Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 9 771
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
Не съм Розичка, но това са шоколадчета от типа Киндер.
Децата са луди по тях. Има и напитки Лава Беър. Голямо тръшкане беше да купуваме и от тях. Изобщо не знам откъде се пръкна тази марка, но явно имат масирана рекламна кампания, която успешно достига до таргет групата си.

# 136
Закуска- филийки с масло и шунка, за обяд- спагети болонезе, мандаринки и шоколадови бисквитки/плодово барче за следобяд.
Скрит текст:

# 137
  • София
Не съм Розичка, но това са шоколадчета от типа Киндер.
Децата са луди по тях. Има и напитки Лава Беър. Голямо тръшкане беше да купуваме и от тях. Изобщо не знам откъде се пръкна тази марка, но явно имат масирана рекламна кампания, която успешно достига до таргет групата си.

Едни влогъри ги създадоха.

# 138
Боже, боже. Точно тези, които се ядосвах, че са вече големи мъже, а се държат инфантилно...И нашият от 2-3 гледания - зарибен.

# 139
Да, точно това е. Шоколадчета, като киндер.
Аз не знаех за съществуването им, но още първите дни след 15.09 детето ми заговори за тях, как децата си хапвали такива.
Но после беше забравил, понеже му казах че не знам къде се предлагат.
Онзи ден случайно той сам ги откри в Лидл и взехме една кутийка. Дори не съм ги опитвала, но явно са много разпространени в момента наистина.

# 140
Аз опитах едно на вкус. Много е особено и в никакъв случай по-добро от Киндера. Напитките пък...за тях да не говорим, пак добре, че не са газирани. Че и скъпи - 3,50 лв шишенцето и то в най-добрия случай.

# 141
Хммм, сега се замислих как без да подлагаме на съмнение предлагаме разни неща на децата.....за себе си говоря в случая.
Ще им сравня съдържанието с киндер.
А в тази връзка ми прави впечатление нещо друго. Тази година реших да разнообразя коледните меденки, като седмици наред преди това правим други бисквити и изберем най - хубавите. Вече две седмици подред правим, детето участва, но след това не ги яде. А стават много хубави. Аз и баща му ги ядем. Едната седмица бяха какаови с фъстъчено масло, а тази правихме мини щолени. Имам чувство, от от тези купешки десети вече децата не харесват домашните.
Сега съм планирала още два три модела и ще видя, дали това съмнение ще се потвърди.

# 142
За днес:
Сандвичи:три броя ама с различен пълнеж Grinning
-шунка, майонеза и маруля
-варени яйца и майонеза
-масло и кашкавал
Салата „Снежанка“
Ябълка

Скрит текст:

rozi4ka222, много са ти разнообразни и здравословни менютата, как успяваш не знам, аз все сходни работи въртя и като сготвя повече, все се повтарям понеже дояждам.Sweat Smile

bibikota, пак вкусотии у вас. Точно вчера, вдъхновена от теб, се пробвах да направя едни, да ги наречем "омлет-мъфинчета". Утре ще си взема от тях и ще покажа. Blush

# 143
  • shumen
За утре-кифлички с крем Ванилия,банан,вафла Боровец.
За мен-шницел и руска салата.

# 144

Тост с луканков салам и пушен кашкавал,две бисквити, соленки и ябълка

# 145
О, и при нас е същото с Анди студио! Напитката я зная. Взимали сме я. Не става. И сега като видях, че пише Лава Беър, попитах за да се подготвя какво ще е следващото нещо, за което ще водим преговори.
   Али, благодаря за хубавите думи, с нетърпение очаквам да ги видя! ☺️
    Днес за закуска банички, нарязана чушка и черен шоколад. Малко странна комбинация!😀

А, за обяд патладжан с кашкавал и сос болонезе + салата от айсберг извън кадър.

# 146
alllimei, благодаря, макар че честичко докарвам по - въглехидратни комбинации. Мисля да намаля купените десерти, да видим какви ще са реакциите.
Днес само сандвич, плодове и малко зеле.

# 147
  • София
Ние нищо купено не даваме, баща им е много строг в това отношение. Според мен е другата крайност той, понякога и давам аз от лавката да си избере нещо. Grinning

# 148
Обяд за днес:

В термоса – Kюфтенца с бял сос - не се виждат, понеже потънаха надолу, ама ги има. Grinning
Ориз с грах, моркови и соев сос
Омлет-мъфинчета с яйца, салам, кашкавал, праз и магданоз
(най-накрая си ползвах новите силиконови формички, много съм доволна - слагам снимка и на тях Simple Smile)) Ама май са ми малко, че за мен само още 3 мъфинчета останаха, всички други се изядоха вкъщи топли още вчера.)
Мандарина (този път нямах време да я беля предварително)
Скрит текст:

Cskafena, за утре май и аз соленки ще си взема, като гледам твоите ми се доядоха.Yum

bibikota, много вкусно звучи този патладжан със сос Болонезе. С патладжан само от бързото кьопоолу успях аз да направя. Ти за тази рецепта печеш ли го предварително или как му се маха горчилката? Ще ми се да го включа в менютата.

# 149
  • shumen
За утре-кифлички с крем Ванилия,домашна пица,ябълки,десертче.
За мен-кифлички с крем Ванилия.

Общи условия

Активация на акаунт