🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 40 231
  • 1 049
  •   75
Отговори
# 990
Този сезон беше развален именно от Шармин. Въобще не трябваше да я връщат. Лично аз се радвам, че се разкара, само дето ни загубиха толкова време. За какво го разтягаха толкова, не мога да разбера — още миналата седмица можеше да сме приключили. Аз лично прескачах моментите с нея.

# 991
"Гледам нагоре и виждам... дъното."
Емо Каменов
Присмял се хърбел на щърбел е работата на Каменов. Grinning

И капка не не интересуваше сюжетната линия на триото, от 2 седмици прескачам всеки монолог на Шерми и се моля да я махнат. Бляк, пълно чудовище.

# 992
Шермин развали сезона и постави акцент на скандала не на  любовта. Изпитах облекчение  като напусна - нито ще ми липсват скандалите нито престореното гласче на анимационен герой.

# 993
Аз,да речем, на мястото на Киара, никога, ама никога не бих взела роза нито от Радо (точно пък от него, който я засичаше и обиждаше?!), а още по-малко от лакатушещия се Красимир, който не е сигурен какво му се яде, камо ли с коя иска да остава. Много зле изиграно е всичко.

# 994
  • София
Чудя се дали сега Красун като се гледа оценява поведението си като мъжкарско и правилно или просто вижда какво жалко леке е.

# 995
И все пак не Краси я изгони, а тя сама си тръгна. Само дето мислеше, че и Краси ще си тръгне....радвам се, че се отървахме от тази гнойна пъпка в Рая.

# 996
" Когато фактите говорят и боговете мълчат"
А фактите са- Красимир НЕ  даде роза на Киара- даде на Шермин. Шермин МУ отказа. Защо? Дали за отмъщение, дали за да ли тръгнат заедно- само тя си знае. Теории от сорта за  нероден Петко колкото щеш , но са само това теории според който както го вижда.
Красимир като толкова държеше на Киара защо плетЕ козни с Радослав той да й дадял- пак за да тъче на два стана. Как пък един път този човек не взе решение и застана зад него!

Шермин, че не е бяла и добра не е , но всъщност продукцията вместо да й извади очи й изписа вежди- тръгна си с вдигната глава. Както би казала Киара" наигра" всички, най-вече нея. Халал да й е Красимир дето два пъти и не даде роза, но пък сега щастлива припява- "Имам си гадже, гадже..." Дето се казва дай Боже всекиму такова гадже.

А всенародното веселие , което  настана в Рая след напускането на Шермин - точно  половината от тях изпитваха също толкова неистова радост , когато тя се върна, че чак се хвърляха на врата й да я прегръщат . Абсолютни двуличници достойни за презрение.

И накрая, не че нещо, човещинка все пак, ама да си кажа - когато по повод на Кристина с буклите от снимката писах, че и  липсват само дълго цигаре и ръкавици до лактите- ей я на , вече е с ръкавици. Чакам цигарето.

Виктория този път е с професионален грим затова разликата във визията й е очеизбождаща. Тихомир може и да е геронтофоб , който не знае общоизвестното правило, че жените се делят на две групи- на жени ДО 30 и на жени НА 30 , но е жив да го ожалиш с "мач" като Виктория.

Реквизитът от театрални костюми и на мъжете и на жените е "еклектична" по Бланко смесица от Капалъ чаршъ и нощен клуб аутфит родена от дизайнерска немощ и липса на вкус у актьорите. Ризите на едри гюлове главно в пембяно явно са най-новият писък в мъжката мода, който съм пропуснала. Както и сандалите в златно и сребърно при жените , чак Киара и Благовеста не са могли да се разберат коя тази вечер да ги носи , та ги носят и двете.

Райна- който я беше оприличил на Ищар- точно в десятката. Както и това ,че все едно сме във филма Денят на мармота- главният герой се събужда и е все един и същи ден. Дано и ние най-накрая се събудим в нов ден в шоО-то. А дано , ама надали.

# 997
Шермин е топ! Много ме изкефи!

Киара е супер смешна и се излага.

Кратун уговори Радо да даде роза на Киара, а той самия да даде на Шермин, че да си ги върти и двете.
Исках да си тръгне и той.

# 998
Шермин е топ! Много ме изкефи!

Киара е супер смешна и се излага.

Кратун уговори Радо да даде роза на Киара, а той самия да даде на Шермин, че да си ги върти и двете.
Исках да си тръгне и той.

Така е, обаче сега продукцията му го заби - ще седи с Киара. Не, че му е зле, той и двете с Шерминката ги минА, обаче определено желаеше повече мис цицорана.

Чудя се на Шермин кой й е сводника или може би си има маман? Не мисля, че сама се справя с бизнеса, не биха й разрешили. Още повече, че ходи по скъпи дестинации (без да работи, така че е ясно, че все пак работи една древна професия) и това означава, че е на доста високо ниво във "фирмата". Предполагам, че влиза в Ергена, за да се рекламира, защото все пак вече навлиза във възраст и застарява, а нови звезди изгряват на хоризонта.

# 999
Развали му се работата на КрасимирЪ. Искаше да се къпе вечер със ШарминЪ, а пък през деня да си общува и да си се свалят с Киара. Радвам се че и Лили излезна. Този експеримент със чернокожа жена се оказа неуспешен и очаквано. Просто може би от 100 мъже(българи), 1 би имал истински интерес и би си помислил, че може да има нещо сериозно с чернокожа жена. Трябваше и точно този единия.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 09:06 от acpacho

# 1 000
  • SF
Това е сценарий, знаели са кой на кого и кога ще подари роза, те винаги ги казват. Явно са го накарали да я върне  предния път.

И според заявките им определят реда на раздавачите. Първи е Виктор, дава роза на Дениз, никакъв съспенс.
Радо остава накрая, за да осигури оставането на Киара, понеже Колебаещия се все още не може да вземе решение.
Някакъв Стокхолмски синдром има при него. Иска си вещицата в кревата и това си е!
Докато не сложи силикон на Киара, няма да е сигурен дали я харесва. Голям глупак!

# 1 001
Кратко резюме на вчерашния епизод:
Двойката ТОП ъф дъ ТОП:
- Мяу.
- Бау.
- Чао!
И настана луд купон.

Връщам се да ви чета.

# 1 002
Ана е едно много нещастно момиче, с разбита психика от нещата, които търпи, за да поддържа този лайфстайл. Всички сме чували за тези дубайски партита, на които се вземат телефоните на момичетата. Това се преборва само с много алкохол (тя пие денонощно) и измисляне на някаква паралелна реалност, в която ти си кралицата, най-красивата, най-желаната. В един момент мозъкът се обърква коя от двете реалности е истинска.
За Красимир няма какво да кажа. Продукцията му го натакова и на него - докато обясняваше как за него има само една жена, на която бил дал роза и ако само Радо не го бил изпреварил, показаха момента, в който убеждаваше същия да даде на Киара розата си. А и щом Киара вече беше с роза, регламентът забранява ли да се даде втора роза на едно и също момиче? Можеше да даде и на Лили, Гери...варианти бол.
Киара ... тя щеше да излезе супер мъжки от ситуацията ако беше отказала розата на Радо и беше казала, че би приела роза само от един мъж в тази къща. Тогава чехльото трябваше да даде на нея.

Чудно ми е, сега до края...те са всички по двойки, без Радо. Как точно ще отпадат създалите се двойки - Дениз с Жоро Игнатов, Петър и Криси, Габи и Калоян...те трябва в даден момент да се разклатят и да не си дадат един на друг роза. Нали уж печелят макето и маникюристката. Интересно ми е.

# 1 003
  • Бургас
Киара обаче ако отиде да спи там, ще е много жалка. Пък и ако изпере съвсем.
Готова е, дори за мен е все едно вече се е случило. Пълно падение...
Тихомир се подиграва с Виктория, ако и да й даде роза. Трябва още по-категорично да я отреже.

# 1 004
Всичко сте написали, за двойната сага на Красун страшен бастун и любовен страдалец. Искаше хитро да играе и да ги остави и двете, че да продължи с драмите на "трудният" избор, за Радо дето помага на приятел - смях, ще му се да се отърка в силните на деня.
За Киара влюбената имам теория, че може и да е харесвала КрасЬО още от началото, но като не получи очакваното внимание, реши да се държи като в детската градина: не го харесвам, не го щЪ. Пък като и се накараха от продукцията , реши да "разкрие" симпатии и да победи Шерминатора. Достатъчно е ограничена да се поддаде на продуцентските манипулации и на приказките и сватовничеството на другите.

Общи условия

Активация на акаунт