🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 54 815
  • 1 415
  •   89
Отговори
# 1 365
ВикторО доста изплисква легена,кокори зачервени очи,супер раздразнителен е и явно е време  да събира цирка с Дениз.Stuck Out Tongue Closed Eyes
А тя,която рони "горчиви сълзи" в следващите епизоди, сега пуска статуси и фотки с Блажка,пиещи коктейли:
"Мъжете си заминават,но не и шегите с тях" (нещо такова беше) Trollface

Много ще станат дъната в шоОто-КрасимирЪ,ВикторО,Мишкомир TrollfaceTrollface

# 1 366
  • Варна
Не съм гледала последните епизоди, само ви чета. Излезе ми рийл в Инстаграм с новата... Прилича на дъщеря на Софи Маринова..Fearful

# 1 367
Много ме е яд за Киара..и направо е заприличала на Шермин.. Дениз може да е всякаква, но поне на вид не изглежда толкова евтино и не ѝ пука, че гърдите и са малки. Киара имаше толкова хубаво, момичешко излъчване, нямаше и нужда от силикон, сега с тия гърди и с тия дрехи  изглежда вулгарна и се превръща в Шермин. Колко жалко...

# 1 368
Наистина Киара гони визия Шермин. Малко носа да дялне и е готова.

# 1 369
Да, точно това ми харесва най-много в Дениз. Има си самочувствие и е в хармония с тялото си. Недостатъците не я смущават, критиките не я засягат. Имам предвид критики по отношение на външния ѝ вид. Въпреки, че е в този бизнес, не си е сложила нито силикон, нито джуки, нито някакви други обезобразяващи процедури и изглежда много естествена и чаровна. Но най-вече изглежда жена, която се харесва.
За разлика от Киара, която веднага е готова да се превърне в Чъки, да си промени лицето и тялото и да не е себе си, защото явно не се харесва. Жалко.

# 1 370
Новото момиче не е голяма красавица, но има приятно и спокойно поведение засега. Нати обаче си е истинска красавица – много чаровна и с топла усмивка. Според мен Тихомир ѝ подхожда най-много.

Виктория, освен че не е особено привлекателна външно, поне можеше да компенсира с повече интелект, но и това не се вижда… След три седмици пауза за първи път изгледах цял епизод без да превъртам. Въпреки това още имам едно неприятно усещане, едва ли не страхова невроза, че пак ще върнат оная. Не мога да си представя как им е било на хората вътре.

# 1 371
Киара си имаше гърди, язък, сега изглежда по-едра.

# 1 372
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,те е дребничка с добре оформени бедра и много й отиваха малки,стегнати гърди.
С тези бомби,прекалено големи за тялото й, ми прилича на ескорт.

Не знам дали са били заедно в Италия миналия месец (дано),но мисля,че в "Кой видях" темата,една жена каза,че преди няколко дни е видяла Киара в компанията на младо момче и били по-интимни.
Сега, дали са приятели или се свалят,няма как да сме сигурни.

# 1 373
Не харесвам поведението на Виктория - комплексирано и злобно, надявам се, че играе роля, а не е такава в живота.

Ала никак не приемам коментарите тук или в социалките за красота/грозота. Абе, хора, това са човешки същества?! Съмнявам се тука да сме мнооого по-красиви. Мернах коментари, че и новата била "грозна" (?!)

Нормални момичета са. Приятна външност, макар и неточно Моника Белучи. На Виктория проблемът е липсата на самочувствие и налудничавото поведение. Аз лично не я намирам за грозна, даже никак. Нормално изглеждаща жена е.

# 1 374
Надявам се никой да не ме разбере погрешно или да се обиди, ама са на етап в шоуто, в който тази девойка, чисто визуално не ѝ е моментът. Момичето изглежда възпитано и добро, но не бих я нарекла красавица, камо ли пък изкусителка. Тук трябваше да вкарат Натали, на този етап, някоя а ла Айлин дето да завърти от КрасимирЪ до ВикторЪ и КалоянЪ. Църка изпляска легена и си заслужава и Цър и Пър и т.н. А пък Житомир удари дъното - нея е страх, пищи, ама аз исках да си се накефя. Тоя е най-големия нарцисист... Задминава и Шармани.

# 1 375
Е, не е някаква неземна хубавица, нека не се лъжем. Което не я прави автоматично грозна, да не говорим, че човек е повече от обвивката си и според това как се презентира (поведение) може да изгледа по-добре или по-зле в очите на зрителите. А и в живота е така.

Всеки, който влиза в такива формати доброволно, би следвало да е наясно, че по свой адрес ще прочете всякакви коментари. Който не е готов за това да си седи у тях.

# 1 376
Надявам се никой да не ме разбере погрешно или да се обиди, ама са на етап в шоуто, в който тази девойка, чисто визуално не ѝ е моментът. Момичето изглежда възпитано и добро, но не бих я нарекла красавица, камо ли пък изкусителка. Тук трябваше да вкарат Натали, на този етап, някоя а ла Айлин дето да завърти от КрасимирЪ до ВикторЪ и КалоянЪ. Църка изпляска легена и си заслужава и Цър и Пър и т.н. А пък Житомир удари дъното - нея е страх, пищи, ама аз исках да си се накефя. Тоя е най-големия нарцисист... Задминава и Шармани.
Точно.
Сега е момента да влезе някоя шармантна плеймейт, да потекат лигите на бат Красо.

# 1 377
Точно.
Сега е момента да влезе някоя шармантна плеймейт, да потекат лигите на бат Красо.
В Диви и Красиви направиха същата грешка - вкараха една Елвира, която си изпълни донякъде предназначението, ама след това Радо и на момичето не му помня името бяха съвсем незабележими и ненужни там.

# 1 378
Той във формата не се показа като особено талантлив актьор според мен. Имитациите му на Шермин бяха жалки, някои от речите как чувствата му към Кристина били истински защото “той не може да изиграе любов” също доста досадни и директна дискредитация на способностите, които уж има.

# 1 379
  • Край морета северни и южни
Ох Габа и Виктория точно аха да ми станат симпатични и вземат та си проявят простотията и злобата. Влиза ново момиче и веднага - носила пердета (Габа), облечена е като селянка от бит пазара (Виктория). Ето заради този нрав не ги искат.

Наистина този каст толкова си може - евтина, махленска злоба. Добре, че в обкръжението си нямам такива злобарки и простачки. Не помня дали в сезон 4 имаше постоянно такива коментарчета, но като че ли нямаше много. Само тук ги има и също така Криси например не е искала да се изкаже така за нея, значи изобщо не могат да се оправдават с продукцията.

Едва ли Тушев им казва "Хайде сега, Габи/Вики кажи нещо злобно за новата", те просто толкова си могат.

RoseofVersailles, Елвира и Радо 2 станаха двойка и откараха почти до финала, бяха 4-тата двойка, малко не им достигна в една игра да са на финала. Не е същото. Тук новите като цяло ги гонят преди другите и не ми се вярва и сегашните нови да се задържат много.

Общи условия

Активация на акаунт