🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 56 123
  • 1 428
  •   32
Отговори
# 1 350
  • София
Хех, 1/3 от епизода коментираха основно Шермин.
Надявам се, че това беше. Стига толкова. Нека сега ги видим те, мамини златни какво ще покажат и дали ще ни убедят, колко много са влюбени един в друг.

Според мен Краси прави секс с Киара.
Хеттрик не е, защото с Емили беше само френска.
Но мина Шермин и Киара.
Т.е. за всичките 4+1 сезона, той е номер 1.
Това са фактите сега, какво да направя.
Но знаете мнението ми за него. Най-голямото дъно от всички мъже заедно с Виктор 2.
Само не мога да разбера защо казва, че не е имало секс?! И то така уверено да го казва. Не разбирам...

Виктория много се изложи в този епизод.
Вече категорично ми е на минуса.
Много бързо забрави как нея я подиграваха.
Виктория показа истинската си същност. Никакъв шанс да изчисти имидж. Дискредитира се още повече.
Хем е много заблудена, хем злобна.
Много ще ми е любопитно дали ''много безпристрастната'' Ясмин ще спомене за обидите, които Вики изприказва по адрес на новото момиче.

Габи не е за този формат. Тя е за формата на Ники Николов.
Още ми е рано за оценки, но на прима виста ми харесва. Приятно момиче. Не разбирам много, май има леки корекции в устните, не точно корекции, а е сложила малко хиалурон. Но си е естествено и средностатистическо приятно момиче.
Срещата между нея и Тишо мина добре, но нищо няма да излезе. Та той буквално си каза пред нея, че има интерес към друга, хехе. И не, не е Виктория...
Но ето такива неща искам да гледам. Беше ми интересно.
А и аз лично обожавам джетове, хехе. Тръпката е уникална.

Би трябвало с напредването на сезона, вече сме в последната му третина да зачестят срещите. Нещото, което определено ми липсваше в сезона, който основно заложи на пошлостта и скандала.

# 1 351
Само не мога да разбера защо казва, че не е имало секс?! И то така уверено да го казва. Не разбирам..
Как защо, защото си мислят, че са големи тарикати и не са ги хванали.Нищо не се е видяло, били са тихи, нищо не се е чуло, хъркали са примерно 😀Шермин е мила банята предишните епизоди, такива неща.С Киара пък 3 часа са си говорили на плажа, след като с Шермин търкаха банята.Изобщо се чудя има ли човек който да не е правил секс в това предаване.Както разбрахме Виктор, Дениз, Петър и Кристина си ходили на бар😀То по тази логика и през някой хотел може да са минали след бара😅Виктор качи снимка от въпросното излизане на четиримата.А кой ги е снимал всъщност и с телефона на кого.

# 1 352
Абе Краси сякаш стана друг човек, след като си тръгна Шермин. Толкова усмихнат не съм го виждала. Защо по-рано не избра Киара не знам. Иначе, със сигурност се подразни, че Шермин му отказа розата, но от друга страна с Киара толкова добре се разбират.

# 1 353
  • густо майна Филибето
Който и да вкарат от тук нататък, ще е все по-зле от досегашните. Толкова са ми безлични, че не мога да им запомня имената. Продукцията едва ли е оставила нещо хубаво в резервите.

# 1 354
Виктория ,как може да е ок с това да я наричат "Пър , пърке" Grinning

Тя се възползва от това и сама се представя с: "Ваша Цър-пър"
https://www.tiktok.com/@vasenova1808/video/7346355253681409312

Колко трябва да си нещастен, за да си купиш това?

# 1 355
Колкото повече ги гледам, чета статии, гледам подкасти, касти и реакции и разбира се тук чета основно Simple Smile стигам до извода че там в Рая на "Вселена 25" влюбени мишки няма.
Моята представа е от 90 - те години, защото тогава ми мина младостта и поне ако няма любов трябваше да има разговори за книги, образование, филми, театри, музика... работа, професии.
За това, че не е важно колко печелиш, а как гориш в работата си - в положителния смисъл на думата и как това се оценява ако си на правилното за теб място.
Мъчно ми е колко много са се променили и критериите за красота - от красива като кукла Барби до красива като кукла Монстър Хай.
Ще ми е интересно да видя подобно шоу и за по - зрели хора, но си мисля че и те ще са подбрани зле от продукцията с цел сеири не нещо стойностно.

