Стани богат - тема 29

• 9 951
  • 417
  •   1
Отговори
# 225
Сега някой да напише, че този участник е млад и затова не знае...

# 226
Абе, какви са тия, дошли да им подарят по 3000 ли

# 227
  • Другата България
JoyJoySunglasses
Чак не е за вярване, че и жокер!

# 228
Поне избра правилния жокер.

# 229
  • Другата България
На този направо да му дават чека за 3000, какви са тези лесни въпроси тази вечер?

Е какво дърво да има на Крит, дето е оцеляло хиляди години?
Маслина, естествено.

# 230
Ми да, какво го мъчат Simple Smile

# 231
На този направо да му дават чека за 3000, какви са тези лесни въпроси тази вечер?

Хаха, сега и маслинката.

# 232
Разбира се, какво друго, освен маслина може да бъде?

# 233
Само маслините живеят по няколко хиляди години, май.
Палмата дърво ли е, маслината дърво ли е ... Нямаше ли един участник, който не знаеше какво растение е бобът...

# 234
Странно, написах коментар, който не се вижда...

П.п. след като пуснах втори - вече го виждам, но не би трябвало да е възможно да пусна два в рамките на няколко минути...

# 235
  • Другата България
Вижда се, даже ти го лайкнах.

# 236
  • София
Добра игра на господинът, но чак пък за 5000. Но пребори се.
Вторият участник също има потенциал за 5000 лв. Но ще видим в понеделник
Днес имаше интересни въпроси

Ники Кънчев след седмицата: 80:4

# 237
  • Русе
Този бил преподавател в УАСГ?! И утре като нищо ще стане професор - тях сега ги произвеждат на конвейер!

# 238
  • София
Даа, "Под игото" МАЙ е от Вазов. Не са смехории, а е тъжно.
Но искам да отбележа "паралелни питанки" от седмицата. В петъчния КДЗ ги имаше писателите - които не са лекари. Барабар с Конан Дойл, ала и с Памук и Д.Димов.

Вечерта започна.
Де да знам дали вече се учи/споменава, ама изобщо да не знаеш, че Капиталът е на Маркс/Енгелс, разваля ми иначе приятните впечатления от момичето. Не става реч, да си го чел, или да разсъждаваш по книгата. Впрочем, тя май не знаеше нито един автор от 4-мата.
За драконовите зъби не й "намалявам оценката", понеже е (хайде...) по-приемливо момиче да не го знае. Макар - другите отговори логично да са съвсем далеч като семантика на питанката.
ПП. Докато съм в този пост за това момиче. Не омаловажавам играта. Мисля си съвсем друго (и като "препатил"). Механизмът да обясняваш всички отговори (ясно бе, че не знаеше над 50% от тях) дали не предполага - и събиране на акъла, но и очакване на реакция от водещия. Която - отделен въпрос - как ще разтълкуваш.

Понеже ПиКю х3 пусна, докато съм писал - нека продължа: абс.съгласен; те трудно се изразяват. А когато и незнанието ги мъчи - става тегаво.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 20:32 от EmBrother

# 239
Тази девойка не е чувала за хитин, лигнин; предишната не знаеше какво е макара... Това са 20 годишни, които се занимават предимно с учене и имат бедни речници.

Общи условия

Активация на акаунт