент е епизодите с къмпинга, то се оказа че било много повече.

# 841
Бааааааси, колко е досадна Блага, не намирам думи да опиша колко ме дразни.

# 842
  • here and now
Анчето както не се даваше в началото, сега се натиска да пере като за последно Mr. Green

# 843
Интересен ми е диалога на Виктория и тоя розов смърф, не му помня името. Тя има нужда
Красимира е дъното на дъното

# 844
Виктория е красива на тази церемония, грим и цялостната й визия я показват в много добра светлина. През останалото време се саботира с пандели в косата и безумни съчетания на дрехите...и в комбинация с яркото червило...   Пералня Краси не пере черги, ШерминЪ ще ходи на обществена пералня, домашната върти на празни обороти...

# 845
КрасимирЪ вече е "Красче" Така се вдигат акциите на един тъпир

# 846
Леля Кристина тази вечер е със стайлинг на мафиотска вдовица от 60 - те😱 С тези ръкавици е абсолютно завършен образът ѝ.

# 847
Виктория, че не е най първа красавица не е, но от зор се прави на маймуна. Гримът и стайлингът днес са топ. Ако пък се и реши да разгради тоя ужасен филър в устата и сложи шини да изправи захапката, ще е чудна. И със закон да и се забрани тъмно червило!!! Хубава фигура има, гъста коса, очи, не е глупава, но е много смачкана някак с това поведение.

# 848
Мале, на КрасимирЪ на му е хубаво пиянството. Кофти инфо е това, обаче мина покрай ушите на Ана без да я впечатли. Тя всъщност може и да не чу. Обаче последните й реплики, че е прекалено дива и Краси не може да я укроти, ги изрече с усмивка, но с ледени очи. Бррр, направо тръпки ме побиха.

# 849
От ченето, което си е монтирала не може да си затвори устата

# 850
Мале, не мога с тези селски клюкари и интриганти… Седнали десет човека да наливат акъл на дечкото КрасимирЪ.

# 851
Блага и Калоян- бабите пред блока 🤓🥸 Тоз новият какво изобщо прави там, такъв як гръб му е обърнала Блага цяла вечер 😀

# 852
  • София
Ето на кой ми напомня Радо

# 853
  • Край морета северни и южни
Радо с тоя червен тен да не е наследник на някой американо индианец?

# 854
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Наистина КросимрЪ без да иска ще избели образа на Шермин и ще закопае своя. А Блага освен да клюкари, да си вре гагата в чужди работи и да задава тъпи въпроси нещо друго прави ли?
Нито една от бившите ергенки влезли в шоуто да си избелят образа не успя да го постигне. Даже са станали по-жалки от преди, по-стари, грозни и озлобени.

Общи условия

Активация на акаунт