🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 27 205
  • 730
  •   119
Отговори
# 690
Е как като останат и двете ще намери спокойствие Красимир? На правото се видя. Че последната роза е за Красимир, значи Радо е дал неговата на Шармин

# 691
Дадоха ли какво става следващия епизод, че си легнах.
Дадоха Краси как мисли пак Grinning преди да даде роза и няколко неодобрителни реакции след избора му може би.https://www.facebook.com/share/r/17p8s12KbZ/

# 692
  • here and now
Е как като останат и двете ще намери спокойствие Красимир? На правото се видя. Че последната роза е за Красимир, значи Радо е дал неговата на Шармин
Хем го сърби, хем .... много го сърби ТъпомирЪ... Уж му гръмнала главата, но прави пазарлъци да останат и двете...
Сигурно не помни, че предишния дето му се върза на акъла си замина...

# 693
  • София
Добре поне, че церемонията ще е днес, а не чак в петък.
Петък би трябвало да влезнат нови хора.

То този епизод какво да го коментирам.
Пак основно беше около триото, все едно всички останали са поддържащи герои на троицата.

Вики ми хареса как се беше разкрасила.
Но най-вероятно ще остане без роза, освен ако не и дадат златната.

Блага след този епизод вече ми отива на минуса. Денислав стои до нея, говори и, а тя гледа към Краси и Киара и се чуди как да ги сватоса. Изобщо коалицията АлоБг е трагикомична.

Зорлем ще изпишат вежди на Шермин с поведението си. Бланко, Блажка и Киара разбира се. Влязла с охота, но с много посредствена игра в ролята на любовницата.
Нелепи. Просто нелепи са Краси и Киара.

Това с Радо няма да стане явно, защото в промото казаха, че Краси ще дава последен роза и дадоха как Шермин и Киара са в очакване. Това ще е кулминацията на епизода и може би на сезона (поне до финала). Абсурд някакъв статист като Радо да развали този момент.
Но иначе този ход на Краси с Радо да дадел роза на Киара само доказва каква жалка амеба е.

Прогнози за утре:
Очаквам утре не малко народ да си тръгне и дано, време им е, че сезонът е към края си, а има още не малко хора да влизат. Минимум трима ще си тръгнат. Максимум пет.

Краси си мисля, че все пак ще избере Шермин. Ако отново избере Киара ще се изложи много. Имаше един верен ход, да напуснат шоуто с Шермин, щяха да са нещо като победители, но те се върнаха и се изложиха вкупом още повече. А покрай тях Киара изора дъното. Така че сега да се повтори същото?! Някак си не ми се връзва. Много слаб ход ще е от негова страна. Не случайно говоря за ходове, защото аз тук любов не виждам между тези трима човека. Само ЕГО. Така че да, логиката сочи Шермин. Някак си не си представям Шермин да си тръгне и Краси да остане с Киара. Това просто ми звучи абсурдно на фона на целия сезон дотук. Има вариант и Краси да се откаже, под подобие на Владо Николов в Трейтърс, това ще е добър ход, но той иска да е в светлината на прожекторите така че ме съмнява. Така че да, Шермин ще получи розата и Киара е АУТ!
Тишо ще избере Гергана, но Вики ще получи първата златна роза в този сезон.
Радо ще предложи роза на Лили, но тя ще откаже и ще си тръгне, но може и самият Радо да реши да си тръгне... Абе най-добре е и двамата да са АУТ. Всъщност ако Лили му откаже розата, по регламент ще си замине и той.
Време и е на Лили да си ходи, стига е пръскала отровата си към кого ли не.
Денислав ще даде роза на Блажка, но дано да му вкарат някоя нормална жена. С Блага не го виждам.
Останалите двойки са ясни. Надявам се да ги съкратят как дават протоколни рози в рамките на 30 секунди.

# 694
Краси е много зле. Всичко говори, че не понася Шермин (в лицето ѝ казва, че е злобен човек; опитва да прехвърли отговорността върху нея и тя да го зареже) и пак не смее да приключи с нея.. Как не виждат и двете за колко безхарактерен мъж се борят? А той отново иска никоя да не си ходи. Безумно нерешителен..
Чудя се дали е възможно Краси да даде роза на Анна и тя да откаже? Би било страхотно и двамата да си тръгнат. Лили и Вики също.

