🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 29 921
  • 772
  •   90
Отговори
# 750
Аз сега догледах снощния епизод.
Значи, даваха на няколко пъти кадри от разговорите на Лили и Радо, довечера пак това ще се излъчва. Смисъл, защоооооо? Тая церемония я разтегнаха на 10.
Едни и същи кадри в няколко епизода. Още снощи Блага се премети до Калоян с думите “чакай че нищо не виждам”, после го дадоха пак, довечера пак ще дадат как се мести…
Отделно, не успях да разбера по-точно поведението на Габи - пред другите нахрани Шермин, после навън й каза, че я обича. После пак им преразказа с хейт.
Вече не знам кой от кой е по-биполярен.
Пак се чудя защо го гледам……..

# 751
И какви главени герои ще са Шърми и Кратунчо без сеирджиите. С кого ще се кара Сармата и хвали и съпоставя ква е велика. Има да си мълчат и перат в кенефа на тишина.

Заради спокойствието на дебила КрасимирЪ и женската суета на Киара, заради нараненото его на Дениз, която всъщност е сивият кардинал на този триъгълник, трябвало Шермин да излезе. Ами не! Да излязат заспалите, сеирджиите, а не главни герои, за да се осигури комфорт на интригантите. Шермин е повече от ясно че е пациент, но съзнателното поведение на КрасимирЪ, Киара, Дениз, Виктор ги прави в моите очи най-отвратителните персонажи на този сезон.

# 752
  • here and now
Наистина страхотно изглежда Вики на снимката!

Ако Красимир е последен, значи Радо е дал вече роза на....А даваха как Киара очаква роза от Краси. Освен да е монтаж
Може и да не я е взела Анчето обаче и Радо мазното да изхвърчи и той.

# 753
  • Street of Dreams
Уау, според статията по-горе, Блага се е снимала в Конан Варварина?

# 754
Гледам на запис. Получавам дежа вю вече с тия уговорки на Краси относно раздаването на розите… тоя Радо нормален ли е като казва, че Киара нямало да му откаже роза?! Тя не го понася, ама ще вземе розата, много се съмнявам.
Киара можеше тя да му седне в скута на Краси, ама изпусна момента.
Чакам с нетърпение да махнат Шермин. В спойлерите казаха, че ще си ходи, но не знам дали ще е този път.
Обаче по нея всичко изкуствено - коса, лещи, уста, скули, нос, мигли, гърди… ужас някакъв. Била имала нещо славянско, ми не, имаш нещо циганско. 😀

Всички вече получаваме дежа вю от всичкото това. Снощи съвсем бяха докарали Шерминката като Малката булка, ако и сложат на главата една кърпа и точка на челото е същинска индийска принцеса.
Иначе и аз нямам търпение да си ходи да видим отвън какво ще каже в своя защита за всичките простотии дето сътвори. Тя се унижава вече няколко пъти в банята, но коментира кое не било дамско. Боже, та ти от дама си долкова далече колкото и от мис Свят. Преди казваше, че и за певица я канили, но отказала. Като я чух как пее поне едно правилно решение е взела в живота си. Вече я усещам доста отчаяна щом ходи да се мазни на Габи да се сдобряват.

# 755
Краси толкова уговорки прави, че си представям сценария как дава роза на Шермин и тя я отказва и задружно се прибират в България. Очаквам го от нея, но и да си призная ще е най-забавния вариант.

# 756
Парите от апартамента ще заминат много бързо. Дали си и взела и един Ролекс се чудя? А Йово дали е намазал - снимал се е наскоро пред някаква дентална клиника.

# 757
  • София
Ааааа, не мога повече просто! Родилните мъки на Красьо нямат край явно. Имах надежда, че нещо му се е поизбистрило в кухата кратуна, но не, ситуацията продължава да е "боли, сърби, драго ми е". То бива да си толкова тъп, безхарактерен и елементарен, но неговото е направо непоносимо. Като някакво чехълче е. Не понася Шаврантиела, но го е страх да й каже, само търчи да се оплаква на Киара и останалите, все едно е 5-годишен. И как й искаше позволение да отиде да говори с Благовеста. Пълен п*тьо!
Паднало му за първи и последен път в живота две жени да се домогват до него /заради екранно време, не за друго/ и затова му е важно да останат и двете. Да си придава важност, да се кахъри и да си повтаря вечната мантра "Ох, на вас ви е лесно, ами мен питате ли ме." Joy Сигурно си мисли, че излиза като някакъв неустоим плейбой навън. Ще ми достави безкрайно удоволствие, ако Киара откаже розата на Радо и си тръгне. Тъкмо две в едно - Красьо ще си остане Шаврантиела да му пили мозъка, дето го няма, а и Радо ще отпраши към залеза и ще ни освободи от присъствието си.

