Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 8 878
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета,

Отдавна не съм писала.. голяма лудница около мен покрай края на годината Simple Smile

Идвам да сполеля, някой ме попита какво правя на гофретника и сега докато го ползвам реших да разкажа:
1) палачинки стандартни, с леко по гъсто тесто.
2) овесено брашно, яйца и малко захар
3) хляб потопен в яйце и много малко мляко
4) тесто за кекс сладък или солен
5) и това от сега: варени картофи, яйце и малко настърган кашкавал:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 09:17 от Eli..........

# 241
Eli......., страхотни идеи! Ще взема да увелича и аз полезността на гофретника благодарение на теб! Blush

# 242
# 243
  • shumen
За утре-бутер банички,но ще имат коледен базар и 100% ще си купи някакви сладки неща.
Аз пък съм отпуска вече и чак за 5.01.ще си правя кутия.

# 244
Последни кутии за госпожицата. За закуска макарони с масло, за обяд постна манджа и два детски кремвирша (всеки път като взимам и си викам- няма повече такива неща да купувам, но пак от време на време взимам). Междинкитенса малко ядки и мъфин, останал от черпенето в петък. Днес ще я взимам към 14 часа и после- ваканция, здравей.
Скрит текст:

# 245
Добро утро 🥱,

Днес моята щерка няма у-ще, но има 4,5часа тренировки. За закуска има сандвич с хамон и банан.
За обяд, доста гъста супа топчета.Аз и слагам и картофи, и фиде, топчетата ги овалям в брашно преди да ги сложа и така става като манжда, което я прави преносима. Снимката не е много привлекателна, защото е току що извадена от хладилника, но казват че е вкусна.

# 246

Сандвич с крема сирене, салам и кетчуп, няколко пържени картофки, меденки, шоколадче и банан

# 247
За моето дете днес спретнах сандвич с крема сирене и кренвирши. За обяд - макарони със сирене. Следобеда ще имат парти в стаята - ще хапнат питка , кифлички с шоколад и дребни неща.

# 248
Аз днес не снимах, а утре вече е вкъщи.
Пожелавам на всички весели празници и ползотворна почивка!
Flowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen Tree

# 249
  • shumen
За утре-кренвиршка,вафла Арбанаси,банан.

# 250
Пак късно пиша, ама поне съм снимала. Обядът днес беше:
Пълнозърнеста тортиля с пиле, майонеза, кашкавал и микс салататки - добре, че се сетих да снимам преди да я навия, че после нищо не се виждаше...Joy
Отделно чери домати и за десерт някакви кокосови кексчета на Roshen.
Скрит текст:

# 251

Баница, ябълка, вафлички и мини бретцели
Весели празници на всички бъдете живи и здрави

# 252
Днес повтарям вчерашното меню и нямам какво ново да покажа, но наминавам и аз да ви пожелая на всички Хубави празници и всичко най-добро за Новата Година!

# 253
  • shumen
Весели празници на всички!Малко почивка от кутии.

# 254
  • shumen
От утре отново в джаза с кутиите.
За училище-принцеси с кайма,хотдог,ябълка,вафла.
За мен-кюфтета сос,ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт