🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 20 481
  • 546
  •   83
Отговори
# 105
В onlyfans не беше ли точно тя най-оборотната българка? Преди години май бях чела нещо такова. Ако е вярно би трябвало да изкарва достатъчно и сама 😀

# 106
За първи път Шерминатора да не се намеси, но не е късно 😆

# 107
Радо откога е на страната на Шермин.

# 108
Този Радо е много зле.
Виктория се жали, че не е център на вниманието  хаххаха...
Орлин и Натали и те ми паднаха доста...

# 109
  • На морето!

Йовица го обясни- има йерархия в тая джунгла. Радо като последна брънка си търси покровител, но тъй красимиро като физически най-силен се оказа кастриран от Лабубуто, той се закачи за Лабубуто.
Тъпица е много гнусен, Фифата и тя покрай него.

# 110
Филипа да не се окаже милиардерка.

# 111
  • София /Абсурдистан
Аз не разбрах защо всъщност се сджафкаха.

# 112
Виктор пушеше ли преди?

# 113
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Йовица е паниран, целият е почервенял и уж го приема много чил, ама друг път.
Тази вечер е всеки срещу всеки, лустрото и възпитанието им се пропука и срути.

# 114

Винаги е бил.
Жал ми е само че Кратун и Китара изпуснаха купона. Той дали вече й е купил звезда Grinning
Първо трябва да перат и после.

# 115
Филипа, вземи и по няколко ролекса на нас, щом си такава бизнесдама

# 116
Аз не разбрах защо всъщност се сджафкаха.

Всичко започна, когато Виктор уж защитаваше Виктория, но и той, и Денис са жегнати още от банкета, където ги попитаха защо нарушават правилата…

# 117
Чета пасивно от много време с кеф, но реших и аз да споделя мнение:
Виктория и в предния сезон и в този се държи по един и същи начин - и там се влюби на втората секунда в Алек и беше като селската клюкарка, която порти всички /само малко повече се гласеше, тия кордели на главата не мога да си представя как са й хрумнали../. И там всички бяха с маски, лъжеха, мажеха и незнам си какво - речника не й е беден, но не е и богат - едно и също звучене и послание - всички са отврат. Като там Алек беше класическия ерген, беше уважителен, разговаряше с нея по протокол, даже и червилото й размаза с някаква измислена целувка. Тук с Тихомирчо, в сезона, в който Виктория влезна с опит, научила житейските си уроци, приела тоновете хейт излети върху нея, беше много по обмислена - влюби се на третата секунда и на разговорите с него темата беше "Какво мислиш за нас?", "Какво чувстваш към мен?" и нормално момчето да се стресне и отдалечи. Видя, че и това не помага и в прав текст 5 пъти й каза, че няма намерения към нея . Та по тоя случай Виктория запали скандала, че обсъждат "отношенията" й... Това момиче трябва да се осъзнае...

# 118
Йовица се доказа,че е нечистоплътнИК и душевно,не само визуално.

# 119
Филипа да не се окаже милиардерка.
И аз така и не рабрах кой е по-богат Филипа или Виктор Grinning
Филипа мълча, мълча накрая затапи Виктор. Grinning
Не съм на страна на никой и аз, нямат реална самооценка.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 23:08 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт