🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 46 248
  • 1 260
  •   237
Отговори
# 1 155
Блага ми е доста противна, а я мислех за сладка.
Този нейния и той е много смешен.

# 1 156
  • софия
Шермин си била изиграла перфектно ходовете, хаххах. Тушев цял сезон бърше пода с нея, а тя му помага с всички сили. Ако това е перфектен ход съм съгласна.
 Красьо един път не даде роза на Шермин и драгата продукция го накара да му излезе през носа. Смее ли пак да го направи, че да го карат пак да ходи да я връща.
 Снощи най-накрая видяхме един щастлив и спокоен Краси. Това не може да го изиграе.

# 1 157
Киара просто нямаше топки да откаже на Радо, защото можеше да остане без роза и го знаеше  😉
Не можеше, а щеше. Ако откаже роза, си заминават и отказалия, и предложилия. Няма значение дали остават невръчени рози.

# 1 158
Ще видим тази вечер колко са спокойни вече и щастливи.
Не се знае дали сезона ще е "сезона на Шермин" нали още кукувици ще влизат.....
 На мен ми липсва Емили! Grinning

# 1 159
Емили беше главният герой в началото, след нея — Шермин. Сега да видим при кого ще отиде щафетата. 😆

# 1 160
  • София
Шермин се дискредитира със следните неща:
1) Позволи на Краси да прави секс с нея.
Същото го е направила и Рупецова с Мартин, но Николов не загатва за тези неща и им пази достойнството поне вътре в самите формати. Няма и камери и микрофони по стаи и бани или се изключват и неизлъчват. То е равносилно.
2) Грозните и нападки към почти всички в имението общо взето, включително и към българите и България като цяло.

Поради това ми е трудно да повярвам, че ще повтори модела на Капитонова (най-вече) и Рупецова. Но трябва да минат години, още е много рано, засега само едни теории можем да развиваме и нищо повече.

Специално за самата игра на Шермин (като казва игра нека не се приема за истинска актьорска игра, това е риалити, така че пак е игра), ако на нея не и пука за хейта и нарочно се държеше като анимационен герой и на моменти нарочно преиграваше и хиперболизираше мислейки си, че така ще е много интересна (за Тушев да, но за масата хора абсурд да се получи) и всичко ще се върти около нея, то е успяла. Но на каква цена?
Реално тя покри 90% от това което Тушев разбира за Ергенът.
За ходовете на Шермито извън пошлото и държане, което също си е един вид съзнателно избран ход на поведение (абсурд да е изпълнявала сценарий, отново ви казвам, че сценарий тук няма и никъде няма) и сега ще си търпи последиците и няма право да се извинява (сега ще видим дали и пука за хейта или не, дали ще тръгне да се обяснява, извинява и замазва или няма). Та извън битовизма, тя имаше два верни хода. Първият път да откаже розата на Лъчо и вторият път да откаже розата на Красимир. В случая излиза, че е 2 от 2. И извлече позитиви и за двата си хода ако се разглеждат безпристрастно.
Ако Рупецова беше отказала пръстена на Мартин буквално щеше да превърти играта, но след като е спала с него, то беше ясно, че ще си изпълни предварителния и сценарий в главата.

Краси за мен се изложи почти колкото Шермин, защото в него няма нищо мъжко. Аз по-голяма изтривалка и мекотело не бях виждал. Всъщност има. Виктор Русинов. Него не могат да го стигнат. Но да, честито на Краси, категорично заема 2 място за най-неадекватен мъж в историята на Ергенът.

Киара също се изложи страшно много. Единственият плюс за нея е, че е чалга танцьорка (певица не, защото не може да пее) и сега покрай Ергенът може да и се вдигне малко цената. Не случайно сложи и бюст след участието и в Ергенът, знаейки, че неминуемо ще има някакъв успех, без значени голям или не. Но това е за нещата извън риалитото. Вътре в него тя беше направена на маймуна от Краси и от продукцията.
Сега като гледа сигурно се черви от срам. Стои и чака Красимир за среща, докато той прави секс със съперничката и (?!). Аз по-голямо унижение за една уважаваща себе си жена не бих могъл да се сетя.
Онази другата срам няма и явно не и пука, ама тя?!
Беше изложена от Тушев, че не изпитвала нищо към Краси, даже не може да го понася, но искала да натрие носа на Шермин от женска злоба и реваншизъм и след конското, само 24 часа по-късно изведнъж се влюби?! Как става това бе хора, обяснете ми.
Аз просто съм безмълвен тук.

Та да, ей такива ми ти работи се случиха около триъгълника на сезона.
Добре поне, че него го имаше, колкото и да ни омръзна, защото ако беше този тригълник не знам какво щяхме да гледаме.
Сигурно само псувни и нападки за хигиена и кой с кого спал и за колко.

# 1 161
Ще видим тази вечер колко са спокойни вече и щастливи.
Не се знае дали сезона ще е "сезона на Шермин" нали още кукувици ще влизат.....
 На мен ми липсва Емили! Grinning

Ако Емили беше останала, щеше да отнеме ефирното време на Шермин Grinning

# 1 162

Глупости. Обещала съм си да не я включвам повече в анкети, но ме предизвикваш да добавя такъв въпрос и ти гарантирам поне съотношение 3 към 1 в полза на това, че НЕ Е харесвана.

Въпросът въобще не е дали е харесвана, защото Шермин е трудна за харесване като цялостен образ, а дали постъпи по-достойно от другите участници - Киара, която прие роза от кой да е, знаейки, че Красимир може и да не й даде, и Красимир, който по план си искаше да даде на Шермин, пък после на синхрон излъга "аз исках да дам роза на една единствена жена (кой те спря, схемаджия такъв?) и ако Радо не беше пред мен, аз щях да дам роза на Киара. Така или иначе не исках да имам повече никакви отношения с нея (Ана), дадох й приятелска роза от уважение". През същото време даваха онази сценка, в която убеждаваше Радо да даде на Киара, а той самият на Ана.
Не защото съм била на мястото на Шермин, а защото смятам, че всяка жена трябва да си тръгне от такава ситуация.

Естествено, че радостта на Красун не е от това, че "си има гадже" - той това гадже можеше да си го вземе сам ако искаше. Радваше се, защото беше помилван от продукцията и му се размина да понесе последствията от поведението си - неговият най-голям кошмар.

И аз така мисля. Гледаше като изгубено теле, когато се върна сред мъжете и преди да му дадат розата. Облекчен беше после и защото свърши мъката му да играе любовник и сваляч на две жени, с които живее на едно и също място. Навън сигурно се е вихрил в подобни ситуации много по-свободно.
Между другото, когато Киара прие розата, момичетата зад гърба ѝ шушукаха, че не трябва да приема. Едва ли биха го правили, ако от неприета роза следва автоматично изгонване,  дори когато все още има друг мъж, който може да ѝ даде. Такова правило щеше да е ясно за всички. Това може доведе до абсурди като например някой новодошъл да предложи роза следващия път на Дениз, продукцията да му е определила ред да розодарява преди Виктор, тя да откаже, да си тръгне и да се раздели двойка, която уж вече се е установила.

# 1 163
За романтика и позитивизъм е класическия Ерген на Николов, който иска да го гледа, на мен ми беше скучен. Много неща бяха изпуснати и не знаехме нищо за отношенията между жените.
Николов изпада в друга крайност, където на зрителя му липсва контекст за много неща, които се случват. Не е моето това и според мен неговият похват предразполага повече за манипулиране на наратива. Добрите сезони на Ергена показват поравно и романтика и скандали и драма.

# 1 164
Дъщеря ми току-що ми каза, че е видяла Шермин днес в центъра на София - минала е покрай тяхното училище Grinning

# 1 165
Защо не е в Дубайййй?

# 1 166
Кратун и Китара са еднакво прости и нерешителни. Китара не може да откаже розата на Радо, а Кратун на Шърма. На мен много ми хареса хода на Шърмата, как ги изигра и двамата и много ме доядя, че от Продукцията дадоха златна роза на Кратун. Той заслужаваше да си тръгне, заедно с Шарми под ръка. За първи път Шармин да ми хареса.

# 1 167
А каза ли дали е била с измита коса?

# 1 168
  • В Града на липите
Дъщеря ми току-що ми каза, че е видяла Шермин днес в центъра на София - минала е покрай тяхното училище Grinning
Вие някъде до Риц ли живеете? Grinning

# 1 169
  • Варна
Продължавам да смятам, че Тушев има голям зъб на Шермин, нещо в миналото се е случило около другия Ерген и сега тъпкано й го връща. Много добре знае той, че наяве ще излязат много снимки от детството й.

Подиграва й се цял сезон, заби гвоздея със златната роза за Красун и разби на пух и прах отмъстистителните й планове.

Което ме кара да се замисля, Тушев дали не е същия като Шермин - злобен и отмъстителен...

Общи условия

Активация на акаунт