Блага се изложи днес. Интригантства, сводничи и вечно любопитства.
Денислав е доста адекватен (поне засега).

# 695
Утре да си ходят половината. Аман вече.
Изтъркаха се до болка.

# 696
На терасата Шаврантин говори на Красимира, а той и обърнал гръб и и отговаря. И си продължават - тя му говори, той с гръб и отговаря. Такъв страхливец.

КрасимирА е мекотело, лъжец и боклук. Нищо мъжествено няма в него.

# 697
И го е страх, че ако не даде роза на кралицата, прането на професионално ниво ще секне.

# 698
Мисля, че Красимир иска да даде розата на Шермин. Не е готов да я отблъсне втори път, той си я харесва искрено. Това стана ясно и след миналия път. Тогава се реши да даде на Киара само защото вярваше, че оставането на Шермин е подсигурено.
Скандалите, които тя вдига, изобщо не го смущават, даже го привличат. Колкото по-голяма скандалджийка е, толкова по-страстна и темпераментна му се вижда и него това го привлича, а не го отблъсква изобщо.
Сега е тръгнал да кандардисва втори човек да си рискува участието, като му уйдисва на тъпите схеми, за да останат и двете му жени.
Това означава, че не е имал никакви угризения, че заради него Лъчо се наложи да излезе. Той просто иска да използва всички, за да си следва собствените желания, без нищо да е за негова сметка и без да прави компромиси.
Не знам Шермин дали се изживява за кралица, но Красимир определено се мисли за най-важен. Другите за него са пешки и е готов да ги размества и жертва, ако се налага, за да си постигне желаното.
Отвратителен човек.
Киара няма никаква работа с този.

# 699
Фейса е пълен с мемета, в стил :

# 700
Вече сме като във филм, в който главният герой се събужда и изживява всеки път един и същи ден...

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 06:19 от friends

# 701
Силно се надявам по някакво щастливо стечение на обстоятелствата цялата тройка Киара, Красимир и Шермин да си тръгнат и, ако е възможно, да вземат и Виктория с тях.

Този на Блага човекът започна да ми се струва единственият леко нормален там.

Тя пък каква добра фея, сватосница, купидонка била, омг...

Чудя се Шермин дали няма да вземе да откаже розата на Красимир утре вечер. Въпреки че като го гледам, той вече пак е направил завоя към Киара. Леле, колко малко им трябва на някакви хора да си менят мнението. Това е нечовешки дразнещо направо 😬

Този на Виктория най-добре да даде роза на Гергана и да се свършва тази епопея и там.

М/д, Лъчезар не съм го гледала в Надкаст, нямам и намерение вече, но прегледах заглавията на видеата в канала му... И са ми едно към едно с тези на Зорница Гюцова. Надявам се, че не дрънка същите тъпотии като нея.

# 702
Забелязвам, че за мен има голяма разлика между това, което чета в темата, и това, което виждам след като изгледам епизода. Това може би е най-забавната част за мен. Блага беше супер, забавна; съвсем нормално е да се организират, за да отстранят най-досадната личност. Напълно ги разбирам, не бих издържала да живея с нещо като Шармин около мен. Единственият правилен ход на Красимир е да я разкара. Шармин толкова се е унижила, че й е най-добре да я разкарат. Тя е най-голямата подлога в цялото предаване, дори Красимир, колкото и да е противен, е по-добре от нея. Другата, която трябва да си ходи, е Виктория, за да остави горкия Тихомир на мира. Супер досадна е и въобще не е в час; сценариите, които пише, са само в нейната глава... Радо е глупак и лицемер, плюс това, че обича и да се прави на нещо повече, отколкото е.

# 703
Въобще не ме дразни Киара, това е идеята на предаването. Краси ми е много тъп. Пък Шермин - абсолютно непоносима.

# 704
Знам, че ще ме анатемосате, но Шерминката вече ми е любимка Grinning
Колкото и да е куку, просто ме кефи как тъпче Красунчо и той седи като малко паленце пред нея. Joy
Вече сме две! 😅 Още онзи ден писах - странно за мен, но й се кефя! 🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт