Стани богат - тема 29

• 9 891
  • 417
  •   1
Отговори
# 270
Какъв беше този жокер?! Веднага излиза като го напишеш.

# 271
И аз предполагам, че е собственото име, ама ми се струва, че доста го забиват още с малките суми.

# 272
Днес не объркаха ли епизодите? Започнаха с този Стефан Читаков за 10 000 лева, а вчера изобщо не е играл той. Специално се върнах да погледна вчера какво е било, свършиха с един стриган младеж.
Иначе познавам въпросния Читаков, беше преподавател по механика в МЕИ-то някога и треньор по карате.

# 273
Не са, ето епизода:
Скрит текст:

# 274
Вярно гледала съм го, но не съм обърнала внимание кой участва, а едва днес видях, че го познавам.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 19:23 от Черна станция

# 275
  • София
Много симпатична дама.
Но защо по дяволите искаш 50 на 50 и след това питаш Ники. На този въпрос директно питаш него ако не го знаеш. Тц тц. Лошоооо.
Иначе първите три въпроса след 500 бяха лесни, но пък и си ги знаеше.
Малко са и тези 2000 лв. Но сама си го направи. Пореден участник, който не знае как да използва жокерите си.

Момчето е слабо.

# 276
Мислел е , че са за домашно.  Но това май е мит а не истина.

# 277
Лесно е да си го представи човек - и аз съм за този отговор. Отива, другите вече си тръгват, на дъската има две задачи и той преписва, като мисли, че е домашното.

# 278
Много старомоден въпрос за младеж, особено ако не е техничар. Моите набори знаят какво чапраз и защо се прави на триона.

А това за БРИКС беше плашещо елементарно, чак да се усъмни човек Simple Smile

# 279
Психопомпа, лесно.

П.п. този въпрос не е правилно зададен - това е термин, а не същество. Всички подобни същества от всички митологии са психопомпи.

# 280
да, но той май си мисли за друга помпа.

# 281
Оказва се, че гледам със закъснение, спирала съм и съм забравила Simple Smile

Но примерът със задачите поразително прилича на една градска легенда за Тагамлицки - как уж нещо не слушали с още някой студент и за да ги накаже  професорът им дал да решат по един интеграл, като им дал нерешими такива. Обаче Тгамлицки писал, писал, пък взел, че го решил. Та твърдо съм за домашното.

# 282
Тази толкова флегматично прочете въпроса на жокера си, че не остана време за отговор.

# 283
Толкова ли не можа да измисли това за Френската революция? Толкова новости тръгват от това събитие. А и останалите опции са смешни направо.

# 284
Помнех Талия на комедията, другите са ми каша.

Обаче отговорът е Калиопа.

Общи условия

Активация на акаунт