# 1 356
Гледам малко назад. Шърмата се е вселила във Виктория!
Намерила е проводника като в "Монахинята". Smile

# 1 357
Аз си мисля, че и "по-скучни", не скандални участници биха били интересни с една по-добра структура и сценарий. Достатъчно е да вкарват по-изкусителни фигури като близнаците и да се информират за топ 3 на всеки, за да ги срещат повече в разменен състав. Нети за малко да поддаде на Радослав например...Филипа дори доста напредна с Лъчо. Дениз беше и тя много очарована от единия близнак на срещата. Повече такива ситуации сякаш трябва да има. Това прави предаването интересно,  а не ти си ходила по адреси, ти си платена...

# 1 358
Виктория няма ли огледало да се огледа, преди да осмива околните? Тя е точно толкова семпла, да не кажа грозновата, колкото и новата. И като тръгна да се кипри, за да е секси, като се върне Житомир, се сетих за онзи лаф-  Никой мъж не си е казал, тая колко е грозна, но пък каква маркова чанта има. Не искам да кажа, че само красавците имат право на любов и добро отношение, разбира се. Но малко реална самооценка никак не е излишна.
Киара ми досади с подскачането и припяването- гадже, гадже, имам си гадже. Голямо нещо има, няма що. Сдоби се с домашен любимец, шарпей. Дилемите Красунови приключиха, сега ще гледаме тези на Наталито. И тя е мега вървежна. Като ветропоказател е, усмихне ли й се някой и в главата й настава каша. Това са нейни думи, по повод задявките й с Радко. Тогава намилаше, че е объркана, но с Орли имали договорка, ако харесат някого да си кажат и всичко ще е ток и жица. Но явно това важи само за нея, щото Орлин като каза, че си допадат с Шерми и Криса, малката лолитка се разхленчи до степен да натисни и без това дефектния бутон на търпимост на Джанката и онова були агресира срещу нищо неподозиращия Орлин. Мазна ми е, не я харесвам, опитва се да го играе самата невинност, но действията са на малка мръсница.
Следващият, който ще изплиска легена е ВикторО милионеро, групата на вървежните започна да разказва под секрет, че е започнал да го хапе щъркелът.
Да си призная, без Шерми, ще е скука. Дано е прав Туджаров и настъпи третата фаза, щото  иначе много постно.

# 1 359
  • София
Аз чак сега изгледах, малко скучен епизод. И не, в никакъв случай не заради това, че кукумицин изхвърча от рая. Никак не ми липсва.
Искам да гледаме някакво раздвижване сред женените двойки, да има интрига.

Виктория нещо ми опротивя. Заема достойно мястото на Шермилинго. Заслужава си отношението към нея и прякора "Пър". Отчаяна особа.

Интересно ми е какво ще се случи между Натали и Житомир. Тя не спря да върти очички наляво-надясно. Може да стане интересно.

Искам Дениз и фейк милионера да разтурят фалшивата си идилия и тя да му бие шута. Не го понасям тоя истерик.

Красьо Тъпото и Киара са ми толкова скучни и двамата и прането им. Пълна излагация.

Новото момиче не ми хареса на пръв поглед като визия, ама изглежда нормално и добро и не е за сред труженичките.

Киара,промоционално Rolling Eyes

Ауу, отдалеч като я видях ми се стори, че се е докарала на Анка, с новите сиси и цвят на косата. Ми, не!

# 1 360
Гледам малко назад. Шърмата се е вселила във Виктория!
Намерила е проводника като в "Монахинята". Smile

И все пак Шермин може да е  преминала през нещо, което я е превърнало в повече зъби, отколкото сърце. Да не я съдим много и да не обуваме никога нейните обувки.
И нещо весело - нека нейните дрехи са нашето секси бельо Wink

# 1 361
ВикторО доста изплисква легена,кокори зачервени очи,супер раздразнителен е и явно е време  да събира цирка с Дениз.Stuck Out Tongue Closed Eyes
А тя,която рони "горчиви сълзи" в следващите епизоди, сега пуска статуси и фотки с Блажка,пиещи коктейли:
"Мъжете си заминават,но не и шегите с тях" (нещо такова беше) Trollface

Много ще станат дъната в шоОто-КрасимирЪ,ВикторО,Мишкомир TrollfaceTrollface

# 1 362
  • Варна
Не съм гледала последните епизоди, само ви чета. Излезе ми рийл в Инстаграм с новата... Прилича на дъщеря на Софи Маринова..Fearful

# 1 363
Много ме е яд за Киара..и направо е заприличала на Шермин.. Дениз може да е всякаква, но поне на вид не изглежда толкова евтино и не ѝ пука, че гърдите и са малки. Киара имаше толкова хубаво, момичешко излъчване, нямаше и нужда от силикон, сега с тия гърди и с тия дрехи  изглежда вулгарна и се превръща в Шермин. Колко жалко...

# 1 364
Наистина Киара гони визия Шермин. Малко носа да дялне и е готова.

Общи условия

Активация на акаунт