Стани богат - тема 29

• 1 285
  • 91
  •   2
Отговори
# 60
Кадафи е. Но за нас е по-лесно, защото ако някой не знае тези дни е чул да се говори за Саркози как излиза от затвора.

# 61
Гадното кафяво - мока мус.

# 62
# 63
Въпроса за цвета на 2025 е абсурден, поне за мен. Без жокер, нямах шанс.

Бих заложил на право за Махатма Ганди. Не е философия, едва ли е медицина. От другите две съм за право по-скоро.

# 64
Цветът и аз мен е тъмна индия, аз лично изобщо не се интересувам от тези неща. Но е лесен за телефонен жокер, а и тя добре пита - направо кой е цветът, а не да чете всичко.

За Махатма Ганди правото е най-вероятното. Но пак успешен жокер Simple Smile

# 65
  • Другата България
И тази жена е за жокерите.
Сега се включвам, не знаех за Ганди, признавам си.

# 66
Сукуленти са. По едно време исках да си купувам такова.

# 67
За цвета го знам, защото навсякъде тази година преобладаваше кафявия цвят, а аз много го мразя. Сигурна съм и че по телевизията са го коментирали.

# 68
И тук не знам със сигурност.. Очевидно не са иглолистни и може би лианоподобни. От другите две съм 50:50.

# 69
Бе до някъде го изкара на жокери, но за сукулентите добре позна и смело рискува. Да видим следващия въпрос.

# 70
Ето го - така и не купих, защото не можах да намеря в магазините тук, а с доставка ми се видя скъпо:

# 71
  • София
Моите уважения към Ники Кънчев, но според мен, той си чете сценарият преди предаванията и съответно отговорите. Много е ерудиран, но има въпроси, които изискват по-специфично и сложно обяснение, за което трябва да е подготвен предварително.
Преди 2 дни Камен Воденичаров, каза за един отговор, че и той вчера го научил, когато си е чел сценарият.. Така, че и Кънчев прави същото.

# 72
Едва ли е опера и стадион. Аз бих заложил на супермаркет.

# 73
  • Другата България
Не е стадион.
Не е и супермаркет.

Църква или опера.

# 74
Въпросите, които се падат на хората в Стани богат не са предварително определени - компютърът ги пуска от своята база данни. А тези в Последният печели са написани на листче.

Общи условия

Активация на акаунт