Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 9 451
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
  • shumen
За утре-кренвиршка,мандарина,шоколадче Рьошен.Мандарина не ядеше моя,но я опита вчера за пръв път и я хареса и за утре пожела.
За мен-кашкавал пане,банан.

# 226
За днес- закуска- нещо от многолистно тесто с шоколад( замразено, само го изпичам), обяд е бърза пица( върху блат за буритос), бисквитки, плодове и едни плодови рулца.
Скрит текст:

# 227

Сандвич с крема сирене, домашен суджук и краставици, ябълка и линзер

# 228
Благодарности към дамата,която ми даде съвет да слагам стреч фолио преди да затворя кутията . Днес безпроблемно си донесох боб за обяд в службата.

# 229
Привет и от мен! Да напомня, че остават само четири дни до така чаканата ваканция ☺️
    Няколко дни не успях да се добера до темата 😏. На въпроса със закуската, децата в къщи винаги закусват и след това в училище в голямото междучасие.

Омлет с колбас и кашкавал.

Сандвич с масло, чедър, филе и айсберг.

Катми.

Наденичка и зелена салата.

Кюфтенца на фурна, сладък картоф и карамелизирани пуканки.

Мусака.

# 230
Ще чета тази тема само вечер ,когато съм сита. То не е работа ,само вкусотии показвате ,особено последния пост ме хвана гладна.
И да не е спам,снощи правихме гофрети и днес им ги намазах с крема сирене ,отгоре краставичка и домат. Отделно банан,ябълка и боровинки. По-късно ще празнуват нещо с госпожите и ще имат почерпка. Навярно пица .

# 231
Аз тези дни също не качвам, хвърлям някакви остатъци на детето Grinning, наистина не ми се занимава.
Благодаря за предложенията за гофрети, ще ги пробвам сега ваканцията.
Cskafena,твоят уред си е само за гофрети, но рецептата може да е сполучлива и за моя уред и ще пробвам.
bibi, и аз огладнях от твоите снимки

# 232
  • shumen
За утре-пица,ябълки,шоколадче Рьошен.

# 233

Питка със сирене, мандарини, две меденки и малко бонбони

# 234
Вчера бях на несниман сандвич и нямаше какво да покажа, но днес за обяд има следното:

Талиатели със сос Болонезе и кашкавал
Салата "Бейби Микс"
- наготово от Фантастико
(Другата, която взех се казва "Хармония". Интересни имена им слагат...  JoyJoyJoy
Чери домати
Десерт йогурт ванилия

Скрит текст:

# 235
Аз днес не съм снимала, защото беше само закуска и обяд, съответно- филийка с масло и шунка и спагети болонезе за  обяд, а и една мандарина там за цвят. Но днес ще се черпят в училище и ще си разменят подаръци, та съм подготвена за това, че ще се натъпче с всякакъв джънк Grinning за мен другата седмица само понеделник ще е с кутии, защото вторник им е "подарен" ден от училището към ваканцията.

# 236
Избутахме и тази седмица ☺️. Дръжте се още малко, не остана! Само 2 дни! Решила съм и аз да правя като Рози. Мятам му нещо там и да преживява 😆
    В нашето училище са стиснати, нищо не подаряват🤔

Баничка на тиган, морков, краставица, пръчици и две снежни бисквитки ,,Орео,,.

Пиле териаки и 2 вида салата.

# 237
Вчера открих много готини малки банички в била пекарната. Днес ги доопекох/ стоплих във фрайера  за закуска. За обяд - пилешко хамбургер ( вземам го от Кауфланд и го пека на фрайера) , краставици, бисквитки. Трябва да им дадат някаква закуска в училище. Сега всичко нарязвам на дребно, че му падна предния зъб и не може да отхапва Wink

# 238
bibi, и в нашето училище няма аванта. Ще стоят до 23.12 вкл. Аз се чудя защо не излязоха във ваканция от понеделник.
Днес успях да скалъпя снимка. Макар че пак не е нищо правено от мен - купена закуска, купени кебапчета и кюфтета.

# 239
  • shumen
И при моето дете няма аванта.Аз не знам защо съм решила,че днес им беше последно.Може би по мен се водя и затова.
Не остана още само 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт