🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 49 047
  • 1 325
  •   68
Отговори
# 90
На фона а целия скандал Блага, завалийката, пак съумява да НЕ пропусне нито една клюка. Номинирам я за приза "бабата на пейката пред блока".

# 91
Кой какви правила е нарушил?

# 92
  • Пловдив
Не мога да кажа, че подкрепям някого, но Йовица и Филипа са ми неприятни, Радо ми е мижитурка, Тихомир също. Интересна ми е тази подкрепа към Шермин, наистина изглежда като неин паж. Горкият Денислав,  чуди се къде е попаднал, симпатиите ми към Блага нарастват и тя се намесва на място. Между другото много готино връщат да видим реално как са били случките за които се спори - например за Йовица и съвместните му планове с Фифи, както и въпроса на Дениз към Радо. Според мен Дениз не питаше от меркантилност, а от чисто любопитство.

# 93
Виктория е много жалка, а другите са пълно дъно, вече става негледаемо.

# 94
Ествествно , че са питали Радо колко изкарва , какво се правят на луди?
Виктория е адски жалка

# 95
Кой какви правила е нарушил?

Дениз и Виктор са ходили на бар…

# 96
Виктория и тя е пълен боклук, само интриганства и насърчава скандали...Изобщо не я съжалявам, който е гледал трети сезон знае, че и тя не е много чиста.
За Дениз - вълкът козината си мени, но нрава не. Виждаме я, че и тя все още е боклук Simple Smile

# 97
Филипа и Йовица се заслужават по един много отчаян начин. Mask

# 98
На Виктор впития в задните части милионерски панталон 😏👌 You sexy mother f@cker 😎

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:57 от Catfish

# 99
Аз съм на страната на Гери.. наздраве, Гери  Cocktail Innocent

# 100
Не схванах драмата за Радо откъде дойде...

Викторчо много се агресира, чак готов да налита на бой...аре малко чил!
Чак и вени му излезнаха на врата от нерви...😭
Но е напълно прав за фейк двойката Йовчо и Филипа!
А Йово обаче толкова се е впил като кърлеж във Филипа, че тя прихвана от неговата наглост!
И тя се показа колко е злобна, ама го прикриваше досега!

Но най ме кефи в цялата ситуация Гери...седи си кротко и не взима отношение за неща които не касаят нея!

# 101
Да нещо е гнило.  Зъбът на Йовица

# 102
Направо си представих как Дениз от onlyfans се прехвърля в трейдинг платформите. Joy

# 103
  • В Града на липите
Сипват им нещо в това пиене обаче.
Жал ми е само че Кратун и Китара изпуснаха купона. Той дали вече й е купил звезда Grinning

# 104
И аз не подкрепям никого, но толкова са ми противни Дениз, Виктор,Блага и цялата им групичка,че като нищо ще започна да симпатизирам на...Шермин! Ужас! JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт