🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 46 933
  • 1 288
  •   215
Отговори
# 1 110
Нямаше как да им се оправят отношенията на Красимир и Шермин, никой мъж не се чувства на място жената до него да предявява претениции, които той знае, че посмъртно няма как да задоволи. Той си го и каза неколкократно. Освен това от другата страна имаме Киара - млада, готина, свежа, която проявява интерес към него, не към това какъв часовник може да й купи и това го ласкае неистово. Той си пада по такива скришни свалки без много изисквания и докато Киара е вътре нямаше да спре да се сламчи около нея. И не на последно място натиска на групата, на които им беше втръснало от глупостите на Шерката и се обединиха около Киара. Добре, че беше Дениз да вдигне бунта в банята, иначе Габи Бланко нямаше да е толкова ербап да настройва Красю срещу Шермин. Те двете рИално си бяха гръб доста дълго време.

# 1 111
Гледам снимките от Риц:  същински римски перли,нагиздени,умопомрачени Satisfied

# 1 112
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Алтънбаш нямам никаква идея какви пари вървят,обаче пръстените и въобще бижутата с качествен,чист диамант много малко им пада цената,независимо дали са втора употреба.

Снощи бях много щастлива. Красимир ГРЕЙНА. Толкова усмихнат и доволен от живота никога досега не сме го виждали. Този човек товар му падна от плещите. Много ги харесвам с Киара,която и тя го харесва,видимо.
Те не спряха да се натискат и целуват. Готини са. Two Hearts

Продукцията избърсаха пода с нея, и прането не помогна,нищо,че доволно акцентира там. Направи сезона (защото за мен тя е главната героиня) и й биха шута.
В последните синхрони много се опитваше да запази самообладание колко не й пука,че Красимир остана,въпреки желанието й да го прецака. Фалшива усмивка,а гласа й трепереше от яд и тъга. Разбра,че никой не я иска и харесва там.

# 1 113
Да, на последните сцени, в които правеше синхрони и се чуваха гласовете на всички колко са щастливи, много си личеше, че я заболя...

# 1 114
Анка била в Риц...Срещу около 100 лири всеки турист може да се запише за следобедния чай.То на днешно време можеш да се изкараш къде ли не Simple Smile Виртуално да се насадиш в ресторанта на Риц, на чай с Кейт Мидълтън и така нататък Simple Smile. Забелязахте ли, че Бали и било любимо, но избягна всякаква конкретика - поне в кой именно курорт е била, че островът не е малък. Както обичайно - нищо. Частното училище и четириетажната къща в Израел не са представени с нито една снимка, няма пукнат съученик  или луксозна обстановка, само мушами, тротоари и подозрителни панелни гета в крайни квартали. Горкото. И в Израел е живяло в тамошна мизерия. Тя не е виновна  за произхода си, никой не се ражда равен с другите, решението да поеме по пътя на ескорта пак си е нейна работа, никой не бива да я съди. Но за личните си избори -  да лъже, обижда и тормози околните, демонстративно незачитайки ги на всякакво ниво, носи лична отговорност.

Много точно мнение! За Риц потвърждавам, но това и доста лесно може да го проверите в интернет. Колкото до диамантените пръстени, както някой написа, бижутата с диаманти втора ръка, дори и от скъпи марки, вървят на значително по-ниски цени от продажните. Диамантени пръстени с малки диамантчета, без висока оценка по критериите за чистота и т.н. има въобще не скъпи, или поне не колкото хората си мислят. Аз си бях подарила такъв пръстен за около 700лв преди две години. Разбира се, при големи камъни, висок грейд и прочее цената може да е десетки хиляди. В Алтънбаш има и по-евтини, и по-скъпи. Тези, които им дават не са от най-скъпите, максимум 5-6 хиляди лева. Но така или иначе не можеш да го осребриш за толкова.

# 1 115
Да, на последните сцени, в които правеше синхрони и се чуваха гласовете на всички колко са щастливи, много си личеше, че я заболя...

Както казва Краси, "Каквото повикало, такова се обадило".... стара еврейска поговорка! Satisfied

# 1 116
А какво стана с пръстена? След като вече Шермето няма да пръска змии и гущери в ефир, само това ми е интересно. Остана ли си за нея, както обяви на срещата с ЛъчезарО? Май, май именно това я вълнуваше. И "колко ли пък да струва?" Дано не си е тръгнала без нищо, че то това е големия срам в нейната глава.

Тези пръстени май си ги взимат, правят го за реклама. Отишла в РИЦ по гол задник и се има за класна дама.
Да ми посочи коя такава дама ходи гола в ресторантите, даже се изненадвам, че я пускат така. Иначе те и ония кукувици тризначките са в Лондон, но са просякини. Майката е същинска ромка изрусена- просто е толкова смешна тая Шермин. И тя като ония пиленца от Монако си мислят, че заблуждават някой.
Между другото познавам две подобни на нея ескорти, които се снимат в най-скъпите хотели, но всички знаем, че не са там на почивка. Та и тия така.
Точно така и на мен ми направи впечатление останалите посетители как са облечени, а тези двете прости..и са като въшка на чело. От километри им личи какви са и защо са там. О, да как пък не се сещам, че пият чай! Абсолютни сига..и са и двете.

# 1 117
На снимките от Риц всички клиенти облечени нормално, прилично-елегантно, само "израелките" полуголи... Висок левъл, няма стигане.

# 1 118
Сега изгледах пак финала на снощния епизод. Краси така се е ухилил, че чак кътниците му се виждат. Изглежда сякаш наистина си е отдъхнал, което ме навежда на мисълта, че май доста неща са били продиктувани от продуцента. Дори и предишното напускане на Ана. Помня, че тогава ми се видя доста сдухан - явно е знаел, че ще трябва да я връща. Сега изглежда наистина щастлив - чак аз се учудих на тази искрена радост.

Блага - това момиче така се излага, че нямам думи. На 35 години жена е - как може да се държи, като 15-годишна пуберка. То подскачане, то пеене "Гадже, гадже...", то викове "Горчиво".......  Забрави за какво е влязла в предаването.

Относно Гери - може и сама да е пожелала да напусне. Тя за толкова кратко време толкова злоба, агресия и жлъч видя, че сигурно е помолила екипа, при първа възможност да я изгонят. Не ми се видя нито очакваща роза, нито разочарована.

Райна - тази жена трябва да бъде модел, защото е много красива, но в никакъв случай водеща. Тотална липса на какъвто и да било талант.

# 1 119
Киара е потвърдила в Тредс, че ако беше отказала розата на Радо, двамата щяха да напуснат предаването. Явно не е имало опция след това Красимир да ѝ предложи.

# 1 120
Това правило е много тъпо така… което не променя факта, че Краси можеше поначало да даде роза на нея, не да се вайка и да дава рози на ШерминЪ.

Райна е модел и то още от тийнейджърските си години.

# 1 121
Туджаров спомена в Преди обед, че предаването се дели на три фази Емили, Шермин и... че довечера започва третата. Явно нова героиня изгрява на небосклона..
Краси и на мен ми се видя искрено щастлив. Нямаше как да изиграе чак такава радост и облекчение...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:36 от friends

# 1 122
  • out of space
Преди месец Краси и Шермин били забелязани на варненското летище напът за Истанбул....

# 1 123
  • In The Middle Of Nowhere
Снощи след Шермин приличаха на ученици 6ти клас на училищен лагер. Такава радост, такова чудо все едно с ламя са се борили.

# 1 124
Това правило е много тъпо така… което не променя факта, че Краси можеше поначало да даде роза на нея, не да се вайка и да дава рози на ШерминЪ.

Райна е модел и то още от тийнейджърските си години.
Редът на връчване на розите го измисля продукцията, преди това със сигурност разпитват всички кой какво смята да направи и ги нареждат така, че да е най-интересно за зрителите. Дайте да ги видим как ще се развият занапред и да спрем да коментираме триъгълника и тъпия му ъгъл, че аман.

Преди месец Краси и Шермин били забелязани на варненското летище напът за Истанбул....
И аз мога да си измисля, че съм видяла Райна водещата да се целува с DJ Неди в Бали, ама това дали ще е вярно?
Видях го този коментар, ама е толкова анонимен и измислен, че няма как да е истина.

Общи условия

Активация на акаунт