Осмокласници 2025/2026 - тема 4

• 27 505
  • 555
  •   1
Отговори
# 540
В свидетелството за завършен седми клас ги има. Но трябва да имаш копие, защото поне на нас още не са ни върнали оригинала.

# 541
Момичета, виждам, че 20.05 и 22.05, също 17.06 и 19.06 са дадени като неучебни дни. Мога ли да разчитам, че наистина ще са такива или има някаква уловка всеки директор да си решава и т.н.?
Мисля за леко бягство извън града ако е така, но пък ще трябва по-отрано да си организирам нещата!
Имам някакъв спомен, че миналата година бяха учецни и даже се чудехме как едни ще правят НВО, а другите ще беснеят из коридорите, но не помна как бяха обявени официално тези дни - учебни, неучебни, присъствени,но неучебни......

# 542
  • София
В свидетелството за завършен седми клас ги има. Но трябва да имаш копие, защото поне на нас още не са ни върнали оригинала.
Мерси, ще видя дали имам Simple Smile

# 543
В школо също трябва да има резултати НВО

# 544
  • София
Ако знаете номера на Свидетелството за завършено основно образование, може да потърсите в този сайт:
https://regdiploms.mon.bg/

Там са качени всички нови документи, мисля след 2009 година, много е полезно.
В свидетелството са нанесени точките от НВО. На нас даже ни издадоха ново Свидетелство, тъй като бяха объркали точките по Бел.

# 545
  • Куциндрел
Мерси, ще видя дали имам Simple Smile
Може да изискаш копие от училището на свидетелството.

# 546
Най-лесно е в Школо - първо сменяте годината и избирате учебната година, в която детето е било 7 клас. Оттам в редицата от табове (където са изредени оценки, отсъствия и т.н.) накрая трябва да има таб ВО (Външни оценявания). Може да се намира и в падащото меню "Още". Аз гледам в уеб-версията, тъй като в приложението има липсващи функции.
По този начин виждате всички НВО, за 7 кл и за 4 кл.

# 547
  • София
Благодаря на всички Simple Smile

# 548
  • ту тук, ту там
Аз не намирам откъде се сменя годината и се достъпват данни от минали години. През браузър влизам.
Може ли по-точно да кажете къде е падащото меню с годините?

# 549
# 550
Ако е сменяно училището, не дава достъп до предишни години през профила на родителя, но работи през профила на детето. Поне при мен е така.

# 551
  • ту тук, ту там
Ако е сменяно училището, не дава достъп до предишни години през профила на родителя, но работи през профила на детето. Поне при мен е така.

Да, при нас също. Аз не мога да видя, но знам, че синът ми можеше. Затова попитах сега.
При мен не изглежда така обаче, навярно защото съм през телефона. Може да пробвам все пак през компютър (ако си спомня паролата да вляза🤭).

# 552
През приложението може да смениш, като отидеш на "още" (долу вдясно), излиза ти отгоре името , след него една въпросителна в кръгче и след нея една стрелка надолу в кръгче. Натискаш я и ти излизат училищата по години.

# 553
  • Бургас
Аз не съм сигурна, че моят ще успее да се класира и втория срок за стипендия. Ще видим какви ще са критериите, които ще искат. При нас всеки срок е различно.
Но още нямаме информация.

# 554
Аз имам достъп до всички минали години, независимо че училищата са сменяни - през родителския профил. През ученическия профил също е възможно. Пак казвам - приложението има ограничени функции, поради което не го ползвам изобщо.
Ученическият профил също има ограничени функции през приложението - например, не се виждат домашни работи, назначени, когато са в смесени групи (напр. по профилни предмети в 11 и 12 кл).

Общи условия

Активация на акаунт