🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 55 701
  • 1 422
  •   74
Отговори
# 1 395
Да, и аз на сцената с Виктория се чудех - “Като си толкова отворен, защо не й го каза ти?”
Страшен смешник, само мълчи, а говори зад гърба на хората… абсолютен палячо

# 1 396
Скрит текст:
Тази сцена снощи:
Виктория отива да провокира Красимир. Той нещо мън-мън. После казва на Киара:
- Ама ти защо не й каза, че тук е заето?
Тя нещо смотолеви. Той пак:
- Ама тя нея никой не я иска. Защо не й го каза??
Киара пак нещо смотолеви и Бай Красо пак:
- Ти защо не й го каза?? Киара гледа надолу:
- Ми щото не съм конфликтен човек...
А всъщност си мислеше - защо не й го каза сам? Бай Красо си прави байкрасовски неща.

Този Виктор, имам чувството че е някакъв, който до сега е живял в сянка, учил е, работил е и е гледал много мъжки инфлуенсъри за отношенията мъже-жени, малко по Тейтовски. Сега обаче е скъсал синджира и го е ударил на живот - пропушил е, не може да спре да се налива и без да имам доказателства, имам съмнения, че взима и кокаин. Съдя не само по ококорения поглед, но и по бързите арогантни речи за кокошката в стил "Кое не разбра?" Очаквам неговото падение, но не знам дали ще се случи в предаването.

+1 Абсолютно на същото мнение съм, не е чист откъм субстанции изобщо.

# 1 397
И пак ще разреве Дениз.  Според запознати го е търпяла чак до септември.

# 1 398
Туджаров днес каза в Надкаста, че до края се очакват да влязат още 4 човека.

# 1 399
Много е безсмислено ако не влязат още на другия ден, в реално време иначе последните ще са били там за ден-два Grinning

# 1 400
Така да ми е жал за Киара! Как се радва, че тоя тиквеник го върна Райна. Вместо да се врътне, че отново не взе самостоятелно решение, а за втори път подучва момчетата да дават рози на харема му.
Днес изгледах набързо сериите от понеделник насам и съм потресена от ужасното отношение към жените там. Красимиръ препра с почти всяка и още докато е мокро прането вече почва да мрънка по жената и да се чуди и мае дали да не мине вече на следващата.
Върна Шермин, без да се обясни на Киара, все едно момичето не заслужава поне да разбере къде е сгрешила. Самата Шермин след връщането се държеше доста човешки и дори му е прала банските, което той индиректно потвърди като не отрече обвиненията на Виктория, че е спал с когото види.
Радо и Тихомир и те са с очаквания жените да са минимум 28 години по-малки и 38 пъти по-секси от тях. Отношение и поведение към жените - оле-мале.
Този, дето се хвана с Блага ми се вижда доста интелигентен, но пък е слабичък, заради което титанът на мисълта К-ъ не го има за човек.

# 1 401
Аз съм на мнение, че с Шармин се държеше прекалено добре. Тя се държеше отвратително с всички, а с Красимир – най-зле.
п.с. За мен най-отвратителният сезон е този на Ана Мария. Въпреки че ги щадяха много, те успяха сами, извън предаването, да се изложат доста. А да не говорим, че в един подкаст тя правеше много просташки коментари за две участнички от нейния сезон. Подозирам, че едната от тях е Мартина. Коментарът беше, че се изкарвали много морални, а всъщност били излезли к…, но това се видяло чак след като приключило излъчването.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 19:40 от Zara73

# 1 402
  • Край морета северни и южни
Имам чувството, че Натали колкото повече стои, толкова повече погрознява.

За мен Блага и Кратун се познават отвън.
Да, и на мен ми направи впечатление, че тя се държи твърде свойски и приятелски с него, за да е човек, с когото току-що се е запознала.

А тук в Чакалкаст Ана-Мария от миналия сезон казва, че я е срам, че ЛВР се асоциира с нейния сезон по име на франчайза. За мен е права, че нещата са потресаващи за романтично риалити, но вече гледам на него като на пародия и ми е забавно:
https://www.youtube.com/watch?v=vhCHpc8Yskg

# 1 403
Анна-Мария го играе защитничка на некадърния си продуцент и нищо друго. Техния сезон беше негледаемо скучен, а тя съвсем.

# 1 404
  • Street of Dreams
Да, и аз на сцената с Виктория се чудех - “Като си толкова отворен, защо не й го каза ти?”
Страшен смешник, само мълчи, а говори зад гърба на хората… абсолютен палячо
Няма кой да му води битките вече.

# 1 405
  • somewhere near the sea

Киара,промоционално Rolling Eyes
Дава повод на Шер-ментето да тържествува. Превърнала се е в нея. Надула е пазвата (едната гърда е по-надолу). Косата е същата разплетена метла. Жалко Rolling Eyes  Flushed Triumph Triumph Triumph

# 1 406
  • Край морета северни и южни
Анна-Мария го играе защитничка на некадърния си продуцент и нищо друго. Техния сезон беше негледаемо скучен, а тя съвсем.
За много неща е права обаче. Например, че Петър е фейк и иска да стане следващия Филип Буков. И аз мисля така.
Той е в сянката на Буков и е вътре точно, за да излезе от нея. Когато приятеля ти е един от най-известните актьори и освен това желан ерген това те амбицира.
Прави са и, че "суперкапъла" Фифица е фейк. Те са ми точно като Асен и Ренета от ДиК - всичко е стратегии при тях. Не, че при другите не е, но те дори не се и преструват. Даже още тогава трябваше да се намеси продукцията и да ги пита "вие за какво сте тук?" и да ги елиминират.

# 1 407
Новата откъде знае имената? Само от представянето ли? - Каза: "Искам да поканя Тишо".

# 1 408
Ама ние всички сме на това мнение. Не вижда с какво Анна-Мария е открила топлата вода.

# 1 409

Киара,промоционално Rolling Eyes
Дава повод на Шер-ментето да тържествува. Превърнала се е в нея. Надула е пазвата (едната гърда е по-надолу). Косата е същата разплетена метла. Жалко Rolling Eyes  Flushed Triumph Triumph Triumph
Май и нослето е пипнала.

Общи условия

Активация на акаунт