🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 37 037
  • 981
  •   81
Отговори
# 960
  • Край морета северни и южни
Leah vladimirova, по това, че Гери влезе без визитка беше ясно, че няма да се задържи много. Сякаш много-много не я харесаха тези вътре или самия продуцент. Явно жена с такава лъскава визия, пък на всичкото отгоре реален, поне на средно статистически нормално ниво ум и начетеност дразни околните, поне тези дъна вътре. Надявам се да вземе да се пробва в Диви и красиви сезон 3. Simple Smile

# 961
Шермин може да е олицетворение на всички пороци на Земята, но не може да й се отрече, че има топки, за разлика от Красун! Направи показно как  да отстояваш себе си. А не като онзи, планина от мускули, а в душата плазмодий.
Сега очаквам жестомимичен превод в ефир, за да обяснява диалозите между новата двойка гадженца. И двамата са титани на мисълта. Тръпна, такова, нали.

Не знам как си е отстоявала себе си, като се скъса да пере с Краси в банята. И след прането си лягаше, а Краси отиваше при Киара. Не спря да се предлага, като евтина п…ка.

# 962
Има нещо много нездраво в погледа и мимиките и. Не съм психиатър да давам диагнози, но изглежда е за лечение това момиче.
Последните синхрони на ШерминЪ бяха като от филм на ужасите. Зловещи физиономии, опулени очи и злоба на килограм.

# 963
Много се радвам, че спойлерът за напускането на Шермин се оказа истина. Трите злобарки навън едновременно - чудесно.

# 964
Габи как пък един път не целуна Калоян, все гледа другите, хили се на другите

# 965
И аз се радвам, че заминава, но сега какво остана за гледане?

Виктория как тероризира Житомир да си изясняват несъществуващите отношения?

# 966
  • Пловдив
Виктория със светли лещи ли е тук?
Скрит текст:
Мисля, че не е с лещи, такъв им е цветът. Тя има хубави очи, просто никога не ги подчертава.

# 967
Leah vladimirova, по това, че Гери влезе без визитка беше ясно, че няма да се задържи много. Сякаш много-много не я харесаха тези вътре или самия продуцент. Явно жена с такава лъскава визия, пък на всичкото отгоре реален, поне на средно статистически нормално ниво ум и начетеност дразни околните, поне тези дъна вътре. Надявам се да вземе да се пробва в Диви и красиви сезон 3. Simple Smile

То това че е влезнала без визитка не е толкова.
Тя и Киара влезна без визитка, но е една от главните героини...
Вярно и на Гери щеше по-добре да и пасне Диви и красиви.
За продуцента ми е странно да не я е харесал, щото пък Гери беше в сезон 1 и се задържа почти до края!

Утре тази дето влиза май е онази Мис Царица Роза - Галена Назърова?
Много ми заприлича на нея...

# 968
Двойката Красун - Шашмагюл след реинкарнацията на последната си беше чисто продуцентски сценарий. Двамата водеха основно делови разговори - как изглеждат пред камери, какви са им ползите от съвместната изява,  топа на топа и прочее. Явно тоя го натириха спешно да я връща, като го изманипулираха, че Китара не го тачи.  Оттам насетне той реши, че ще е пълна излагация, ако пак я изгони, въпреки че личеше, че не я понася. Според мен е поел ангажимент по предварителен сценарий, включително и да и дава роза, затова търсеше кой да даде на другата. Той е лесен за манипулиране от продукцията: не блести с интелект, изпълнителен е и носи на бой. И пере.

# 969
Виктория я е много яд, че на Киара и се получава с мъжете, а на нея не.
Яд я е, че Киара другите жени и компанията я харесват, а нея не.
Абе най-вече я е яд, че е по-хубава от нея.

В началото като и двете бяха отхвърлени го играеше, че и е приятелка, а в последно време само ръси злоба за нея. Доста бедно. Ама Тишо да се оправя.

# 970
Според мен Айшето си е наред. Няма психични отклонения. Просто е много глупава.

# 971
Честно казано, много ми хареса какво направи Шермин. Дано повече хора и в живота не търпят да бъдат разигравани от разни други, които се колебаят между двама, трима и тн.

Жалко, че Гергана си тръгна. На мен в сравнение с Дениз и Блага много повече ми харесваше в първи сезон, а и тук.

Съжалявам за преживяното от Блага, но в предаването сега ми стана вече супер досадна. Буквално не поглежда там нейния си избор, а само ходи да се меси на другите в отношенията. И то с едни заучени и банални фрази.

Виктория е по-лошо за нея, че я оставиха според мен. Нейният човек няма никакъв интерес към нея, а и... И за него съжалявам за проблемите в семейството му, но самият той тук показва доста кофти характер. Разбрахме, че не е герантофил - той направи предостатъчно, за да го обясни - но пък за сметка на това изглежда груб, студен, пресметлив и можеше да освободи Виктория, а не да я оставя да се самозаблуждава. Което си е изцяло нейно решение да прави, но все пак...

Единственото хубаво последните два епизода е, че покрай вечните дилеми на Красимир, не даваха толкова милионера кон.

# 972
Шермин не го направи, за да не бъде разигравана, а за да направи мръсно.

# 973
  • София
Ох, как се надявах и Красимир да ни бъде спестен занапред, но не би. Ш не съм сигурна, че искаше да го изведе, но ми хареса как му отказа. Не бих могла да кажа, че ми е паднал в очите, защото е под дъното, но е нелепо да се радва, че вещицата я няма, като той я върна сам!!! Блага и на мен ми е абсолютна куха лейка. Тихомир хареса Гергана, но не посмя да направи ход към нея.

# 974
На мен пък изобщо не ми хареса. Беше тъпа, елементарна схема за отмъщение, която може да се роди в много тикви, но само много долен и глупав човек гордо ще реализира. Какво точно и сториха Красун и Китара? Че той не оцени подобаващо нейната невероятност и не легна на пода да го тъпче? А какво и дължи Китара, която обиждаше с долнопробни епитети относно външен вид от ден първи? След като изпадна в тотална изолация, и даже изпросеното пране не помогна, трябваше да се махне, като двете и мозъчни клетки скроиха неуместен и детински план за отмъщение. Хич не съм впечатлена. Цигански работи. Накрая кълна ли ги ?

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 01:01 от NOmerci

Общи условия

Активация на акаунт