Стани богат - тема 29

• 9 504
  • 411
  •   1
Отговори
# 375
Аз кандидатстването имам предвид Simple Smile Всеки има право да харесва различен водещ. На мен Билалов ми беше лигав. Не че Кънчев е някакъв изключителен, но повече ми допада как води.

# 376
  • София
Да видим за кого ще е фатален днешният 13-ти? Твърдо изключвам компютъра.
За момента от кърджалийското момиче най-ми хареса, как си използва жокерите - и остави помощта от Кън (евентуално) за последна и в питанките нагоре в листата.

# 377
  • Пловдив
Как изключи химическия комбинат набързо барабар с джамията...

# 378
Да, не го разбирам. Не си представя обгазяване?

# 379
  • София
Дааа, нищо, което не е в учебниците от близкото минало даже - не се знае.

# 380
Минаваш покрай Русе с автобусна екскурзия и екскурзоводът го разказва. Не е нужно да се знае от опит или дори от обща култура.

# 381
  • София
Признавам, това и аз не го знам (на мен пък биологията и химията никога не ми бяха любими).
Самоподкрепям се за мнението нагоре, че си озползва мн.прагматично жокерите. И запази Кън за фатален (за нея) въпрос. Е, компютърът реши, че 5К й стигат.

Идва ред на шуменлията. Прилича малко на по-младия Светльо Иванов. И (поне аз лично, не ме съдете!) защо ли не съм разочарован, че му се ще да учи право или за инженер в Германия...

# 382
  • Пловдив
Де да знам за днешните млади какво е "химически комбинат". Ние все пак освен че знаем за Русе оттогава, помним и приказките как тежката индустрия от соца замърсявала, унищожавала природата, които сега като че ли не са много на мода.
Но може човек да се сети за обгазяване, де.
И нищо да не знаеш, комбинат или атомна централа бяха очевидните единствено възможни отговори. Джамия, стадион - шум, който няма как да стигне до Русе, посетителите също не засягат друг град в друга държава.

# 383
Младежът ми харесва за сега.

# 384
  • Пловдив
Тоя въпрос за силите не го разбрах - как се сравняват?

# 385
  • София
Съвсем ачик-ачик (ще ме разбере предишната участничка от Крдж) си го отрязаха младежа. Даже Кън е безсилен, когато решат да не му подадат нишан в слушалчицата или на невидимия (за зрителите) екран пред него.

# 386
Го беше лесно, ако човек е виждал как изглежда играта и е виждал кю ар код.

# 387
Го беше лесно, ако човек е виждал как изглежда играта и е виждал кю ар код.

Така е, обаче никога не знаеш. Аз се колебаех между шах и Го с превес за Го, понеже е по-голяма матрица, а и няма подредба. Ама ако си там...

# 388
  • София
Мъките започнаха... Боже (точно към теб, де!) - не са чували за Константин (камо ли за съня му някъде из тия времена)

(ПиКю х3 - нямам представа от Го - знам най-общо, че са камъни. И аз се колебаех между двата Шаха.)

# 389
Има разпръснати малки черно бели пулове, като пикселчета в квадрат. На мен другите не ми изглеждат подходящи.

Общи условия

Активация на акаунт