# 758
Тоя Красимир ми се струва от мудните мъже, дето едвам стават сутрин и първите два часа ума им едвам се движи, после звъннат няколко телефона, излязат задължително с колата, обядват и приказват, пият кафе и приказват, посвършат за двайсе минути работа и поприказват, шефът им им звънне да ги поразгони белким свършат нещо, размърда си задника до някой сервиз, пренесе едни пакети, звънне на някой авер за някакви миризливи добавки, пусне единствените си два маркови чифта дънки за пране, после пак шофьор, звънне на “Данчето” за някакви документи, пренесе ги от Надежда до Дружба, пише си с тая-оная, ако му излезе късмета, прави 4-6 минути секс, обърне се като шопар и заспи и на сутринта repeat
Тоя тип мъже правят секс със същия тип жени: много приказват за тоя пуст секс, но реално тя не свършва, той свършва бързо и е скучен и само са им приказките по въпроса. От моята среда няма жена която да пожелае да спи с такъв.

# 759
Хората които наивно чакат на КрасимирЪ да му се избистрило нещо в главата 😀 Няма нищо за избистряне, защото човекът си е абсолютен хитрец и манипулатор, който се кефи на макс жени да се бият за него. Той е абсолютен нарцисист с огромно его и по-суетен от жена без всякакви чувства към жените. Играе го жертва, а всъщност цялото му същество ликува и се ласкае от любовния триъгълник и вниманието на всички загрижени за благоденствието му сватовници. Няма такъв Андрешко 😎

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 15:09 от Catfish

# 760
Ама, как този тъпунгер измисли това - Радо да дава роза на Киара?! Че те двамата нали не се понасят? Под какъв предтекст ще й даде роза на нея, а не на Лили? Или на Шермин, с която вече делят един мозък?

# 761
  • SF
Всички вътре биха се кефили на макс жени да се бият за тях.
Косара се беше поотказала, но продукцията я надъха, че нищо не е свършено и че трябва да се върне в играта, ако иска за остане.
Не предпочитаха Косара и Радо да се оформят като някаква двойка, нещо като Габи с уста върху брадата и Калоян, и я омотаха, че ако се завърти около Колебаещия се, имат роля за нея.
Виктория, която е разказвачът този сезон, също помогна, също по идея на продукцията.
И сега гледаме този сеир вече не знам кой ден. Доскучава, но с тези категорично оформени двойки още от първи-втори епизод, редактори и сценаристи трябваше да си понапрегнат малко мозъците.
Киара е лесна за пускане на мухи. Нави се лесно. Играе го криво-ляво. Може и наистина да са й обяснили, че има шанс за нещо повече от приятелство между нея и Колебаещия се. Възможно е сега наистина да се чувства заинтригувана от него и да е готова да се пъхне в обятията му.

# 762
Краси мисли, мисли и мозък не му стигна за нещо по-различно от обикновеното - да наговаря следващия безхарактерен балък, който да раздава рози от негово име.
Радо в началото имаше добри включвания и ми се струваше свестен, обаче напоследък, както се е превърнал в придворния шут на Шермин, изобщо не го търпя. Дано скоро отпадне. Хареса ми Лили как го подреди. Нея като цяло не я харесвам, но се учудих от смелостта ѝ да му каже всичко в очите и то точно преди церемонията.

# 763
А на мен ми е скучна. Шермин обаче явно се чуди как да подпита колко струва пръстенът, който сви в началото, и си измисля глупости, все едно някой друг върти тоя план... Явно затова с натиска на Красимир, да гепи пустия пръстен.
Не съм разбрала, че пита за пръстена, но ако е толкова в час с бижутата, би трябвало да знае или да предполага.
А можеше да попита и Габриела на Джани, която с това се занимава. Не си го спомням супер добре пръстена, но май беше с един по-голям камък обграден от доста на брой по-малки. На прима виста казвам около 10хил или по-малко.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 15:20 от BobbyDyl

# 764
На каква снимка попаднах. Не знам доколко е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт